Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

Hani sürekli muhabbeti geçiyordu ya "Ne yapabiliriz?" diye. Bence önümüzde yapabileceğimiz ilk iş İshak Taşçı'nın düzenleyeceği ve 3 gün sürecek olan çalıştaya katılmak. Bu çalıştaya katılıp isteklerimizi dile getirmeliyiz. Benim en çok canımı sıkan olay şeffaflık. Kulübe giren çıkan parayı bilmek istiyorum. Sonra kurumsallık, altyapı, lisanslı ürünler vs. Aslında ortak bir liste çıkarabiliriz. Sitedeki büyüklerimizden biri bunu çalıştayda okuyabilir.

Nuri Asan

flaş gelişme bafra belediye başkanı zihni şahin Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.

Karabudun

Alıntı yapılan: eprianu - 01 May 2018, 17:39:05
Hani sürekli muhabbeti geçiyordu ya "Ne yapabiliriz?" diye. Bence önümüzde yapabileceğimiz ilk iş İshak Taşçı'nın düzenleyeceği ve 3 gün sürecek olan çalıştaya katılmak. Bu çalıştaya katılıp isteklerimizi dile getirmeliyiz. Benim en çok canımı sıkan olay şeffaflık. Kulübe giren çıkan parayı bilmek istiyorum. Sonra kurumsallık, altyapı, lisanslı ürünler vs. Aslında ortak bir liste çıkarabiliriz. Sitedeki büyüklerimizden biri bunu çalıştayda okuyabilir.

Organize etsin, iştirak edelim. Yapsın listesini, yönetime talip olsun. Varsa projeleri, çıksın açıklasın projelerini. Velhasıl kelam taahhüt değil, icraat görelim. Kesinlikle kendisini samimi bulmuyorum lakin koyulsun işe, ettiğim her kelime için özür dilemeye hazırım. Hamd olsun, Sezar'ın hakkını Sezar'a vermesini de biliriz.

forzasirin55

İshak Taşçı; Bu Şehrin gördüğü en büyük futbol çalıştayını oluşturarak işe başlayacağız.
Bu çalıştayın sonucu yol haritamızı belirleyip armamıza, kulübümüze sahip çıkarak küllerimizden doğacağız.
Size söz veriyorum 5 sene içinde Avrupa kupalarına katılmak için mücadele edecek bir takıma kavuşacağız.

Bu açıklamalar bana şunu hatırlattı..
3 Nis 2012

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, hedeflerinin ilk 5 yılda Avrupa'ya gitmek ve Süper Lig'de şampiyonluğu yaşamak olduğunu belirtti.

uykan

eprianu

Kızmakta, yakınmakta haklıyız. Ama bizim önce gereken tepkiyi vermemiz gerekiyor. Bu tepkiyi verebileceğimiz ilk yer bu hafta sonu oynanacak Ümraniye maçı. Ardından İshak Taşçı'nın düzenleyeceği çalıştaya katılıp tepki ve isteklerimizi dile getirebiliriz.

Kusura bakmayın ama bizim de üzerimize bir şeyler düşüyor. Hiçbir şey yapamıyorsak, mikrofonun elimizde olacağı, çorbacılardan uzak bir yürüyüş düzenlemek. Ağlamayan bebeğe meme vermezler, Türkiye'nin kaderidir bu. Öyle benim gibi twitter'dan twit atarak düzelmesini bekliyorsanız yanılıyorsunuz.

Karabudun

heryerdesamsunlu

Arkadaşlar geçen gün fuat köktaşın ben trabzondan loca almadım açıklamaları vardı bende loca listesinin fuat köktaşın isminin olduğu bölümün resmini atacaktım ama cepten siteye yükleyemiyorum beceremedim isteyene whatsap tan ata bilirim resmi ve dosyayı

isa55

Birilerinin Samsunspor adına bişeyler yapması güzel. Fakat takımımız düşeceğim diye bas bas bağırırken neredeydiler, görmediler mi, duymadılar mı. işçi abilerimiz bile  cebindeki harçlığını çıkardı verdi, belediyeler atik davranmadı, çekimser kaldı. Taraftarın siyasilere tepkisini, seçimdeki tercihini anladılar. Girişim bu yüzden.

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: heryerdesamsunlu - 02 May 2018, 17:11:24
Arkadaşlar geçen gün fuat köktaşın ben trabzondan loca almadım açıklamaları vardı bende loca listesinin fuat köktaşın isminin olduğu bölümün resmini atacaktım ama cepten siteye yükleyemiyorum beceremedim isteyene whatsap tan ata bilirim resmi ve dosyayı

Eğer böyle bir durum varsa afişe edilmesinde yarar var.

Kaya

Nuri Asan

Arkadaşlar dolmuşlar tekrardan shell kavşağına kadar gidecekmiş. bir yandan vatandaşın tek araçla meydana kadar gelmesi güzel ama diğer yandan da zaten felç olan trafik yoğunluğu daha da artacaktır.sizin düşünceleriniz nedir.

sanki yzy gidince halk için bişeyler yapılmaya başlanmış gibi.

adige73

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 03 May 2018, 03:27:45
Arkadaşlar dolmuşlar tekrardan shell kavşağına kadar gidecekmiş. bir yandan vatandaşın tek araçla meydana kadar gelmesi güzel ama diğer yandan da zaten felç olan trafik yoğunluğu daha da artacaktır.sizin düşünceleriniz nedir.

sanki yzy gidince halk için bişeyler yapılmaya başlanmış gibi.
Sahil yolunu kullananlar için baya bir trafik problemi olacağını düşünüyorum sabah akşam trafiğnde sahil biraz olsun daha rahat ulaşım sağlıyordu

5trawberry

Seçim arefesinde eşya piyangosu düşünülmesi cok isabetli karar olmuş. Ordan tahmini 3 milyon lira gelir hedefleniyor. Borç konusunda bilgim yok ama tahta açılması konusunda faydalı olacak bir meblağ.

eprianu

Kazım Yılmaz'a ait olduğu düşünülen röportaj. Çok ilginç sözler var.

Dün bazı yayın organlarında Samsunspor'un düşme sebebi Kazım Yılmaz'dır diye beyanat veren Milletvekili Fuat Köktaş'a Kazım Yılmaz çok sert tepki göstererek, "Beni allayıp pullayıp Samsunspor'a başkan yaptılar. Memleketime olan sevgimden görevi kabul ettim. Bazı arkadaşlarımızla aramızda anlaşmazlıklar oldu ve onlar görevi bıraktılar. Başka bir ifadeyle yalnız bırakıldım. Takımda işler kötü gidince İsmail Uyanık ile istişareler yaparak Adnan Sezgin'in menajerlik görevine getirilmesinin iyi olacağına karar verdik. Ancak Adnan Sezgin bizim tanıdığımız bildiğimiz adam değilmiş. Çok değişmiş. Bize büyük zararları oldu bunu kabul ediyorum. Ben İsmail Uyanık'ın futbol aklına har zaman güvenirim. Bu konuda Türkiye'de kendini kanıtlamış örnek insanların başında gelir" diye konuştu.

TÜM HESAPLAR BANKA ÜZERİNDEN BELGELİ

Kendi dönemiyle ilgili her türlü hesabı vereceğine vurgu yapan Kazım Yılmaz, "Ben Samsunspor'u 29 milyon 500 bin lira borçla aldım 40 Milyon borçla bıraktım. Bırakmayı asla düşünmüyordum ancak Fuat Köktaş beni tehdit etti. Seni Genel Kurulda ibra ettirmeyeceğim dedi. Bu tehditleri savururken benim yanımda avukatım, mali müşavirim ve yönetim kurulu başkan yardımcılarım da vardı. Bende bu tehditler ve baskılar üzerine Samsunspor zarar görmesin diye istifa edip kaçar gibi kulübü bıraktım. Keşke bırakmasaydım. Ama dediğim gibi yalnız kalmıştım. Kazım Yılmaz'ın en büyük hatası futbol deneyiminin olmaması ve çok iyi niyetli olmasıdır. Ama salak değildir. Ben Tüccarım, iş adamıyım hesap kitap yapmak benim işim. O yüzden kendi dönemimde Samsunspor'un tüm hesaplarını bankalar üzerinden kayıt altına aldım. İç işleri bakanlığı müfettişleri gelip araştırdılar ve beni aklayıp teşekkür mektubu yolladılar. Allah'a şükür verilmeyecek bir hesabım yok " diye sözlerine devam etti.

FUAT KÖKTAŞ HIRÇINLAŞIYOR

Sayın Köktaş'ın Milletvekilliği hayalleri suya düşmüştür diyen Kazım Yılmaz " Artık vekil olamayacağını anladığı için hırsını ve kinini kusmaya adam arıyor. Ben Samsun'un vergi rekortmeniyim. Adım şanım ortada. Fuat Köktaş için en iyi reklam Kazım Yılmaz ile uğraşmak olmuştur. Zavallı köşeye sıkışmış hırçın kedi gibi uzaktan beni tırmalamaya çalışıyor. Ama ben ona çok fazla gelirim. Avukatlarım Köktaş'ın Samsunspor Başkanlığı dönemine kapsamlı bir dava açmak için hazırlık yapıyorlar. Yok öyle üç kuruşa beş Köfte. Samsun şehrine ve Samsunspor'a kim yanlış yapmış, kimler ihanet etmişse hepsi hesap verecek. Ben bu işin peşini bırakmayacağım. İşlerimden dolayı sürekli yurt dışına çıkmak zorunda kalıyorum ama avukatlarım boş durmayacak gerekli talimatları verdim. Artık her şeyi aydınlığa çıkarma zamanı gelmiştir" diyerek sözlerini tamamladı.

ÖZEL HABER: AHMET ÇABUK

http://www.samsunhurhaber.com/haber-ve-kazIm-yIlmaz-konustu-6715.html