2017-2018 Transfer Söylentileri

Başlatan ugrass, 02 June 2017, 12:39:46

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

İşlem tamam  :) Son dakikada birde Pote düşse ne şekil olur 8)

SSKLA

eprianu

Kurbanlık dana pazarlığı gibi olmuş mübarek. Neyse yetişmiş Allah'tan :)

eprianu

Raqua55

Ayite hayırlı olsun gece gece  yine heyecan doruktaydı.Göksu ve Alperenden sonra Hakikaten Bomba oldu.Samed kılıçta imza atmış Twitter'da haberler dolanıyor.

Shane_Falco

Bu iyi oldu iyi :) Yeni bir Mbilla etkisi bekliyorum kendisinden.

elexir

elexir

Raqua55

Alıntı yapılan: elexir - 09 September 2017, 00:13:39
Samet kılıç yalan mı oldu

Yalan olmadı.Menajeri Twitter'da Samsunspora hayırlı olsun yazmış.

GurbetciFanatik

Yönetime yine de tesekkür edelim.
iyi kötü bayaga adam aldik. Hic olmazsa neredeyse her mevkinin bir alternatifi var.
Devre arasina kadar yukaridan kopmazsak ikinci devre adam akilli transferlerle vura vura gideriz.
Ses getircek transferler gibi sacma sapan yorum yapmasaymis yönetim daha iyi olurmus.
Bütcemize göre deselermis biz de o kadar beklenti icine girmezdik.
Ama Takim iyi ben begendim suanki kadroyu.

samsunsporlu1994

Çok değil bundan 2-3 sezon önce bu ligde 19 gol ile gol kralı olmuş bir oyuncuyu transfer ettik. TFF 1.lig'de Pote'den sonra en kaliteli forveti aldık bana göre. Lig 1,lig 2 ve Togo Milli Takımında oynamış tecrübeli,iyi bir santrafor. Ayite bu takımın gol sorununu çözebilecek kalitede bir adam. Gelmeseydi ayakta yürüyecek hali olmayan Samaras'dan gol atmasını bekleyecektik devre arasına kadar. Yönetim iyi iş başardı.

cakir55

Larbinin yerine adam almayarak hata yaptık. Ayıte güzel transfer tartışmaya gerek yok.

özkan

oyunu açacak bilek adamı alamadık yine hayırlı olsun.çizgilerden zencilerin sürmesiyle içeri atılan toplar sonucu ayite golleri olmadıgı zamanlarda aç nasıl açılacak görecegız bakalım.top hocada bundan sonra.

SSKLA

Samed e lisans çıkmış ama bakalım hangi takıma gidecek http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=2023183

Aslında bu gösteriyorki yurtdışı transferleri yarına falan işlenecek takımlara dolayısıyla belki başka transferlerimiz vardır bekleyip görelim.

tactician

Yönetim beklentileri bu kadar yukarı çıkartmasa bu gelen isimler ile daha mutlu olabilirdik.
Şu anda ister istemez bir burukluk yaşanıyor.
Yönetimin forvet olarak takıma kazandırmak istediği ilk isim Pote idi.
Rakam boyutu çözüme kavuşturulamadı demek ki.
Samed Kılıç da orta saha için fena bir alternatif değil. Kendisinin de sözleşmesi ve lisans işlemleri tamamlanmış; sadece federasyonda sistemde görünmesi için yurtdışından yapılması gereken bir onay gerekiyormuş.

Bu durumda eksik kaldığını düşündüğüm iki bölge var; birincisi Larbi'nin olduğu 10 numara pozisyonu diğeri de toptaşıyacak açık oyuncusu. Bu konuda Angan'ın ve Chibu'nun zaman içeirsinde daha iyi olmasını ummaktan başka bir şey gelmiyor elden.

Samaras forvet arkası pozisyona gelip; orada oyun zekası ve teknik kapasitesi ile bize bir şeyler katabilir mi; katabilir. Lakin; bu çok zaman savunma anlamında 10 kişi oynamamız anlamına da gelir. Hücum anlamında da hızını ve temposunu kazanmak için 3-4 hafta daha sabretmemiz gerekecek kendisine.

Ayite'nin de ister istemez maç eksikliğini giderebilmesi için 3-4 hafta süre gerekecek. Bu süreçte oynayacağımız maçlar; Erzurum-Altınordu (iç saha)- Ankaragücü (deplasman) - Balıkesir (iç saha) . Bu süreçten en azından 7 puan çıkartarak ligin 7. haftası sonunda 11 puanla gitmek gerekiyor. İlk yarının kalan haftalarında 21 üzerinde bir puan alarak devreye 32 puan gibi bir puanla gitmek mümkün olabilir.

Sonrasında devre arasında eksik bölgeler için takviye ve alternatifler oluşturulabilir. Ligin ikinci devresinde ilk iki için ciddi bir kavga olacaktır. İlerleyen haftalar baraj daha belirgin olur ama 68 puan gibi bir puan bizi ilk ikiye sokar diye düşünüyorum.