Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Ankaragucu baskani derhal istifa etmeli. Ne olursa olsun hakeme yumruk atmak nedir. Aq kor cahilleri. Siddete asiri karsiyim boyle durumlarda. Evet bazen bizde sinirleniyoruz sovuyoruz belki vurmakda istiyoruz ama yapmiyoruz. Ayip yani

defansif orta saha

Yumruktan ziyade (o da yanlış bir hareket, savunulacak tek yanı yok) hakem yerdeyken biri kafasına tekme atıyor yanlış görmediysem. Halil Umut Meler'in gözü o tekme ile şişmiş olabilir. Akıl alır gibi değil gerçekten

Sadece Samsunspor

Yerdeyken en az 5 6 kisi tekme atiyor. Hepsi futboldan men edilmeli. Adli yonden her sey baslatilmali. Gerekirse puan cezasi kume dusurme yapilmali. Yoksa bunun onunu alamazsiniz. 3 6 ay unutuldu sanirsin yine patlar

Raqua55

11 December 2023, 22:00:59 #49353 Son düzenlenme: 11 December 2023, 22:04:06 Raqua55
Olaylar için gerçekten çok üzüldüm.Ülke olarak nereye gidiyoruz ?Hakeme yumruk atmak nedir ? Hakemler gerçekten çok hatalı kararlar verebiliyor fakat konu hakkında gerekli yaptırımları ilgili birimlerin yapması gerekiyor.Yumruk çözüm değil.Bu adamın çoluğu çocuğu Ailesi var.O görüntüleri görmesi ne kadar üzücü.

Parası olup mafya vari Başkanlar Sporun ruhuna zarar veriyorlar.Maçı izlemedim.Hakem hatası varsa Maç sonu gerekli açıklamanı yap gerekli baskını sosyal medya üzerinde yap.Yumruk atmak nedir ? Ankaragücü ve Ads camiaları bir tarafları çok kalkık.

Heleki Ankaragücü ile kardeş takım benzetmelerine kesinlikle karşıyım.

Sadece Samsunspor

Malesef bu olaylarin olacagi belliydi. Bi ara ts baskani ismini unuttum o hakem burdan cikamaz diye tehdit ediyordu. Ali koc gordugunuz yerde sovun sayin diyordu. Bunlarin hicbirine ceza verilmedi ve biri gaza geldi yapti. Bu olay ankaragucune patlar insallah kume dusururler. Baskani tutuklanmali. Kimler vurduysa tek tek tespit edilip futboldan uzaklastirilmali.

Belki euro 2032 bile elimizden alinabilir. Cok buyuk yaptirimlar olacak

Raqua55

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 11 December 2023, 22:08:00Malesef bu olaylarin olacagi belliydi. Bi ara ts baskani ismini unuttum o hakem burdan cikamaz diye tehdit ediyordu. Ali koc gordugunuz yerde sovun sayin diyordu. Bunlarin hicbirine ceza verilmedi ve biri gaza geldi yapti. Bu olay ankaragucune patlar insallah kume dusururler. Baskani tutuklanmali. Kimler vurduysa tek tek tespit edilip futboldan uzaklastirilmali.

Belki euro 2032 bile elimizden alinabilir. Cok buyuk yaptirimlar olacak

Euro 2032 elimizden alınırsa Ankaragücü başkanın içinden geçerler.

55.hakan

Eski amatör bir hakem olarak çok üzüldüm. Hepimiz hakemlere kızıyoruz altında bir şeyler de arıyoruz ama sonu şiddet olmamalı.

jean

Insaallah kume dusururler ankaragucunu

brigand

Bu mevzunun sonunda federasyon dahil tüm futbol yönetimi resetlenmeli. Siyasetten ari bir yapıya izin verilmedikçe böyle rezalet ve saldırıları yaşamaya devam ederiz. Hakem yönetimlere eleştiriler gelebilir, hatta sözlü tepkinin dozajı da artabilir, karşılığında cezanı alırsın. Ancak ne olursa olsun fiziksel şiddeti meşru kılabilecek hiçbir mazeret olamaz.

Bu olaya karışan başkanın, kişilerin, takımın indirimsiz şekilde en ağır şekilde cezalandırılması gerekiyor. Federasyonun acil şekilde bağımsız kılınması lazım. Tüm yönetim baştan aşağı liyakat sistemine göre organize edilecek şekilde ortamın sağlanması şart. Gerekirse bu değişim için ligler arada kalsın ve beklenilsin.

Elyesa

ligden direk atilmali ankaragucu..Yok bize yapilan haksizliklara bakinca biz kursun atmaliyiz ozman..Ama herzaman ki gibi birsey cikmayacak ankaragucunun 4-5 mac saha kapatirlar olur biter

_SoN_

Tam bir skandal, nertesinden bakarsan bak, bir başkanın bunları yapması, yanındakilere yaptırması tam bir rezalet, yazık gerçekten ülkede adaletin güce göre dağtılması bunun arkasındaki tek sebep. Bu vesile ile hem oradaki hakemimize hemde türk futboluna geçmiş olsun.Yine bir kaos ortamına soktular futbolu.

s_uzunkaya

ankaragücü kesin küme düşürülecektir. kulübün başı en önde geleninin yaptığı bir dehşet var ve bu kesinlikle en ağır şekilde cezalandırılacaktır. çünkü olay yenilir yutulur bir hal değil. uluslararası bir boyut kazandı. lamına cimine bakmadan en ağır ceza verileceğini düşünüyorum.

55.hakan

Alıntı yapılan: s_uzunkaya - 12 December 2023, 15:41:50ankaragücü kesin küme düşürülecektir. kulübün başı en önde geleninin yaptığı bir dehşet var ve bu kesinlikle en ağır şekilde cezalandırılacaktır. çünkü olay yenilir yutulur bir hal değil. uluslararası bir boyut kazandı. lamına cimine bakmadan en ağır ceza verileceğini düşünüyorum.
küme düşürüleceğini sanmam genelde kişisel ceza verilir kulüp cezalandırılmaz bu durumlarda. en fazla saha kapatma verilir.

Raqua55

Alıntı yapılan: 55.hakan - 12 December 2023, 15:59:24küme düşürüleceğini sanmam genelde kişisel ceza verilir kulüp cezalandırılmaz bu durumlarda. en fazla saha kapatma verilir.

Kulüp ile ilgili yaptırım yapılacağını söylediler. Bana kalırsa-6 -9 puan silme cezası verirler.

Sadece Samsunspor

Baskan in yaptiklari kulup u de baglar. Bence kume dusurmezler. Italya da falan yasasak kume duserdi. Bence sezon sonuna kadar saha kapatma veya 10 puan falan ceza verirler. Ki ben onuda beklemiyorum da bi umut belki biseler degisir