Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

ibocan_55

Arkadaşlar;

İzmir Büyükşehir Belediyesi maçı oynandı ve bitti... Sırada Tarsus Belediyespor var... Amacımız sezon başından bu yana henüz mağlubiyet yüzü görmeyen rakibimizi Samsun'da yenerek hem Final Grubu liderliğini ele geçirmek hem de rakibimize ilk mağlubiyetini tattırmak olacak...

ibocan_55

Müsabakayla ilgili önemli bir bilgi vereyim...

Karşılaşma saat 14.00'de değil 16.00'da başlayacak...

Herkesin bilgisine...

ibocan_55

Samsun Basketbol Kulübü - Tarsus Belediyespor

Tarih           : 9 Mart Pazar

Yer             : Yaşar Doğu Spor Salonu

Saat           : 16.00

ibocan_55

Sevgili dostlar;

Bu maçta iki hedefimiz olacak... Öncelikle galibiyet, ardından fark... Zira ikili averaj çok önemli olacak... Bunun için 40 dakikanın sonunda çıkacak sonuç sezon sonundaki sıralama açısından çok büyük ehemniyet taşımakta.

körfez55

inş takımımız tarsusu mağlup edip seneye bizi fb gs maçlarında istanbuldaki salonlara akın ettirecek.

mehmet yılmaz

Maçın 16'da olması iyi olmuş, böylece Elazığ deplasmanına gidemeyen Samsunsporlular olarak önce internet üzerinden Samsunspor'umuzun maçını takip eder, oradan da inşallah Yaşar Doğu'ya geçip Kuzeyin Perilerinin Tarsus'u yenmesini seyrederiz...

veis

kuzeyin perileri çok güzel olmuş.birde sbk nın formaları samsunspor ürünleri satan yerlerde mevcutmudur bunu bilmek istiyorum.

samsunengelligücü

T MAC YAPTIN GENE YAPACAĞINI NERDEN BULDUN BU RESMİ DEMİYECEM BİLİYOM NERDEN BULDUĞUNU AMA TUĞBAYA ÇOK BENZESEDE TUĞBA GÜZELLİKTE BENCE ONA 5 ÇEKER.
BÜYÜK İHTİMAL RUS TAKIMINDA OYNAYAN BİRİ OLMALI ADI AKLIMDA AMA UNUTTUM..
SEN SÖLE TMAC FORUMA HEYECAN VE MERAK VERDİN İSTERSENİZ TUĞBAYA BU RESMİ ANTREMANDA GÖSTEREYİM BAKALIM O DA ŞAŞIRACAK MI

T-Mac

Yani arkadaşlar sırf üzerinde yabancı forma var diye bu tuğba değil yabancı oyuncu diyorsunuz. Şimdi 2 resime de dikkatlice bakın bakalım.

T-Mac

Alıntı yapılan: ugly - 04 March 2008, 01:38:36
sevgili arkadasım t-mac bundan oncekı yazdıgın yazıları selvin arkadasımız okumussa eminim sırf senın ıcın oynamıstır ama eger oyleyse ıyı yapmıssın ki kız dokturmus. bu hayatı onem taşıyan maçı aldık ya! sıra tarsusta, onlarıda burda destegımızle dıze getırırız evelallah..... emegı gecen herkese elinize saglık dıyorummmmmm.......

Ugly kardeş. Ben onların bu yazdıklarımızı okuduklarını hiç zannetmiyorum. Ama okuyorlarsa hele de Selvin benim yazdıklarımı okuyorsa''Bu geri zekalı bakalım bu gün ne saçmalamış'' diyerek okuyordur.

T-Mac

Sevgili Beyaz esasında bu siteye tadı tuzu sizler getirdiniz. Ben buraya yazmaya başladığım da sadece kendim yazıyor kendim okuyordum. Taaa ki oyuncuları ve takımı biraz eleştirmeye başlayıncaya denk. İşte o zaman hemen uyarılar geldi. Bununla beraber birazcık heyacan da geldi. Ama biz tabi ki bildiğimiz doğruları gördüğümüz yanlışları söylemekten vazgeçmedik. Sonra bu sitenin kadim üyesi VEİS kısa da olsa düzenli mesajlar göndermeye başladı. Onun ilgilenmesiyle onu tanıyan seven diğer üyeler de yazmazalar da en azından burada ne yazıyor bir bakalım deyip basketbol forum sitesine daldılar.
    Sonrasında SAMSUNENGELLİGÜCÜ kardeş katıldı aramızda . Düşündüğü gibi hissettiği gibi yazdı. Çoğu zaman bana destek çıktı .Bırakıp gittiğim de dön çağrısı yapan tek adamdı. Peşinden bir AAXİSS geldi. Tamamen Teknik aydınlatıcı doyurucu bilgilendirici yazılar yazmaya başladı. Burada basketbol bilgisini konuşturdu. Benim yaptığım gibi ucuz yollara sapmadı çocuksu davranmadı. Site artık yavaş yavaş renklenmeye hareketlenmeye başladı. İşte tam o sırada sen(beyaz) ve UGLY katıldınız aramıza.
     Yani arkadaşım demem o ki bu site sizle renklendi.

SaMsUnSpOr 55

veis

t mac sana katılmıyorum ve ekliyorum selvinin performansında yazıların çok etkili olmuşa benziyor.yanlız 1.lige çıkdıgımızda inşallah selvin kalitesinde yeni oyuncularda buluruz çünkü lataşha gibi yıldızların maliyeti muhakkak yüksekdir.butakımın 1.lige gelmesini ençok biz grup ist.55 istiyor çünkü bu ligde istanbul takımları fazla ve rahatlıkla samsunumuzu destekleyecegiz.

wox

macınn ıstatıslıklerınee baktım heryonden ustun olmusuz.yanlız dıkatımıı cekennn zatenn 3 oyuncumuzz cıft hanelıı skor yapmıs tek bır topla oynandını dusunursek baketbolun tuba arkadsımızın bu mac skor yapmamasıı cokta onemlı degıl bu onun kotuu oynadı anlamına gelmezz kaldıkıı 8 rıbaund 5 top calmıss.ama burda goruorumm kı burda yapılan elestırılerr hep skor yapmmayınca oyuncularr kotuu oynuo oluolarr selvın ıcınde bu yapıldıı bence bunları bırakalım arkadaslarrr