2017-2018 Transfer Söylentileri

Başlatan ugrass, 02 June 2017, 12:39:46

« önceki - sonraki »

_Jack Daniels_

Eski Orduspor'lu David Barral bence.

eprianu

Samsun basını ve sosyal medya sayfaları bu sene rekor kırdı. Belki de 100 oyuncu almışızdır.

Stoper

Ahmet Cebe iyi transfer, bu lig için yerinde. Sağ açık oyuncusu ama bekte oynayabiliyor. Yarın 1 veya 2 isim daha açıklayacaklar. Yanılmıyorsam yarın transfer döneminin son günü zaten.

elexir

Son anda olmayan transferlerden bıktım artık keşke hiç haberi çıkmasa hep aynı terane ya başka takım giriyor araya ya menajer giriyor, transfer yapanlar nasıl yapıyor gerçekten çok merak ediyorum  bilen varsa anlatsın.

55_OrHaN_55

Boluspor 1 milyon'luk Ertuğrul Taşkıran transferinden sonra Beşiktaş'tan kiraladığı Pedro Franco transferi ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Yıllık 500 bin euro alacak olan Franco'ya Boluspor 150 bin euro verecek, kalan 350 bin euro'yu ise Beşiktaş ödeyecek. Lafa gelince kayırılan, desteklenen kulüp biz oluyoruz, herkes sus pus.

Sadece Samsunspor

Mert

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 13 April 2017, 12:46:31
Ayite hayirli olsun ;)

şu imzayı bi attırsaydık hayırlısıyla yıllardır ayite diye diye dilimde tüy bitti  :D

Shane_Falco

tactician

Ayite dışında bir transfer olmayacak gibi görünüyor.
Yönetim yine yalan oldu maalesef.

eprianu

İnşallah Ayite olur. Bari onu alalım.

Bu arada diğer takımlar coştu gidiyor. Giresunspor Aykut Demir'i, Boluspor Sefa Yılmaz ve Pedro Franco'yu, az önce de Rize Beşiktaş'tan Miloseviç'i aldı.
Bu adamlar bu parayı nerden buluyor?

orucreis

Yine yalan olduk haftalardir beklenenler bosa yine bos umitler yonetim yine sinifta kaldi

yirmiuc

İnce eleye eleye son güne bıraktılar. Olacağı buydu.
Ayite olursa ona da şükür artık.

elexir

Son anda ayite de olmaz avucumuzu yalarız yine :( sonra da gol atsın diye bekleriz anlamı samarası

eprianu

Twitter'da dolanan haberlere göre Malatyaspor 400 Bin ₺ fesih bedeli istiyormuş.
Ayite de 30 Bin € peşinat. Transfer zor diyorlar.