Bank Asya 1.Lig, 22.Hafta | Orduspor 1 - 1 SAMSUNSPOR

Başlatan MeL_55, 09 February 2008, 15:54:20

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Babaannemin ağır hastalığı nedeniyle çok istememe rağmen Ordu deplasmanında olamayacağım. Geçen sezon Timofte ile birlikte gitmiştik; hatırası çok Ordu'nun.

Taraftarlarımızın, takımdaki bu kötü performansa rağmen kendilerine ayrılan bölümü dolduracaklarına inanıyorum. Serkan Aykut'un yokluğu nedeniyle pek de ümitli değilim. Üstelik kötü de olsa Caner de yokmuş. Gol atmamız düşük bir ihtimal gibi görünüyor.

Görülüyor ki, futbolcuların bir kısmı hem kapasite olarak Samsunspor formasını taşıyabilecek durumda değiller. Ancak Metro Turizmin koyduğu prim forma için oynayamayanların hiç değilse para için oynayabileceklerini düşündürdü bana.

Zayıf bir ihtimal ama inşallah kazanan biz oluruz.

Bu arada hafta içi bir teknik direktör değişikliğimiz oldu. Belki de Samsunspor'un esas ihtiyacı olan şey bir teknik direktörden de önce Serkan'ı hemen iyileştirecek bir hekimdi.

onurbas

2 otobus gidiyoruz SÖĞÜTLÜBAHCE HER YERDE

harbisamsunsporlu5517

nolursa olsun bu maçı ve karsıyaka maçını almamız lazım yoksa 16. duserız dahada kurtulamayız

harbisamsunsporlu5517

Sadece Samsunspor

verilecek 30 bin ytl lik prim ve yeni teknik direktör belki maçı biraz etkiler ama umutsuzun en fazla 1 puan alırız gibime geliyor inş. tersi çıkar 3 puan alırız ama çok zor

sbc_emir

yarın iki otobüs kesin gidiyoruzz üç otobüsde olabilirr arkadaşarr

HaSaNCaN

16 February 2008, 17:53:05 #126 Son düzenlenme: 16 February 2008, 18:31:30 streeturk
Otobüslerinizin kapısı herkese açıkmı ?  :)

bafradan55

kerem55

Orduya gidemeyeceğim bari samsun basketin maçına gideyim. orduyu yeneceğiz, yenmemiz lazım.

Alemci İsmail

30 bin kayme iyi para belki oynarlarda puan alırız.

yk55

inşaallah bu maçtan puan çıkartırız. allah yardımcımız olsun.

ozkan17

hayırlısı olsun demekden baska yapcak bısey yok..ınsallah fark olmaz cunku adamlar bu maca  7-5in rovansı gozuyle bakıyolar

ne kavgam bitti ne sevdam

17 February 2008, 03:50:43 #132 Son düzenlenme: 17 February 2008, 03:53:32 ne kavgam bitti ne sevdam
allah yardımcımız olsun

harbisamsunsporlu5517

arkadaslar maçı dınleyebılecegımız radyo varmı ben aradım bulamadım bır lınk var ama yapım asamasında yazıyordu

bengülü

bu haberleri duyunca çok üzülüyorum geçmiş olsun babaannemize  samsuni allah acil şifalar versin....