Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

samsunengelligücü

Tmac hoşgeldin ama gene yazmışzsın yazacaklarını aslında güzel konulara değindin.Ama bunu play oflara yansıtmayalım işimiz çok zor.Birde gazetelerde samsun basketin maçları samsunda oynansın mı oynanmasınmı konusunu görünce üzüldüm. Amac samsun halkının ilgisini çekmekse böyle yapmakla çekilmez.O zaman samsun basketin ismini değiştirelim. olsun bitsin. Herkesin maddi yönden samsun baskete yardımcı olmalı bence ama malesef burası samsun herkes bankadaki param ne kadar kazanır hesabında o yüzden fazla meddet uymayın bu halktan işte Samsunsporun hali ortada
                                                                                                                                                 FUTBOLDA ERİYORUZ AYNI ADANA GİBİ OLURSAK  EĞER ONLARIN BOTAŞI VAR BİZİM DE SAMSUN BASKETİMİZ OLURSA ŞAŞIRMAYALIM..

T-Mac

Samsun Basket Klübünün sayın başkanı:
Bu takımı meydana geterebilmek için ne kadar çaba sarf ettiğinizini ne kadar emek harcadığınızını fakat yapılan tüm bu iyi niyetli çabaların sonucunda Samsun taraftarından ve halkından gerekli desteği bulamadığınızı ve bunun sonucunda da bir karamsarlığa ve umutsuzluğa düştüğünüzü okuduğumuz gazete haberlerinden biliyoruz. Ve siteminizde ne kadar haklı olduğunuzu da inkar etmiyoruz. Samsun ve Samsun Sporuna kattığınız bu değer den dolayı size minnet ve saygı duyuyoruz. Ama şunu da unutmayın  ki samsun halkı Basketbola karşı henüz çok yenİ ve bütün ilgisini ve enerjisini şu sıralar oldukca zor günler yaşayan futbol takımı üzerinde yoğunlaştırmış durumda . Sizlerde esasında bir ilk olmanın bir ilki gerçekleştirmenin zorluklarını yaşamaktasınız. Ama bu halk ve taraftar kitlesinin sizleri olunca gücüyle destekleyeceği günler çok uzak değil. O yüzden sonuna kadar haklıda olsanız kızmak yada kırılmak yerine biraz daha sabırlı davranabilerseniz eğer bunun meyvelerini alacağınıza dair hiç şüphem yok.Yani demem o dur ki sayın başkan play off maçlarını başka bir şehirde oynamak gibi bir şey düşünmeyin. Bu takım en önemli maçlarını kendi şehrinde benim şehrimde değil de  üstelik de kendi isteğiyle bir başka şehirde oynarsa ben bu takıma bir Samsunlu olarak nasıl benim takımım diyebilirimki.Hem bir çorum yada yozgat seyircisi bir Samsun takımını niye desteklesin ki.  Azda olsak biz bu takımı burada Samsunda izlemek ve desteklemek için her zaman hazırız. ALLAH UTANDIRMASIN.

ibocan_55

T-MAC adıyla yazan arkadaşımıza buradan birşeyler yazmak istiyorum...

1 - Ben daha önce gazetecilik yaptım. Dolayısıyla eleştiriye karşı tahammülsüzlüğüm olmaz. Aksine eleştirinin bizi yanlışlardan çevirebileceğini düşünürüm.

2 - Seni site yönetimine şikayet etmemin sebebi yazdıklarını beğenmemem, yalan ya da yanlış bulmam değildi. Oyuncuların çorabı gibi garip konularda yazı yazmandı.

3 - Bu arada ben hep sözlerimi tartarak yazarım. Bunu bil. 'Haaa birde kardeşim eğer yazdıklarımı beğenmiyor yalan yada yanlış buluyorsan beni bir başkasına boş yere şikayet etmek yerine direkt burdan cevaplarsan daha onurlu bir davranış sergilemiş olursun' ifaden hiç hoşuma gitmedi. Onurlu davranış sözüne dikkat çekerim.

4 - Oyuncuların Play-Off'a kalmayı garantilemesinin ardından bir akşam eğlenmelerini eleştirmişsin. Eleştiri yaparken kullandığın ifadeler hoş değil. Bu çocuklar Samsun'a geldikleri günden bu yana sadece ama sadece çalışıyorlar. Bütün hayatları antrenman ve ev arasında geçiyo. Elde ettikleri bir başarının ardından bir gece eğlenmeleri sence çok mu yanlıştı?

5 - Gerek yönetimi, gerek beni, gerek teknik kadro gerekse oyuncularımızı tabiiki eleştirebilirsin. Bundan ben kendi adıma asla gocunmam. Aksine doğru olan eleştiri varsa ondan yararlanmaya çalışırım. Ama hakaret içeren hiçbir söz ve yazıyı asla kabul etmem. 

Sadece Samsunspor

katılıyorum ibrahim hocam sana

Çaðrý55

yaa rahat bırakın kızları play off talar işte çıkacaklarda Allahın izniyle burdanda tüm oyuncularımıza sesleniyorum gerçek Samsunspor lular ve Samsunu sevenler her zaman sizinle

samet

inşallah çıkacağız 1.lige hep destek tam destek...

T-Mac

22 February 2008, 23:25:02 #441 Son düzenlenme: 23 February 2008, 03:11:37 T-Mac
 Buda benim İbocan_55 adıyla yazan arkadaşamıza cevabım.

1) ''Eleştiriye karşı tahammülsüzlüğünün olamayacağı aksine eleştirinin insanları yanlış yoldan çevirebileceğini düşünmen genel geçer ve temel bir ilkeyi ifade etmekle birlikte gelişen olaylar ve yaşananlar göstermektedir ki hiçde bu temel ilke doğrultusunda hareket eden bir tavır sergilemiyorsun.
    2) Burasının bir taraftar sitesi olduğu ve benimde bir basketbolsever olarak kendi şehrimin basketbol takımı olan SBK'nın iyi bir taraftarı olduğum düşünülürse hakaret etmediğim aşağılamadığım ve ahlaki bir zaaf içerisinde olmadığım sürece istediğim her konuda (buna sporcu çorapları da dahil.) yazabileceğimi bunun için kimseden izin almayacağımı kimin hoşuna gider yada gitmez diye bir hesabın içine girmeyeceğimi hatırlatmak isterim.
    Ayrıca bu takım birinci lige çıkarsa ki inşallah çıkacak ulusal medya yada bir dergide sporcu çorapları gibi SANA GÖRE GARİP bir konuda yazan bir yazarı ne yapacaksın aynı zamanda eski bir gazeteci olarak gazete yönetimine şikayet etmek gibi GARİP bir tavır içine mi gireceksin.
    3) Ben de bin düşünüp bir yazarım .Sende bunu bil. Senin o hoşuma gitmedi dediğin sözüm tamamiyle eleştiri sınırları içinde yazılmış ve hiç bir hakaret kastı ve anlamı içermeyen bir beyandı. Ama yinede hoşuma gitmedi diyorsan artık bu senin sorunun ve benim zerre kadar umurumda değil.
    4)  Bu oyuncular da insan tabiki onlarda eğlenecek. Ama orada bir zamanlama hatası yapılmıştır. Play off garantilenmiş olsa bile üç gün sonra en önemli rakibin ile yapacağın maç öncesinde böyle bir eğlencenin oyuncularda bir gevşemeye sebeb olacağı motivasyon ve konsantrasyonlarını bozacağını düşündüğüm için yazılmıştır o yazı.
   5)    Sen nasıl ki gazetecilik yapmışsın bende az çok hukukdan anlarım.Benim hakaret içeren hiç bir lafım olamaz. Amiyane tabirle bir kez bir ''Eşeklik'' yapıp hiç hoş olmayan bir laf ettim Selvin TÜRKMEN için onun içinde defalarca özür dledim. Yine diliyorum.Eğer okuyorsan kardeş kusuruma bakma.
   6)    Ben bu takımın iyi bir taraftarıyım kardeş bunu iyi bil. Sahaya su şişesi atmayacak kadar iyi bir taraftar.........
   7) Ve son olarak sen şimdi bunada GARİP dersin ama Tarsus maçında tüm takım sahaya beyaz eşofmonlarla çıkıyor bu GARİP Amerikalı siyah bir tişörtle. GARİP....GARİP

jean

bu takim lige ciksa bile katilamayacak bundan eminim surekli ayni seyi tekrarliyorum insallah yanilirim

T-Mac

23 February 2008, 02:53:46 #443 Son düzenlenme: 23 February 2008, 03:12:47 T-Mac
 Hiç bir şeye yanmıyorumda şu Erdal YEĞİN(Tarsus'un hocası) denilen kibirli kendini beğenmiş provakatör adamın o mağrur halini bozamadığımıza yanıyorum.
  Cantuğ ve Hasan hocalarım ve onun eski öğrencileri Selvin ve Tuğba Yaşatın bu zevki bana. Onun o kibirli suratını mosmor görmek istiyorum ben.

T-Mac

Ya jean arkadaşım ikide bir aynı şeyi söylüyorsunda .. Samsun'un bunu bir kez yaşaması hep yaşayacağı anlamına gelirmi?.Sil bu düşünceyi kafandan.

Samet ve Çağrı 55 kardeşler. Böyle Slogonlarla konuşmak güzelde son Tarsus maçında kaç kişi vardı salonda. Madem hep destek tam destekdi de bu takımın yöneticileri ilgisizlikden şikayet edip maçlarını başka bir şehirde oynamayı niye düşündüler.

Çaðrý55

Samsun kozmopolit bi yer 1.250.000 nüfus var ama kaçında Samsunluluk bilinci var çoğu iş için trabzondan rizeden ordudan ordan burdan göç etmiş insanlar o 1.250.000 kişiyi sahiplenemiyoruz Samsunlu diye durum ortada Samsunspor maçlarında bile saha dolmuyor anca başarı gelirse stad doluyo Samsun basketbol içinde şehrideki maç afişlerini arttırmak gerek bence yerel tv lerimiz hatırlatıyomu tv den maçları.ayrıca basket maçı seyircisi nasıl olur gruplarımız tam öğrenemedi bence zamanla aşılır onlarda inşallah

samsunengelligücü

Evet Çağrı55 bu yazdıkların doğru Samsun kosmopolitik bir şehir herkes her yerde her zaman dile getiriyor.Peki ne yapalım bir çözüm varmı.VAR.
Taraftar grupları birleşirse bu çözülür.Hep birlikte olunursa bu işin üstesinden geliriz ama ufak bir tartışma yeni taraftar gruplarını oluşturuyor.İLK ÖNCE KENDİMİZLE BAŞLAYALIM BU ÇÖZÜME..

samsunengelligücü

SAMSUN BEDENSEL                     40      ŞANLIURFA                              70   
ANTALYA                            AKSARAY                                 
ÇANKAYA                     54      ADANA                              62   
SAMSUN ENGELLİ GÜCÜ                     26      SARAN ANADOLU                              43   
MUŞ                     73      TRABZON                              45   

samsunengelligücü

BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI                           
2007 - 2008 TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL DEPLASMANLI                            
1.LİG                            
1. HAFTA SONUÇLARI VE PUAN DURUMU                           
S.NO    KULÜP ADI    OYUN   G   M   AS   YS   PUAN   GNAV.   EŞİT. AVE.
1   ADANA ENG.   5   5   0   374   210   10   1,78095   0
2   İST. SARAN    5   5   0   260   191   10   1,361256545   0
3   SAMSUN EGÜCÜ    5   3   2   254   248   8   1,0242   0
4   ÇANKAYA BEL    5   2   3   263   254   7   1,035433071   0
5   Ş.URFA    5   2   3   279   295   7   0,945762712   0
6   ANTALYA BŞ.   4   2   2   234   224   6   1,044643   0
7   MUŞ G.SP.KLB   5   1   4   250   277   6   0,902527076   0
8   TRB.SANCAK   5   1   4   258   330   6   0,781818182   0
9   SAMSUN BED   4   1   3   135   253   5   0,533596838   0
10   AKSARAY    3   1   2   148   173   4   0,855491329   0

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: samsunengelligücü - 23 February 2008, 11:15:49
SAMSUN BEDENSEL                     40      ŞANLIURFA                              70   
ANTALYA                            AKSARAY                                 

ÇANKAYA                     54      ADANA                              62   
SAMSUN ENGELLİ GÜCÜ                     26      SARAN ANADOLU                              43   
MUŞ                     73      TRABZON                              45   

İKİ TAKIMDA YENİLMİŞ BE