Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

melih

nasıl bi şey yok kardeş. Her maç 20-30 sayı atan kızın iki maçda attığı toplam sayı 16. OLURMU DAAA.

jean

arkadaslar burdan yaziyorum bu takim cikacak lige ama oynayamayacak bizim erkek basketbol takimi gibi para bulup katilamayacak bundan eminim inslaah yanilirim

körfez55

tamam sen övdün tarsus maçında selvin şov yapacak..kız sevinecek biras sen övdünya

melih

KÖRFEZ 55 KARDEŞ ELEŞTİRİYORUZ KIZIYORSUN ÖVÜYORUZ YİNE KIZIYORSUN.

melih

Selvin TÜRKMEN'e  :
(Biliyorum siz oyuncular olarak bunları okumuyorsunuz ama ben sanki okuyormuşcasına yazacağım.)
    Selvin TÜRKMEN sen iyi hatta çok iyi bir oyuncusun. Bunu kıt kanaat basketbol bilgimle ben bile görebiliyorum.. Kısa sürede bu takım için çok şeyler yaptın ve her samsunlu sporseverin olduğu gibi benimde sana yaptığın bu katkılardan dolayı  teşekkür borcum var.
   Üstelik samsun seyircisinin de özel bir ilgisine ve sevgisine bu kısa sürede mazhar oldun. Bu seyircinin seni ne kadar sevdiğini senin hakkında yazdığım bir iki hafif eleştiri karşısında aldığım tepkilerden de gayet iyi anlamış bulunmaktayım. Ama bir türlü anlayamadığım sebeblerden ötürü son iki maçdır gözle görülür bir düşüş içerisindesin.Umarım bir sakatlığın yoktur ve bu formsuzluğun geçicidir.Bu takım Tuğbasız olur Denizsiz olur hatta La Tasha'sız bile olur ama sensiz olmaz. Bir an önce kendini toparlaman ve bu seyircinin gönlünü bir kez daha fethetmen dileğiyle BAŞARILAR KARDEŞİM.

MUHTEŞEM SAMSUN SEYİRCİSİNE:
          Bu takım için nasıl bir itici güç olduğunuzu takımı nasıl ateşlediğinizi siz defalarca gösterdiniz.Takımın menejerinin sizleri her maça  yana yakıla  davet etmesi boşuna değil. Bu takımın Haftaya oynayacağı Tarsus maçı takımın play offlar öncesi tekrar güvenini kazanması açısından çok önemli. Bu hafta tarsus maçında alınacak bir galibiyet hem takımın kendine olan güvenini iyice kuvvetlendirecek hemde play offlar öncesi müthiş bir moral motivasyon olacaktır.Bunun içinde sizin desteğinize her zamankinden daha fazla ihtiyaçları var.

Takımı tabiki destekliyeceksiniz ama gerek maç öncesi gerekse maç içerisinde KRALİÇENİZ yani selvin TÜRKMEN İÇİN AYRICA VE ÖZEL OLARAK YAPACAĞINIZ tezahürat bu oyuncuya çok iyi gelecektir. İçimden bir ses eğer bu oyuncuyu havaya sokmayı başarabilirseniz bu maçda şov yapar diyor.Ee bu sizin için zor olmayacaktır eminim. Zaten en sevdiğiniz oyuncu değil mi.   

melih

Anladım kardeşim burası bir futbol sitesi burada basketbol sadece bir kenar süsü.
İbocan_55 sen bir an önce samsun basket kulübünün sitesini kur kardeşim.

melih

ya arkadaşlar şu yandaki isimlerinizin altına resim koyuyorsunuz ya bunu nasıl yapıyorsunuz. bana da anlatın.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: T-Mac - 10 February 2008, 16:10:23
ya arkadaşlar şu yandaki isimlerinizin altına resim koyuyorsunuz ya bunu nasıl yapıyorsunuz. bana da anlatın.

yukarda profil var ona tıkla sonra kimlik bilgisine gir ordan gözatı seç ve istediğin resmi koy

melih

veis

ben rehavete kapılmışlar diye düşünüyorum playof garanti havasındalar.ama ben busene 1.lige kesinlikle çıkacaklarından eminim.gece bar olayı biraz agır olmuş.telekomdan dudleyy var bilirsiniz hermaçdan önce geceleri 2 saat rakibi takip edermiş buda profosyenellik işte.

mehmet yılmaz

10 February 2008, 22:58:28 #355 Son düzenlenme: 10 February 2008, 23:12:57 samsuni
Alıntı yapılan: T-Mac - 10 February 2008, 16:04:56
  Anladım kardeşim burası bir futbol sitesi burada basketbol sadece bir kenar süsü.
İbocan_55 sen bir an önce samsun basket kulübünün sitesini kur kardeşim.

Burası sadece Samsunspor'u tutanların sitesi. Aslında burada sadece Samsunspor konuşulurdu ve Samsun BK -Samsun İli- başlığında tek bir metinde yer alırdı. Olması gereken de bu idi.

Ancak merhum Teoman ( Timofte ) kardeşimiz Samsunspor Basket Takımının 1.TBL'ye çıkmasına rağmen sponsor yok denilerek lige girememesinin acısını hep içinde taşıdığı için Samsun BK'ya özel bir önem verdi. Tabii bunda takımın isminin Samsun, renklerinin de kırmızı-beyaz olması önemliydi. Geçen yıl ki ismi olan NKL olsa idi açıkçası çok da umurumuzda olmazdı.

Özetle, burası bir spor sitesi değil, burası Samsunspor Taraftar Sitesi. Samsun'un sporuna dair şeyler de bizi ilgilendiriyor tabii ki ancak gelgelelim asli unsurumuz Samsunspor. Samsun BK'nın ayrı bir sitesi olursa seviniriz ancak orada da buradakinden daha fazla ilgi bulabileceğini sanmıyorum.

Herkesin basketbola ilgi duymasını bekleyemezsiniz. Nitekim sizin de henüz Samsunspor hakkında herhangi bir yorum yazdığınızı görmedik.

Tabii bir de Samsunspor'umuzun tarihinin en berbat günlerini yaşıyor olması nedeniyle başka birşeye konsantre olamıyoruz. İnsanların yazma hevesleri kaçtı.

Yoksa Kuzeyin Perilerini hepimiz destekliyoruz, maçlarına da geliyoruz zaten.

Saygılar

ozkan17

Alıntı yapılan: T-Mac - 09 February 2008, 22:48:09
nasıl bi şey yok kardeş. Her maç 20-30 sayı atan kızın iki maçda attığı toplam sayı 16. OLURMU DAAA.

yaw alla alla her mac aynı performansı gostercek dıye bsey varmı? o zaman serkan aykutda hermac 2 gol atsın olurmu he sımdı? her hafta aynı olmaz sporcuların bı ınıs bı cıkıs donemlerı olur..oda bence bunlardan bırısıdır..altında baska bısey arama t-mac

veis

bu aralar samsunsporumuzun durumunun parlak olmaması baskete rahbeti düşürüyor bu gözle görülür bişey çünkü sbk ununu elemiş bekliyor samsunsporumuz kümeye düşmemeye çalışıyor bu sebepden dolayıda basket biraz geri planda.

cem and naz55

T-MAC
ya kardeşim ALLAH ının seviyorsan şuraya ruh karartıcı topiçler acıp ruh karartıcı yorumlar yazma eğerki selvin senin yazılarını okuyup maça cıkıyorsa kız bunalımdan oynuyamamıştır son iki maçta yahuu :) :)

melih

ne yazalım kardeşim işler kötü gidiyorken baştan uyarmayalım mı.Sormayalım mı bu kötü gidişin sebebi ne diye.O kadar adam ne olursa olsun hep sloganlarla konuşuyor. Bırakında biride eleştiri yapsın.