Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Fuat insallah bu secimde secilmez

SametYılmaz55

https://kanal362.com/2018/05/04/samsundan-milletvekili-aday-adayi-olan-mustafa-sevene-tepki/

Böyle o.cocuklari Samsun'dan milletvekili seçilirse cidden yuh.Siyasetse siyaset yeter artık.Akp'nin Samsun'daki zihniyeti tam olarak bu işte.Aktorler farklı sadece.Biri Rizeli biri Trabzonlu biri bilmem nereleri.isimler değişiyor zihniyetler değişmiyor.kendi memleketinde adam yerine koyulmayan ne kadar tipi tip varsa Samsun'dan aday oluyor.

Nuri Asan

Zamanında neden demedin Kazım bey; fuat beni tehdit etti diye. Ulan toplayacaksın bunların hepsini yeni stada benzini döküp stadları ile birlikte yakacaksın. akşam akşam şekerim yükseldi.

özkan

05 May 2018, 02:37:54 #46458 Son düzenlenme: 09 May 2018, 03:37:01 özkan
kazımın yalan konuştuğu boru gibi belli.madem rahatsın neden ıbradan korktun madem ıbradan korkmadın neye dayanarak rahatım dıyosun.sallama ziya.

binikalamadım

hangi partiden olursa olsun trabzoncuların rizecilerin olduğu bir listeye oy atan ben Samsunsporluyum demesin...

Karabudun

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 05 May 2018, 01:04:14
Zamanında neden demedin Kazım bey; fuat beni tehdit etti diye. Ulan toplayacaksın bunların hepsini yeni stada benzini döküp stadları ile birlikte yakacaksın. akşam akşam şekerim yükseldi.

Kurgu zayıf, oyunculuklar ucuz.

Nuri Asan

çok ucuz renktaş al birini vur ötekine. koskoca efsaneyi yediler hepsine birer paket kına yollamak gerekir. guzel Sinop a selam.

55.hakan

Hepsi birbirinden beter Kazım'da Köktaş'tan farksız gözümde. Bu takımın gerçek sahibi taraftardır. Bilinçli taraftarların olduğu bir oluşum takımı tekrar ayağı kaldırabilir.

SametYılmaz55

Hepsi aynı şeyin laciverti.Kazım,Galip,Fuat,Tutu,Yusuf Ziya ve daha niceleri.Sorsan hepsi Samsunsporlu,hepsi Samsunspor sevdalısı.Biri ötekine sallar temlikleri kaldırmaz,öteki lobicilik faaliyetleri yürütüp valiyi tehdit eder,biri başkana söz geçiremediği için oyuncuları ayartır, bağış yaptım dediği paraları ister,biri kulubun anasını ağlatır,biri bana Samsunspor için gelmeyin der vs vs.El birliğiyle takımı düşürdüler, bataklığa soktular çıkarması bize kaldı.Allah hepimize sabır versin,Allah hepimizin yardımcısı olsun.

eprianu

07 May 2018, 13:19:43 #46464 Son düzenlenme: 07 May 2018, 13:25:18 eprianu
SAMSUNSPOR KULÜBÜ OLAĞANÜSTÜ KONGRE İLANI

Samsunspor Kulübü Derneği'nin Olağanüstü Genel Kurulu Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Atakum İlçemizde bulunan Kültür Sanat Merkezinde yapılacaktır. Çoğunluk aranarak yapılacak olan birinci toplantı 23 MAYIS 2018 ÇARŞAMBA günü saat 14:00'da, çoğunluk sağlanamaması halinde ikinci toplantı 31 MAYIS 2018 PERŞEMBE günü saat 14:00'da ve bu kez çoğunluğa bakılmaksızın olacaktır.

http://samsunspor.org.tr/haberDetay.php?id=3506

eprianu

07 May 2018, 13:27:14 #46465 Son düzenlenme: 07 May 2018, 13:36:02 eprianu
Kongrenin hafta içine getirilmesinin ardından Kayyum Heyetinin de artık iyi niyetli olmadığını düşünüyorum. Özel bir şirketten müfettiş geldi 2. gün işine son verdiler. İçişleri Bakanlığı'ndan gelecek olan müfettiş 3 aydır gelemedi. Geçmiş dönem mali hareketleri ile ilgili detaylı tablo açıklamadılar. Besim Durmuş'u göndermeyerek bizi düşürdüler. Son olarak da kongre günü hafta içine getirildi.

Artık iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum.

brigand

Bizim gerçek Samsunspor'lular olarak kulübü artık geri almamız şart. Geri almak diyorum çünkü biz kulübü içerideki düşmanlara teslim edeli çok oldu.
Ya gerçek Samsunspor'lu bir yönetim kulübü artık alıp savaşacak ya da bunlar tekerlerini döndürmeye devam edecek.
Onları tekeri döndüğü sürece de bizim sonumuz bataklığın dibidir.

AhmetDenizci

Twitter'dan tepkiler etkili oldu sanırım ikinci günün tarihini değiştirmişler:

Samsunspor Kulübü Derneği'nin Olağanüstü Genel Kurulu Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Çoğunluk aranarak yapılacak olan birinci toplantı 23 MAYIS 2018 ÇARŞAMBA günü saat 14:00'da, çoğunluk sağlanamaması halinde ikinci toplantı 02 HAZİRAN 2018 CUMARTESİ günü saat 14:00'da ve bu kez çoğunluğa bakılmaksızın olacaktır.     

http://samsunspor.org.tr/haberDetay.php?id=3507   

uykan

ve bir Samsun çarşambalı devlet başkan adayı
Demokrat Parti Vecdet Öz

Alın size kendi memletimizden biri

eprianu

Ak Parti Temayül Yoklamasında çıkan sonuçlar.

1. Adem Güney
2. Caner Göktepe
3. Kamuran Özden
4. Muharrem Göksel
5. Yusuf Ziya Yılmaz.

Köktaş ilk beşte yok. İnşallah Köktaş ve Yılmaz'ı aday göstermezler.

http://www.hedefhalk.com/ak-parti-yilmaza-5-sirayi-gosterdi-1407769h.htm