Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Karabudun

Hiçbir şey çıkmaz. Ortalık güllük gülistanlık olur yine hırsızlar için. Biz de derdimize yanarız. Hakkımızda hayırlısı olsun renktaşlar lakin hazır olun işler her geçen gün daha da zorlaşacak.

bayfa55

Hiç bir şey çıkmaz. Erkut Tutunun hırsızlığı yanına kalır. Birileri konuyu kapattırır.

eprianu

Üç kişilik bir grup yönetim oluşturmak için üye listesini istemiş kulüpten.  Sanırım 3 farklı aday değil de birlikte hareket eden üç kişi. Ama isim vermemişler. Bilgisi olan var mı?

https://twitter.com/onuremirza/status/999249388391358464

Shane_Falco

Alıntı yapılan: eprianu - 23 May 2018, 16:38:03
Üç kişilik bir grup yönetim oluşturmak için üye listesini istemiş kulüpten.  Sanırım 3 farklı aday değil de birlikte hareket eden üç kişi. Ama isim vermemişler. Bilgisi olan var mı?

https://twitter.com/onuremirza/status/999249388391358464

Benim o açıklamadan anladığım 3 farklı kişi başvurmuş.

eprianu

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 23 May 2018, 17:02:05
Benim o açıklamadan anladığım 3 farklı kişi başvurmuş.

Üç kişi ama üç farklı başkan adayı yokmuş hocam. Açıklama şu şekilde;

Hamdi Hocaoğlu, Celil Sağır ve Ayvaz Yılmaz olduğu öğrenilen bu üç kişinin başkanlık için değil, üye listelerini almak adına başvuruda bulunduğu öğrenildi.

http://www.habergazetesi.com.tr/haber/5211456/samsunsporda-yanlis-anlasilma

Nuri Asan

öyle bir açıklama yapmış ki ozay bey gelde işin içinden çık. bi açıklamayı yapmak için tercüman tutmamız gerekiyor anlaşılan. >:(

tactician

asparagas haber
eski yöneticiler geçmiş dönem finansal evraklarını talep etmişler kulüpten.
yönetime talip olduklarına dair herhangi bir ifadede de bulunmamışlar.

şu ana kadar somut iki başkanlık hazırlığı var.
birisi siyaset destekli modelle Tahsin Kosif. Atakum Belediyesi çalıştayın boşa gitmemesi amacıyla kendisine bu işi sürdürmesi konusunda destek veriyor. Bu şekilde İshak Taşçı ve rizeli camia dolaylı yoldan da olsa işin içerisinde olmak; başarıdan itibar sağlamak arzusundalar. Vali ve büyükşehir desteğini de almış görünüyor bu oluşum.

diğer aday siyaset destekli değil; farklı bir modelle yol almak istiyor. bu konuda hazırlıklar olduğunu duyuyoruz.

Önümüzdeki hafta içinde adaylar ve süreç daha belirginleşir diye düşünüyorum.

Nuri Asan

diğer aday dursun Ali bilgen olabilir mi. Bafra'da bu şekil söylentiler var. yoksa sadece kahve dedikodusu gibi bir şey mi.

tactician

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 23 May 2018, 19:26:21
diğer aday dursun Ali bilgen olabilir mi. Bafra'da bu şekil söylentiler var. yoksa sadece kahve dedikodusu gibi bir şey mi.

Ben de duydum bu ismi. Bafraspor başkanı; ama sanırım dedikodudan ibaret.
Bahsettiğim isim daha heyecan verici bir isim. Inşallah olur da biz de geleceğe daha umutla bakabiliriz yeniden

Nuri Asan

bafraspor eski baskani. inşallah hocam güzel günler göreceğiz. bu bizim tek temennimiz. Başka sevda bilmeyiz.

eprianu

Ne pazartesiymiş arkadaş, söyleyin da kim gelecekmiş, meraktan öldüreceksiniz adamı  :D :o

cakir55

Kim gelirse gelsin maddi destek verilmesi lazım.

Adaylara bakıyoruz ilk isim Tahsin Kosif siyasi destekle görecek bu belli. Takımın sorunsuz bu sezona başlaması için(transfer tahtasını açmak, futbolculara olan eski borçlar eksi puan yememek için ve vergi borçları) 10 milyon tl'ye ihtiyacı varmış. Bu yardımı İshak Taşçı'dan görecek ki aday oldu.

İkinci isim Celil ve ekibi.Bu ekipte İsmail Uyanık ve Kazım Yılmaz'ı arkasına alıp geleceği haberleri var. Celil'in ekibi Kazım Yılmaz ile nakit akışını sağlayıp efsane başkanımızın futbol aklı birleşirse çok güzel günler göreceğimizden şüphem yok. İnşallah böyle bir destekle gelirler.

cakir55

Özümüze yani altyapıya dönmemizin vakti geldi. Bitik altyapımız bile son 5 yılda futbolcu cıkardı. Furkan, Ercan, Enes, Doğan, Alperen...
Bu futbolcularımızın yetenekli olduğunu düşünüyorum ama yeteri kadar işleyebildik mi ? Hayır.
Eğer bu önemi verseydik bu günlerde olmazdık. Altınordu örneği mevcut.Sadece Cengiz ve Çağlardan 10 milyon € para kazandılar bu para süper lig ayak bastı parası ile eş değer.

Ayrıca eski futbolcularımızdan oluşan bi scouting ekibide kurulmalı artık menajerlere güvenmektense kendi ekibimizin önerdiği futbolcuları almak bizi şaha kaldıracaktır.

Karabudun

@Çakır55

Renktaş, öncelikle o saydığın isimler adamın olmadığı yerde Abdurrahman Çelebi muamelesi görmüş oyuncular. Bizim alt yapı mazeretsiz bir şekilde bitik.

"Kadıköy" gibi bir cevher var dibinde. Öyle böyle değil, müthiş bir imkan. Adamlar enfes işler çıkartıyorlar. Kat bünyene, karışma işlerine. Şu ülkede alt yapı namına sıkıntı çekecek son şehirsin ancak fantaziden vazgeçmiyorsun.

Sadece Samsunspor

engin ipekoğlu bodrumsporla anlaşmış diye haber okudum içeriğine bakmadım. içimden nasıl hemen buralara düşmüş hayret dedim. meğersem aynı ligdeymişiz. biz nereye düştük ben hala inanmıyorum şoka girdim yine :( >:(