21. Hafta - Samsunspor'umuz - Kocaelispor: 0-3

Başlatan mehmet yılmaz, 08 February 2008, 18:56:02

« önceki - sonraki »

körfez55

ya kardeşim birincisi bizden çok olduklarını söylemişler komik duruma düşmüşler.spiker de demişya bir avuç taraftar diye :) 2.yarı oturup maçı izlediler.ayrıca kendi aralarında kavga eden tribünden ne beklersenki bize tribün külütür öğretmeye çalışanlara bak.biz deplasmanda birbirimize kalkan oluruz.ayrıca radyomuzun spikerini beğenmeyen dinlemeseydi.doğru söylemiş çocuk  :) biz gecen sene bile 600 kişiydik izmitte marifet değil yani samsuna 350 kişi glmek.
adamlar 3 kez geldi 3 üde gol aldı.bugün çok şanslıydılar.aman aman bir futbol oynamadılar yani.haaa bide çok görmemek lazım malum acayip kuyruk acıları vardı kaç senedir yenemiyolardı bizi bırakalım da sevinçlerini yaşasın zavallı kolpa cingenler.sanki bu maçla süper lige çıkmışlar biz küme düşmüşüz gibi konusuyolar.bu futbolla biraz zor çıkarlar.biz zaten düşmeyiz.

forzasamet

resimler güzel atklı resimi ben cektim eline saglık  ;)

mehmet yılmaz

Maçtan fotolar
Moralim çok bozuk, belki daha sonra yorum yazarım.

forzasamet

abi resimler dehsetyaa yeni tribünümüz güzel ama çok boş gözüküyo stad yaa ama inşallah takımımız düzeldigi zaman stad fuyll cekecek
;)

körfez55

ayrıca kendi stadları kümes gibi olduğu için 1000 kişiyle doluyo maraton tribünleri.biz koskoca tribünde şov yapmışız...zaten spikerin de dediği gibi sesleri hiç gelmedi sadece el kol hareketlerini gördük.

Çaðrý55

abi bu heriflerin stadı zaten küçük tribünleri kısa gelsinler şu stada maratona yok olurlar sanki eskişehire  350 400 kişi giden samsun taraftarı değildi

Nuri Asan

Unutmadan söylemek istiyorum.Kocaelisporlular Allah aşkına siz bir daha 3'lü çekmeyin ne içeride ne dışarıda rezil ediyorsunuz kendinizi.Hatta bununla ilgili topiğiniz bile vardı en son ortak kararınız maçlarda 3'lü çekmemekti bugün umarım öğrenmişsinizdir

bafradan55

King Of The North

Gene az taraftarımız yokmuş sıralamaya rağmen,ancak bu gidişle küme düşmemiz kaçınılmaz olur 4 haftada 0 puan,3 deplasman maçımız var üst üste,tek puan alamazsak bu iş biter,Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan oluruz.
Kolpalara gelince zaten 150 kişi ancak var,biz onların yerinde olsaydık ligdaki sıralama itibariyle oraya en az 20 otobüs giderdik.

cembaba

sbc_emo

la ben tribündeyken fazlaydık sanki...ama kapalı tribününden cekilen resim kücük oldugumuzu gösteriyor.hani nerde malatya macındaki kalabalık??

arkadslar büyüceğimiz yere kücülüyoruzzzzz..!!

Çaðrý55

ya aslında dışarda konuşuyorum yada nette filan maça davet ediyorum ama çıkan olaylar insanların gelmemeisnde çok büyük bi etken çünkü bunu çok duydum ne zaman gelsem kavga çıkıyo diyenleri bunlar olmasa takımda biraz toparlansa bi iddiası olsa en azından ilk 6 inanıyorum ora dolar ama hakkaten tribünde daha büyük olduğumuzu düşünüyodum :-X

cembaba

aslında büyügüz de işte toplama adamlarla nereye kadar.. bı bursa kadar nufusumuz yok.. samsunspor u sewdirmek de o kadar kolay bişey deiL.. napalım :( bu da çektigim goruntuler.. içimden gelmeyeyerek cektim ama :(

edmontdante

09 February 2008, 21:20:07 #178 Son düzenlenme: 09 February 2008, 21:30:25 edmontdante
TEOMAN'ı kaybettikten sonra maça gitmek zor oldu benim için.Siteye yazmakta.Ama bu siteyi ve durumu ne olursa olsun takımı onun emaneti olarak görüyorum.takım İçindeki bazı kansızlar ne yaparsa yapsın ,durum ne olursa olsun ÖLENE KADAR SAMSUNSPOR.

TEOMAN için yapılan organizasyonda bulunamadım maça İSTİKLAL MARŞI ile birlikte ancak girebildim.Girer girmez tam karşımda açılan  pankartta kardeşimin resmini gördükten sonra zaten maç izlemek ............

Maç için söylenecek bir şey yok .İstanbul maçından sonra 3 te 0 olur demiştim aynen oldu.Yine CELİL ve Can elinden geleni yaptı.

CANER her zamanki gibi.O da istiyordur mutlaka ama olmuyor.İstiyordur diyorum çünkü SAMSUN'un çocuğu.Bu nedenle istediğine ama yapamadığına inanmak istiyorum.Diğerlerinden biraz ÖMÜR iyiniyetle çalıştı onu da hoca oyundan aldı devre arasında.

Aslında Sefa da geçen haftalara göre daha istekliydi.Sağ bek oynayan Emre BALAK bundan fazlasını yapamazdı.

Direkten dönen top gol olsa  maç berabere biterdi.Kocaeli'nin bence  beraberlik olsaydı maçı  kazanacak gücü yoktu bakmayın 0-3 olduğuna.Ahmet DURSUN,Yasin isimli ancak sahada gezinen tipler olmuşlar.Zaten hocaları da yarım devre dayanabildi Ahmet DURSUN'a .

2.yarının ilk 25 dakikası iyi bastırdık taraftarın ateşlemesiyle.Ancak bu kadro ile maç kazanmak gerçekten zor.Forvet etkisiz.Sol bek Can orta yapmaktan aciz(Yaptığı tek ortanın isbatli olduğunu atlamayalım ),sağ bek aynı.Orta sahan sonuç pası atma becerisinde değil.Sadece CELİL.O da bir yere kadar sonuç olarak.Ceza sahamıza gelen ortalarda ne Hakkı var ne Kenan.Başka ne işleri var ki bunların yan ortalarda.Serbest vuruştan  penaltı noktasına gelen ortayı 2 kişinin arasından Caner çıkarıyor Hakkı ve Kenan piyasada yok.

4 Otobüs  vardı Kocaeli'li Karakol'un orada.Zaten resimde de belli kaç kişi oldukları yalandan abartı yapmanın anlamı yok.

Yeni tribün süper olmuş ama göz alışkanlığı da önemli tabiki.İlk kez  izleyince insan alışamıyor ama tercihim eski tribün kısmı.Çünkü hem yakın hem de tepkini hakem yada oyuncuya duyurma şansın var.Bunu yeni tribünden yapman mümkün değil.

Yediğimiz gollere gelince bana ofsayt yok gibi geldi.Ama Yan hakem bizim pozisyonlarda 2-3 tane hatalı ofsayt kaldırdı ilk yarı.

2.golde ERCÜMENT  kalede kalana kadar adamın üzerine çıksa bence daha iyiyidi.Çünkü kalede kalında adam plase ile boş köşeye rahat bıraktı.ERCÜ pozisyonunu bozabilirdi.Yine de karşı karşıya pozisyondu hatalı gol yedi diyemeyiz.

İşimiz çok zor.Nedeni kadro kalitemiz değil bence.Oyuncular tam manasıyla  gerekeni yapmıyorlar.Varsa yoksa para.Ne veriyorsunuz ki para istiyorsunuz.

Bu arada  geçen sene ile kıyaslıyoruz sürekli.Bu sene hep daha iyi olduğumuzu söylüyorduk ama bence artık durum daha kötü.Hem bulunduğumuz nokta hem de sahadaki oyun.Tek bir gol pozisyonu ile maçı tamamladık.

TERKETMEDİ SEVDAN BİZİ

körfez55

09 February 2008, 22:05:25 #179 Son düzenlenme: 09 February 2008, 22:11:11 körfez55
adamlar sitelerinde 6 tane konu açmışlar bizimle ilgili.bu kadar sevineceklerini tahmin etmemiştim açıkçası...eee kolaymı kaç senedir yenemiyolardı bizi bugün şanslıydılar yendiler...bir arkadasımız takım tutmuyorum demiş sinirden ona bile başlık açmışlar.kolpaelili şoparlar siz alışkınsınız bu lige ama biz alışkın olmadığımız için zorumuza gidiyo.bugünkü tribünü küçümseyen adamlar gecen hafta istanbul maçında kaç kişiydiler tribünde sormak lazım.ezeli rakipleriyle liderlik maçı oynadıklarında maçta tribünleri neden boştu.hedefsiz olduğumuz zamanlarda bile en z 7 bin kişiye oynadık siz 4 bin kişiyi zor topluyodunuz.biz gecen sene 17 saatlik izmir deplsmanına 400 kişi gitmiş taraftarız şuan sizin gibi iddamız olsa izmitte en az 700 kişi olurduk.bknz. geçen sene kocaeli samsun maçı samsunspor taraftarı 600 kişi...12.sırada iken...iş taraftarlığa geldimi mangalda kül bırakmayanlar bize medeniyet dersi vermeye kalkanlar trende taşlayıp bir kişinin ölmesine sebep olanlar değillermi?gecen sene maç sonunda otobüslerin camlarını kıranlar çokmu medeni adamlar.işte sana medeniyet bugün samsundan 6 otobüsün bi çizik almadan çıktı...insanlığımıza laf edenler acımızı paylaşacak ne yaptınız biz daha bilet kuyruğunda beklerken küfürleriniz duyuluyordu bumudur insanlık?köylü dediğiniz sakarya taraftarı şirin anamız vefat ettiğinde açtıkları pankartla acımız paylaşmışlardı.bir pankartınız bir tezahüratınız oldumu?siz karar verin kim köylü kim medeni kim insanlıklı????

SAMSUNSPOR; TARAFTARIYLA,TARİHİYLE,İSMİYLE türk futbolunda bir markadır...elbet bu kötü günler geride kalacak ve biz yine eski günlerimize döneceğiz.o yüzden herkes HADDİNİ BİLECEK...