Bank Asya 1.Lig, 22.Hafta | Orduspor 1 - 1 SAMSUNSPOR

Başlatan MeL_55, 09 February 2008, 15:54:20

« önceki - sonraki »

dr_ahmet

ozkan17

mac saatı yaklastıkca bakıyomda yorumlar hayli olumlu ne işş  ;D

beşnumara

ne galibiyetinden bahsediyorsunuz siz arkadaşlar kime güveniyorsunuz da ka-za-na-ca-ğız diyorsunuz serkanla iyi kaleci yoksa bu takımda iş yoktur demektir.kalecimiz de iyi olmadığına göre serkan da olmayacağına göre en iyi beraberlik

vadi55

yanılan ben olurum inşallah ama takım ve yönetimde kise kendine güven yok bu takım hiç kimseyi yenemez hedef bir alt küme.

samsun155

harbisamsunsporlu ben senin dediğin 4-3-3 taktiğini fifa07 de oynuyom.çok manyak gollelr atıyom

samsun155

King Of The North

Bizim kazanabileceğimiz pek maç yok,Ordu sğlam takım Eskişehiri bile dağıttı adamlar,1 puan alsak altın bulmuş oluruz.Kadroda istek yok para yok bu yıl gideriz gibi.

HaSaNCaN

Galibiyete 30 bin YTL prim
İş Adamı Galip Öztürk, Kırmızı-Beyazlı ekibin deplasmanda Orduspor´u yenmesi durumunda futbolculara 30 bin YTL galibiyet primi verecek.
Metro Şirketler Topluluğu Yönetim Kurul Başkanı İş Adamı Galip Öztürk, Samsunspor´un yarın deplasmanda Orduspor´u yenmesi durumunda futbolculara galibiyet primi verecek. İş Adamı Galip Öztürk, İstanbul´da bir araya geldiği Samsunspor Başkanı Sezgin Gümüş´e takımın yarın galip gelmesi durumunda futbolculara 30 bin YTL prim vereceğini söyledi. Samsunspor Başkanı Sezgin Gümüş, Galip Öztürk´ün kulübe sahip çıkan adam gibi nadir insanlardan biri olduğunu belirterek, "Kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu jesti bize moral olur ve sahadan galip ayrılırız" dedi.

King Of The North

Adam başı mı bu para yoksa tüm kadroya verilecek para sadece 30 bin ytl mi?

bluegreen55

dünün ordusporluları çıkmış lig bye düşerseniz çıkamazsınız diyor..
ne günlere düştük..

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: maximum_55 - 16 February 2008, 15:24:54
Adam başı mı bu para yoksa tüm kadroya verilecek para sadece 30 bin ytl mi?

adam başırdır herhalde.

harbisamsunsporlu5517

kardesim ben çok gol yediğimizden 4-3-3 taktiğiyle oynayalım dedim bu takım baska turlu oynayamaz kim nederse desin boyle kalecı oldugu mutdetce çok gol yerız bari 3 forvet oynayalımda şerefimizle kaybedelim

King Of The North

Adam başıysa tüm kadroya 500 bin ytl verilecek demektir,ya bu para çok büyük bir para bu zamana kadar boşa kürek sallamışız para para diye.İşte para da var artık Orduya çakmaları lazım yoksa...

dr_ahmet

harbisamsunsporlu5517

para sorunu çözuldugune gore bu maçı alır bizim oyuncular