Bank Asya 1.Lig, 22.Hafta | Orduspor 1 - 1 SAMSUNSPOR

Başlatan MeL_55, 09 February 2008, 15:54:20

« önceki - sonraki »

s_uzunkaya

dooğruuu, turgut deniliyordu devre arasında evet...şık çocuk ben beğendim  ;)

ne kavgam bitti ne sevdam

turgutla falan olcak iş degil bu turguda kaldıysak yandık ozman

körfez55

turguttan faydalabilirz ilerde yetenekli.takıma alıştığı zaman çok faydalı olacağını düşünüyorum.

bu saatten sonra faydalı olması ımkansız olsaydı sımdıye kadar hazır olurdu sansını ıyı degerlendırcekti zaten takıma suana kadar takıma alısması lazımdı bu saate sonra alıssa ne olur alısmasa ne olur

körfez55

adam düne kadar malzeme taşıyodu şans verilmedi kocaeli maçında kritik 2 yüzde yüzlük pozisyon kaçırdı.atmış olsa yıldız dicektik.ben daha iyi olacağı inancındayım.ayrıca kaşarlanmış futbolcular yerine artık genclermize ağırlık vermeliyiz çünkü kurtuluşumuz onlar.para yok zaten çok sağlam bir kadro kuramayız...

malzeme taşımış olabılır sonuncta adam her maç 18 giriyo artık bıraz tecrubelı olması lazım 2 net pozısyonu atsa yıldız ama olmuyo ıste kacırmıcak şans bır kere gelır ondan turgutdan fazla umıtlenmeyın oynar ama fazla birsey gösteremez

celebi

ARKADAŞLAR TURGUT AZ DAHA KENDİNE GÜVENSE GÜZEL İŞLER YAPABİLİR.AMA ŞU ANDA O GÜVENDE YAŞI İTİBARİYLE ZAMANLA OLACKTIR.

s_uzunkaya

yüzde yüz lük gol kaçırdı diyosun bak ne güzel :) hemde 2 tane... bu yaşta bu tecrübesizlikle ve getirdiği heyecanla sana göre 2,  bana göre 3 yüzde yüzlük pozisyon yakalaması bile  bence iyi bişe

ozkan17

ya arkadaslar uzerımıze var bı gudubetlık..gozunuzun onune ıstanbul,kolpaeli,antalya maclarını getirin..bunların hepsınden puan alamazmıydık? alırdık..ama bı sanssızlık bı kotu hava var takımın uzerınde..bu nu uzerımızden hoca degıstırerek atma yoluna gıttık bakalım hayırlısı olsun takımımız ıcın ınsallah yenı hocamız yucel beyın fantazılerını tekrarlamazda en az 1 puanla donerız ordudan

harbisamsunsporlu5517

Kırmızı-Beyazlılar eski teknik direktör Yücel İldiz'i ikna edemezse, Orduspor maçında takımın başında sahaya altyapıdan bir hocayla çıkacak

İLDİZ ENGEL OLDU
Samsunspor'da Muhammet Dilaver'in istifası ile çalıştırıcı konusu arap saçına döndü. Yönetim tarafından takımın başına getirilen Teknik Direktör Orhan Kapucu'nun sözleşmesine Eski Teknik Direktör Yücel İldiz, engel koydu. İldiz, dün görüştüğü yöneticilere "140 bin YTL alacağımı verin, yoksa yeni teknik adamla anlaşamazsınız" restini çekti. Bu reste, Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl'den,"Sende bana olan 100 bin YTL'lik borcunu ver" yanıtıyla karşılık geldi.

HAKKIMI İSTİYORUM
Adana'da bulunan Teknik Direktör Yücel İldiz, Samsunspor'dan 100 bin YTL'si sahsına, 40 bin YTL'si ise yardımcı antrenörlerine olmak üzere 140 bin YTL alacağı bulunduğunu belirterek,"Elimde çeklerim var. Daha önceden yardımcı antrenörüm Muhammet göreve devam edeceği için teknik direktörlük diplomamın kullanılmasına izin vermiştim,şimdi şartlar değişti. Paramı versinler, yeni hoca için izin vereyim. Bu benim hakkım, zaten hakkım olan şeyi istiyorum" dedi.

İŞLEME KOYARIM
Yücel Hocanın bu tutumu karşısında Orhan Kapucu ile sözleşme imzalayamayan ve ne yapacağını şaşıran Samsunspor yönetiminin imdadına yine Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl yetişti. Başgöl, hocanın kendisinden 100 Bin YTL borç para aldığını öne sürdü. Başgöl,"Hoca acil ihtiyacının olduğunu belirterek benden 100 bin YTL borç para istedi. Bende senet karşılığında kendisine nakit para verdim. Hocadan 100 bin YTL alacağım var. İşleme koyarım" tehditi geldi.

İZİN ALINACAK
Bu durumda Samsunspor'da hoca konusu tam bir çıkmaza girdi. Samsunspor Yücel İldiz'in izni olmadan yeni hocası Orhan Kapucu ile sözleşme imzalayamıyor. Orduspor maçına kulübede bir hoca bulundurmak için Samsunspor'un Türkiye Futbol Federasyonu'ndan özel izin alması da gerekiyor.Eğer izin çıkarsa altyapıdan bir hoca Orduspor karşısında takımın başında sahaya çıkacak. Yönetimin bu girişimi yaptığı ve önümüzdeki günlerde iznin alınacağı öğrenildi. Selçuk KAYA

ozkan17

13 February 2008, 14:50:05 #85 Son düzenlenme: 13 February 2008, 14:57:51 ozkan17
kolpa yucel..ne verdın lan bu takıma şimdı karsılıgını ıstıyon..yalanlarla avuntularla uyuttun lan bızi aslında senın elınde alırlar o çeki de neyse...yazık sana yaa allahım butun dingiller bizi buluyo ya

harbisamsunsporlu5517

yucel ildiz takımımızın başındayken çogunluk savunduk kendisini bu hareket yakışmadı

s_uzunkaya

bence takıma ne topcu ne ant. hiçbişii getirilmemeliii  >:( ...gelen bi halt etmeden gidip bide para istiyo...insan biraz utanır bunu söylemeye, samsunspor parasızlıktan transfer yapamamış küme düşüyo, elin oğlu bi bok yapmış gibi, "len adamlar zaten zorda,bende iyice zıçtım zaten, bari şimdi paramın peşine düşmeyemde iyice karışmasın ortalık hemde beni adam sansınlar" diyemiyooooo  >:( vayyy yucaa vayy yaa kalıbına bakanda adam sanıyordu vallaaa... ben öle sanıyordum  >:(

Sadece Samsunspor

Alıntı "Samsun yaralı bir arslan gibi "

Orduspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Samsunspor'u yaralı bir aslana benzeterek, zor ve tehlikeli bir maça çıkacaklarını söyledi.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacakları Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Ordu 19 Eylül Stadı'nda Teknik Direktör İsmail Kartal nezaretinde yapılan antrenmana milli takıma katılan Erkan Ferin ile sakatlıkları devam eden Ümit, Uğur Akdemir, kaleci Şenol ve Ali Sakal katılmadı.

Antrenman öncesi bir açıklama yapan Teknik Direktör İsmail Kartal, Samsunspor ile zor ve tehlikeli bir maç yapacaklarını belirterek, "Bu hafta yaralı aslan olan Samsunspor ile kendi evimizde oynayacağız. Onlar kümede kalma hesapları yapıyor. Ancak bu tür maçlar zordur ve tehlikelidir. Samsunspor maçını iyi futbolla kazanmak istiyoruz" dedi.

Kartal, Samsunspor'un ligdeki durumunun takım üzerinde rehavete neden olmayacağını belirterek, "Samsunspor ligde sıkıntılı biri yerde bulunuyor. Ekonomik olarak da çok kötü günler geçirdiğini biliyoruz. Ancak bunlar bizi ilgilendirmiyor. Biz ne olursa olsun, hem ilk yarıdaki 7-5'lik maçın rövanşını hem de çıkışımızı devam ettirmek adına bu maçı kazanmak zorundayız. Kazanmak için bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Burada taraftarımıza büyük bir iş düşüyor. Bu zor maçta takımımızı ve oyuncularımızı sonuna kadar desteklemelerini istiyoruz" diye konuştu.

sbc_emir

arkadaşlar hiç birimiz karamsar olmamalıyızz bu takım ne durumda olursa olsun bizler dimdik ayakta olmalıyızz ki bu takımda bi şekiilde ayakda durmalı bizler söğütlübahçeliler olarak bu hafta orduya gidip takımımıza destek vermek istiyoruzz ümit başkan cuma günü bizelre haber vericek ona göre gidicezz söğütlübahçe ne hangi deplasmada yalnız bıraktıki bu deplasmanda yalnız bırakacak...

15sene oldu 20sene oldu deplasmana giden söğütlübahçe oldu