21. Hafta - Samsunspor'umuz - Kocaelispor: 0-3

Başlatan mehmet yılmaz, 08 February 2008, 18:56:02

« önceki - sonraki »

HaSaNCaN

suan kocaelinin taraftar sitelerini geziyorum. Bizle ilgili yazıklarını okudukdan sonra çıldırmamak mümkün deil. 9'u 99 yapmışlar. Yok biz onların depremlerine küfür etmişiz falan filan. sanki biz deprem yaşamadık. Biz 1989 senesinden sonra ne geldik.

Ayrıca ayrı bi konu açmışlar takım bıraktıran takım KOCAELİSPOR diye Ve altınada bizim siteden örnek vermişler

kayacan
Taraftar

Logged Ynt: 21. Hafta - Samsunspor'umuz - Kocaelispor:

---------------------------------------------------------------------
Yönetimdede hata var akadaş doğru dürüst bir teknikdirektör alamıyorlar. Düştüğümüz senede yardımcı antrenörle gitmemişmiydik.bu senede gideceğiz.Ben artık Samsunsporlu değilim.Kendimi daha fazla rezil edemem.Takım tutmuyorum artık.

bu mesajı yazan bizim sitedeki kayacan arkadaşımız.

http://korfez.org/forum/forum.asp?FORUM_ID=33

kerem55

sahada kaybetmiş olabiliriz ama tribünde ezdik resmen. tvden sesi gelmeyen kolpalar, d spora sövüyormuş. mikrofonları bizim triblerinin öüne koymuşlar diye. öyle birşey yok ya işte. mikrofonu ağızlarına soksalar gene sesleri çıkmazdı. yazık valla taraftara yazık.

only55

http://korfez.org/forum/topic.asp?TOPIC_ID=18928

Şurdaki resme bakın da ŞEREFSİZ KOCAELİNİN KİM OLDUĞUNU ANLAYIN ARTIKKKKK. BUNLARA KÜFÜR DEĞİL HEŞEYİ YAPMAK LAZIM. SİZ HER TÜRLÜ LANETLİĞİ HAKEDİYOSUNUZZZ.İZMİTTE AÇILAN PANKART BURDAKİ BU ŞEREFSİZLİK. SİZLER DÜNYADAKİ EN ŞEREFSİZ TARAFTAR GRUBUSUNUZ.ALLAH BELANIZI WERSİNNN...  >:( >:( >:(   

cembaba

videoyu ceken arkadasım ( debocan ) sogutlubahce'den.. o  yuzden oyle bişey yapmış.. yani sogutlubahce'den samsunspor taraftarının videosunu cekmis o yuzden.. zaten tag'ın basında SAMSUNSPOR TARAFTARI yazmış zaten ;)

cembaba

CeLL-O

10 February 2008, 12:06:13 #200 Son düzenlenme: 10 February 2008, 14:43:02 CeLL-O
maçı dinleyen bir çok arkadaşımda dedi böyle bir laf geçmedi diye. Adamlar birşey uydurmuş maalesef forumumuzdaki bir çok kişide atlamış hemen. Depremle ilgili bir söz söylenmemiştir radyoda ;)

HaSaNCaN

Adamlar sitelerinde bize demekdikleri kalmamış.

körfez55

istediklerini söylesinler kolaymı bizi yenmişler kaç sene sonra...onlar bu sene çıkamayacaklar süper lige ve sneye izmite gidip onlara deplasmana nasıl gidilir göstereceğiz...

Sadece Samsunspor

arkadaşlar bırakın şimdi kocaelinin p i çlerinide lig düşüyoz - bence acil olarak bi hoca lazım bu hoca antreman falan yaptırmayı bilmiyor bence takımda kurgu yok abi - hakkı gelşo 50 metreden kaleye vuruo ne gerek var kes ortanı vursun kenan topa kafayı çok mu zor mesala frikiği başkası kullanmalı veya şut çeker gibi yapı celile vereceksşn boşta ikne gircek ceza sahasına yere yatcak çok mu zor eskiden celil ne güzel kaç tane penaltı yaptırıyordu

bizim oyuncular ceza sahasına girmeye korkmaya başlamışlar artık

körfez55

valla transfer yapamadık üstüne bide kemal akbaba murat duman ve furkanı gönderdik.tam kador çıkacağız dedik ama serkan yine oynamadı.hocanın yetersiz olduğu konusuna bende katılıyorum...lig düşeceğimizi tahmin etmiyorum ama stres yaşamamak için biran önce kazanmayı hatırlamamız gerekir diye düşünüyorum.

HoliganSamSunLu

yazık oldu ne  zaman gülecek bu tarfatarı yüzü

Sadece Samsunspor

evet zaten bizde milletden dinlemeyelim diye bu radyo açıldı - bizde hep başkasının radyosundan dinlerken taraflı olarak dinliyoruz bizim radyomuz sadece samsunsporu anlatır diğerleri girmesinler beğenmediyseler - radyoyu açanlara tekrar tekrar teşekkür ediyorum  ;)

kayacan

Depremle Türkiyede hiçkimse dalga geçmez.Samsunsporlu hiçkimsede deprem çingenesi demez. Bunlara çingene diyebiliriz ama bu bizim çingene vatandaşlarımıza hakaret olur.Bizi bu kansızlaramı benzettiniz derler.Benim birçok roman arkadaşım var böyle rezil bir taraftar grubuna benzetmiş olmamdan dolayı çok alınırlar eminimki.Bunlara bir benzetmede yapamıyorum.Sanki Samsunsporu yenince dünya şampiyonu oldular sanki bir daha hiç karşılaşmayacaklar.bunların hepsi çoluk çocuk adam olan internetten atıp utmaz ne sorunu varsa yüzüne söyler.Burası Samsun kansızlıkla işimiz olmaz. Radyo Samsun SK spikerini kutluyorum.Çok güzel bir maç anlatımı yaptı.Hep böyle devam eder inşallah.

Sadece Samsunspor

Alıntı Taraftarın isyanı

Samsunsporlu taraftarlar, Kocaelisporlu bir grup taraftarın kışkırtıcı hareketleri ve farklı yenilgiden dolayı isyan ettiler.Dün oynanan maç Samsunspor için çok çok önemliydi. Öyleki Kırmızı-Beyazlı ekip üç haftadır puan dahi alamıyordu. Bu nedenle lig başından bu yana olduğu gibi dün de Kırmızı-Beyazlı taraftarlar tribünlerdeki yerlerini alarak yine takıma destek verdiler. Taraftarlar, mücadelenin büyük bölümünde hiç susmadan yaptıkları tezahüratlarla futbolcuları ateşlemeye çalıştı.

Çaðrý55

arkadaşlar akıllarınca duygu sömürüsü yapıyolar bi kere o lafı kullanan adamın insanlığından şüphe duyarım ben ayrıca radyosamsunsk bizim radyomuz heralde bizden taraf olacak radyo etğinden bahsetmişler sitelerinde kardeş gördükleri antalya bizim maçımızı nasıl anlatmıştı sormak lazım heralde bu etik onlar için geçerli değil...deprem çingenesi lafı çok ağırdır üstümüze böyle bir laf atıp bizi kötü gösterecekler bu yaptıkları adamlık değildir depremle kimse dalga geçemez afettir bu bir gün Allah korusun samsunda olmayacağı ne malum o yüzden böyle şeylerle kendilerini acındırmasınlar iyice ezildiler küçüldüler gözümde