Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

ibocan_55

Arkadaşlar;

Takımımız Play-Off'u garantiledi... Ancak bu demek değil ki İzmir Büyükşehir Belediyesi öncesi oynayacağımız müsabakaya önem vermiyoruz... Kulüp olarak düşüncemiz normal sezon olarak tabir edilen ilk etabın kalan 2 maçında önce İzmir Büyükşehir Belediyesi ardından da ligin namağlup lideri Tarsus Belediyespor'u yenmektir...

Bunu başarıp-başaramayacağımızı müsabakaları oynadıktan sonra öğreneceğiz... Ancak Samsun'u temsil eden bir kulüp olarak hiçbir maçı önemsememe ya da ciddiye almama gibi bir lüksümüz olamaz...

Sporcularımız çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceklerdir... Bu sitede bulunan herkes bundan şüphe duymasın...

Maçın sonucu ise inşallah istediğimiz ve planladığımız gibi olur...

ibocan_55

Bu notları İzmir'de kamp yaptığımız Kaya Prestij Oteli'nden yazıyorum... Sizin görüşleriniz, eleştirileriniz bizim için çok önemli...

Şu anda maçı bekliyoruz... Umarım sabah herşey güzel gider ve Samsun'a galibiyetle döneriz...

ibocan_55

Bu arada ligin statüsü ile ilgili olarak bir arkadaşımız görüş beyan etmiş...

O konuda da sizi kızaca bilgilendireyim... Ligin statüsü gereği normal sezon sonunda ilk 4 sırada yer alan takımlar Play-Off oynamaya hak kazanacak. Buna göre normal sezonu birinci bitirmeyi garantileyen Tarsus Belediyespor, ikinci Samsun Basketbol Kulübü ve üçüncü İzmir Büyükşehir Belediyesi play-off vizesi aldı. Dördüncü ve son takım ise henüz belli olmadı. Şu anda en kuvvetli adaylar Kocaeli Yahya Kaptan ve Alanya Belediyesi

Bu iki takım bugün Kocaeli'de karşılaşacak. O maçı kazanan büyük ihtimalle ligi dördüncü tamamlayıp Play-Off vizesi alacak.

2 haftalık aranın ardından 2 Mart tarihinde başlayacak Play-Off'ta bu 4 takım deplasmanlı olarak birbiriyle karşılaşacak. 6 hafta sonunda ilk iki sırayı alan takımlar önümüzdeki sezon Birinci Lig'de oynamaya hak kazanacak.

Kulüp olarak tek düşüncemiz bu büyük başarıya taraftarımızla birlikte imza atabilmek...

ibocan_55

Son olarak arkadaşlar müsabaka sonunda hemen yola çıkacağız... Eğer fırsat bulabilirsem buradan sizi maçla ilgili olarak bilgilendirmeye çalışacağım...

Dualarınız bizimle olsun

melih

09 February 2008, 02:02:55 #319 Son düzenlenme: 09 February 2008, 03:08:18 T-Mac
''Samsun basketin gerçek yıldızı kim'' diye bir konu başlığı seçerken tabiki amacımız oyunculardan bir yada bir kaçını öne çıkararak diğerlerini değersizleştirmek değil di elbette. Ama biz istedik ki takımımız birinci lige doğru emin adımlarla giderken bir samsun spor sitesinde sadece futbol değil basketbol da konuşulsun.Belki istediğim ölçüde bir katılım olmadı ama yine de bir hareketlilik geldiği kanaatini taşıyorum.
       ibocan-55 senin tüm takım oyuncularına eşit mesafede duran hepsini kucaklayan hepsine aynı değeri veren yaklaşımını takdirle karşılamakla birlikte sen de takdir edersin ki bir takımın 15 tane yıldızı olmaz .Bir idari menejer olarak senin bu yaklaşımını övgüyle karşılamakla beraber eminim seninde içinde yada yakın dostlarınla paylaştığın bir yıldızın vardır bu takım da.Ama tabiki ben külübün içinde sorumlu bir kişi olman sebebiyle bunu açıklamanı istemeyecem.Daha öncede yazdım bir kez daha tekrar edeyim benim adayım tartışmasız tuğba KILINÇ. bU KIZIN TRANSFERİNDE EMEĞİ GEÇEN HERKESİ KUTLUYORUM.

ibocan_55

T-MAC senin sitemine ben yanıt vereyim...

Samsun Basketbol Kulübü, şu an emekleme döneminde bir kulüp... Buna rağmen kurulan doğru organizasyon sonucu, amatörlerin profesyonel performans göstermesiyle iyi işler yapmaya başladı... Kulübümüzün başarılarının devamının gelmesi şehrin ve spora gönül vermiş insanların desteğine bağlıdır...

Bu bağlamda bir kulüp yetkilisi olarak söyleyeceğim şudur: Samsun Basketbol Kulübü'nün hedeflerine ulaşabilmesi için şehirden beklediği tek şey tribün desteğidir...

Lütfen bu takım için Yaşar Doğu Spor Salonu'nda yer alalım...

melih

İbocan-55 .SBK'nün Play Offlarda oynayacağı deplasman maçlarıyla ilgili görüşlerinizi maç sonrası yorumlarınızı burada bizlerle paylaşırsanız bizi çok mutlu edersiniz.

Sadece Samsunspor

gönlümüz ve dualırımız sizinle merak etmeyin

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SAMSUN un olduğunu gösterin ibrrahim abicim

cembaba

teşekkürler ibocan abi bizde her maçına geliyoruz zaten :)

hakan55

takımda gercekten bır arkadaslık var cunku ıyı oynaya bılmek ıcın once ıyı anlasak gerekır. ve bunuda basarıolar bunun ıcın takımın kocuna teksekkur etmek gerekir. ülkü ve selvinin basarılı üclüklerı gercekten takdıre deger. zaman bulupte oyuna gıren tugce pıtır pıtır kosmasıyla gercekten gelecek ıcın umut verıyor. Ne diyelim gercekten bu takımda iş var ve ben ınanıyorum bu takım 1. lige cıkacaktırr kımsenın suphesı olmasın.. saygılar

melih

İZMİR BŞB 65-SAMSUN BASKETBOL KLÜBÜ 62

MeL_55

melih

Tuğba KILINÇ           15 SAYI
La Tasha                 15 SAYI
Deniz BOZ                13 SAYI
Mürüvvet MENDERES  7 SAYI
SELVİN TÜRKMEN       6 SAYI
ÜLKÜ TUNCEL             5 SAYI
FADİME BİNBUĞA        1 SAYI

melih

La tASHA VE üLKÜ 5 FAUL İLE OYUN DIŞI KALMIŞLAR.TUĞBA 19  LA TASHA 9 RİBAUND ALMIŞ.
ÜLKÜ 7 TANE 3 LÜK ATIŞ YAPMIŞ SADECE 1 TANESİNİ SOKABİLMİŞ. SELVİN 10 TANE İKİLİK ATIŞIN ANCAK 3 TANESİNDE BASKETİ BULABİLMİŞ(OYSA MAÇDAN 2 GÜN ÖNCE BİR EĞLENCE MEKANINDA NE GÜZEL KIVIRIYORDU.)BİR KERE 3 LÜK DENEMİŞ ANCAK ONDA DA HAVASINI ALMIŞ.
   FADİME BİNBUĞA GÜYA POİNT GARD .DAHA POİNTİNİ GÖREMEDİK. 3 İKİLİK 2 ÜÇLÜK ATIŞDA O YAZIYLA YAZALIM SIFIR İSABET. POİNTİ YOK HADİ OLSUN DİYELİM GUARDINA BAKALIM SADECE 2 ASİST. 34 DAKİKADA 2 ASİST. VE BU KIZA KENAR YÖNETİM TAM 34 DAKİKA SABRETMİŞ.

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: T-Mac - 09 February 2008, 15:42:53
İZMİR BŞB 65-SAMSUN BASKETBOL KLÜBÜ 62

ulan ya yenemedik ama yine play off  geçtik  keşke 1. olarak gidebilsek