Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunum

Amatöre kadar giden ordu mersin gibi takımların transfere engel 15-20 milyon gibi futbolcu borçları vardı ve haliyle 2.ligte bunun altından kalmak pek mümkün olamıyordu.Bizim umut bağlayacağımız şey bize tahtayı açmak için 4 - 5 milyon tl gerekli. Olur da valinin önderliğinde güzel bir yönetim kurulursa tahta bir şekilde açılır ve ben herkesten farklı olarak hedefe oynayan bir kadro kurulacağını düşünüyorum.Zaten  seneye çıkamazsak  geri dönmesi uzun yıllar alır.

Bazen düşersin daha güçlü dönersin derler ya ben de öyle düşünüyorum.Seneye şampiyon olalım Allahın izni ile peşine süperlige de çıkarız.

eprianu

Vali kalabilirse kurarız. Fuat Köktaş ve Ahmet Demircan'ın telefon ile arayıp "Sen işine bak. Samsunspora karışma" dediği iddia ediliyor.

55ertan

29 April 2018, 10:08:34 #46397 Son düzenlenme: 29 April 2018, 10:18:23 55ertan
Enes Islam ı elden kaçırmıyalımda.
Ahmet cebe ve ABS yaşı gelmiş zaten. Düşen takımda oldukları gibi şimdi de çıkmaya mücadele etsinler.
ABS bunun faturasını Ben çekmeye razıyım demişti.

Koskoca samsun başka milletvekili çıkaramıyormu. Nedir bu fuat köktaş ısrarı.

Karabudun

Alıntı yapılan: samsunum - 29 April 2018, 03:08:13
Amatöre kadar giden ordu mersin gibi takımların transfere engel 15-20 milyon gibi futbolcu borçları vardı ve haliyle 2.ligte bunun altından kalmak pek mümkün olamıyordu.Bizim umut bağlayacağımız şey bize tahtayı açmak için 4 - 5 milyon tl gerekli. Olur da valinin önderliğinde güzel bir yönetim kurulursa tahta bir şekilde açılır ve ben herkesten farklı olarak hedefe oynayan bir kadro kurulacağını düşünüyorum.Zaten  seneye çıkamazsak  geri dönmesi uzun yıllar alır.

Bazen düşersin daha güçlü dönersin derler ya ben de öyle düşünüyorum.Seneye şampiyon olalım Allahın izni ile peşine süperlige de çıkarız.

Ne valisi ALLAH aşkına! Tamam, Samsunspor için canla başla uğraştı. Lakin valinin altından kalkabileceği işler değil bunlar. Adam akıllı bir yönetimin kurulması gerek. Vali ile, kayyum ile olacak iş değil. Valinin kendisi bile aynı şeyi savunurken oradan medet ummak boşa kürek çekmektir. STÖ'ler bir araya gelecek ve bu işi yapabilecek isimlerin üzerine gidecek. Taraftar olarak bize de bu baskıyı sağlamak düşüyor. Tez ve uygun bir zamanda sağlam bir yürüyüş tertiplenmeli. İlk kıvılcım için gruplardan, şahıslardan bağımsız bir yürüyüş...  

mehmet yılmaz

Bu ülkede yeni bir futbol sistemi, yeni futbol aktörleri oluşturuldu. kimlerin, nasıl oluşturduğu malum. Bu düzende Samsunspor'umuzu istemiyorlar. Samsunspor'un katilleri belli. Bu şehir Türkiye'nin 7. büyük şehri idi, Samsunspor Süper Lig'in demirbaşı idi. Ancak 2002 yılından beri sahipsiz şehrin sahipsiz takımıyız. Yeni açtıkları statta açılış maçını bile bize layık görmediler. Samsun'un ve Samsunspor'un makus talihine son verecek olan şehrin iradesidir, Samsun halkıdır, Samsunsporlulardır. Ancak pek bir şeyin değişeceğini sanmıyorum.

Üzüntümü anlatacak kelimeler bulamıyorum.

Karabudun

29 April 2018, 10:36:30 #46400 Son düzenlenme: 29 April 2018, 10:45:28 Karabudun
Açık ve net söylüyorum: Samsunspor'un reçetesi sertliktir!  Her manada ve her kulvarda sertlik! Yufka yüreklilere kol böreği hesabı geldik bu raddeye.

samsunum

Alıntı yapılan: Karabudun - 29 April 2018, 10:15:06
Ne valisi ALLAH aşkına! Tamam, Samsunspor için canla başla uğraştı. Lakin valinin altından kalkabileceği işler değil bunlar. Adam akıllı bir yönetimin kurulması gerek. Vali ile, kayyum ile olacak iş değil. Valinin kendisi bile aynı şeyi savunurken oradan medet ummak boşa kürek çekmektir. STÖ'ler bir araya gelecek ve bu işi yapabilecek isimlerin üzerine gidecek. Taraftar olarak bize de bu baskıyı sağlamak düşüyor. Tez ve uygun bir zamanda sağlam bir yürüyüş tertiplenmeli. İlk kıvılcım için gruplardan, şahıslardan bağımsız bir yürüyüş... 

Yanlış anladın sanırım hocam benim kastım bu yönetimle gidelim demek değildi.Vali yönetim kurulsun parası olan gelsin biz her türlü desteği yapacağız onların yanında olacağız diyor onu söylemek istedim.Seneye de arkamızda duran bir vali olmalı küstürmemeliyiz bu adamı.

Karabudun

Alıntı yapılan: samsunum - 29 April 2018, 10:40:28
Yanlış anladın sanırım hocam benim kastım bu yönetimle gidelim demek değildi.Vali yönetim kurulsun parası olan gelsin biz her türlü desteği yapacağız onların yanında olacağız diyor onu söylemek istedim.Seneye de arkamızda duran bir vali olmalı küstürmemeliyiz bu adamı.

Gerginim biraz, yanlış anlamışım. Tevazun için teşekkür ederim.

eprianu

Allah neşelerini arttırsın, ne diyelim..!

SametYılmaz55

İyi kötü bir terbiyemiz kaldı onu da en sonunda bozduracaklar yemin ederim.Herifler taş taş geçiyor resmen.sevgi ve muhabbetle yükselen enerjinizin .....

Shane_Falco

Bizi bu hale getiren kitle belli. Ve o kitle 55 gün sonra %50 den fazla bir oyla yine bu şehrin başında olacak. Kendimiz ektik kendimiz bulduk. Siyasetse siyaset niye kimse açık açık söyleyemiyor ? Armada Atatürk olan takimi kimse istemiyor. Hükümet parti güçlendikçe biz aşağı indik. Kafasında milletvekilliği olan adamı bize teknik direktör yaptılar. Hala o partiye oy veren kimse gelip bizi dusurduler demesin.

cakir55

Bir insanda utanma arlanma duygusu olur ama o kalmamış yazıklar olsun başka diyecek bir şey yok.

eprianu

Kayyım heyetinin görevi sanırım yakın zamanda bitecek. Şehirde büyük bir yürüyüş gerçekleştirmemiz lazım. Ama meydanı çorbacılara, siyasete yalakalık yapanlara bırakmamak lazım. Biliyorum çok zor bir ligde mücadele edeceğiz ama ilk 2 yıl içinde çıktık çıktık yoksa en az 5 sene kalırız alt ligde.

GurbetciFanatik

29 April 2018, 13:49:05 #46408 Son düzenlenme: 29 April 2018, 13:55:11 GurbetciFanatik
Dün mac basladigindan beri yazmadim hicbirsey.
Ve en sonunda düstük ( isteyen kina yakabilir artik ).
Malesef taraftarlarimizin olaya haftalik bakiyordu hep alinan bir 3 puanla karsilikli sarkilar sölyeniyordu.
Burda sacma sapan play off hesaplari yok TD Samsunun cocugu olsun diye mantiksiz yazildi.
Kulup Baskani Yönetim BLD Baskani TFF MHK onlari saymiyorum bile hepsi gözümde serefsiz OC.
Ümit Özat kalsin dedik göndertirildi bunu yapan basta olmak üzere yerel basin oldu ve biz hicbisey yapmadik ne o basin binasina gidip taskinlik yapan oldu nede o yerel gazeteyi boykot eden
sustuk ve sadce izledik.
Osman Özköylü elindeki armutlarla herzaman acik ve saldiran oyun oynatabildi tribün yine adami zorla istifa ettirtdi.
Osman bu sene olsaydi en kötü zaten 10 bitirirdik bu kadroyla.
Alpay konusunda bende ayni görüsteyim böyle aciz ve futboldan yoksun adamin gelmesi hataydi zaten.
Elimizdekilerin kiymetini bilemedik malesef iyi hocalari gönderdik.
Futbolculara artik kizmiyorum yetenek bu kadar yapacak birsey yok baslarinda akilli bir hoca yokki yol yordan göstersin motive edebilsin.
Besim Hoca kendini motive ediyor yok lisansimi yirtarim ulan amin cocugu yirtsan ne olur sana baska bu memlektte görev veren mi olur.
Yasim olmus 42 1985 den beri her macini ya radyodan ya tv yada izinde oldugumda stadtanden takip ettim edebilcegim kadar ve artik oda bitti.
Su meydana gelen siyasetcilerin boynuna ALLAH askina o kutsal formanin salini vermeyin takmasin biryerlerine yalakalaginda bi siniri olsun artik.
Bu sehirde bu takimi hic siklemeyen adamlar halen rahatca milletvekilli oluyorsa bizi kim si.. haktir bize.
Valimiz Osman baba dan ALLAH razi olsun kendince elinden geleni yapmaya calisti basardimi basramadi ama kalbimizde taht kurdu.
Düseriz düsmeyiz futbol olabilir ama kimse sahip cikmayipta düsersek adama koyuyuor koskoca karadenizin en büyük sehrine sahip cikan birileri olmadi.
Galip Bey öyle milyonlarla oynayip reklam amacli yok yenersek 200bin Tl yok kalirsak su kadar la olmuyor bana göre.

Sonuc kayyumla 2.Ligde pek de basarili olabilcegimizi sanmiyorum bu Takimda ancak artik Samunun gencleri kalir onlarda malesef her macta fark yemeye gider misaller cok var.
Belki bir kac yil bu Takim unutulacak ce düzlüge cikmasi yillar alacak biz görürüz görmeyiz ama geri dönecegiz elbet.

Nuri Asan

şimdi arkadaşlar bi kaç gün kafaları toparlayalım.benim de alt liglerden sürekli görüştüğüm bilgi aldığım eski yöneticiler taraftarlar var.olan oldu içimizde ki ts liler elenmedigi halde daha kötüsü olur.düştük diye mücadele bırakacak değiliz daha fazla mücadele edeceğiz

valinin Fuat koktas tarafından tehdit edildiği doğrudur.hatta bazı vekiller de arayıp amma göze battin bizden daha çok gundemdesin dediler.

yıllardır şu takım siyaset unsuru olmasın diye dua ederken tam ortasına düştük. ya maalesef seçim var bu adaylar belli olmadan tavrımızı net olarak ortaya koymalıyız Trabzonlu aday istemiyoruz diye.bizim inek samsun halkı yine oy verir de fırsat bu fırsat Trabzonlu istemiyoruz diye gündem yapalım.

şu takımın siyasetten kurtulduğu gün ve yzy denilen zatın alakası olmadığı gün daha iyi şeyler olacak.yzy den Fuat gibi tslilerden kurtulalım o zaman İsmail Uyanık bile gelir. adama karışan çoktu.