Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55ertan

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 18 May 2017, 01:03:43
Cok oldu anlasali osmanliya imza atti

Anca öğreniyorum nedense  :'(

------------

Nevresim takımı ve pike ısmarladım.
Tek atkı varmış engizde.
Atakumdaki a101 de  varmıdır acaba?

adige73

Alıntı yapılan: eprianu - 18 May 2017, 11:09:51
Broşürde 81 ilde yazıyordu.
81 ilden kasıt a101 in 81 ilde mağzaları olduğunu belirtmek

Levent ÖCAL

81 İlde İlk ve Tek yazıyor. O kısmı yanlış lanse edilmiş. O yazıdaki amaç 81 ilde başka hiçbir kulüp için böyle bir satış/pazarlama işleminin yapılmamış olması diye biliyorum.

muzaffer4

81 ilde olması zaten saçma gelmişti kim gidip de atıyorum Kütahya'da Samsunspor forması alacak hadi 10 kişi aldı diyelim yine nakliye ve stand masraflarını karşılamayacağından sadece Samsun'da satışa çıkmış.Ama yine de Büyükşehirlerin belli mağazalarında satışa çıkabilirdi

eprianu

Az önce Çarşamba'da uğradım A101'e. Nevresim takımı, forma ve plaj havlusu kalmamış. Çok az gelmiş. Ben de geriye ne bulduysam aldım. Bardak, flash bellek, atkı ve kablosuz fare bulabildim ancak. Çok ilginç ki koskoca Çarşamba'da bile nevresim takımı, forma ve havlu kalmamış. Çok az gönderilmiş. Az önce de Facebook'ta yorumlara baktım bazıları Asarcık'a bile gönderilmediğinden bahsetmiş. Ama aslını bilmiyorum. Tahminimce devamı gelecektir bu işin ürün kalmamış mağazalarda :)

samsunum

Bafrada da 2  a 101 e girdim  formayla nevresim  takımı kalmamıştı  çalışana  sordum  öğlene  bitti iyi satış  yaptik dedi.

AhmetDenizci

Atakum, Engiz, Taflan, Derecik tüm mağazaları dolaştım. Nevresim takımı ve plaj havlusu maalesef hiçbir mağazada kalmamış..

emre

Vezirkopru'ye hic gelmemis. Burasi Samsun dööl ellaam.

Karabudun

Alaçam ve  19 Mayıs'a gönderildi mi? Maça gelirken uğrar, alırız. Ben özellikle plaj havlusunu kovalıyorum. Şayet kulüp mağazasında varsa oradan da alabiliriz.

isa55

tactician

19 May 2017, 16:53:32 #45430 Son düzenlenme: 19 May 2017, 16:57:25 töngel
bugün grupların ücretsiz passolig dağıtılacağı çağrısı ile birlikte, satışlar özellikle maraton tarafında son derece iyi gidiyor.
bugün akşama kadar maraton biletleri tükenecek gibi görünüyor. saat 17h00 itibari ile en fazla 1000 bilet kalmış gibi görünüyor bu kısımda.
passoligi olan ve genelde maç günü stad gişelerinden bilet almaya alışmış taraftarlarımız yarın mecburen kale arkalarına geçmek zorunda kalacak sanıyorum.
yani, yalnızca maraton değil bütün stadın dolması mümkün.

fanatik samsunsporlu

Babamın passolig kartıyla girmeye çalışacağım.cezalayım.idare ederler mi ki

orucreis

Sadece ust E ve ust G bloklari kalmis

sadece55

Karabudun

20 May 2017, 10:00:30 #45434 Son düzenlenme: 20 May 2017, 10:03:49 Karabudun
Sinop merkez ilçede bulunan A101 şubelerinin tamamında Samsunspor ürünleri satışa çıktı.  Merkez ilçede Nokta'da bulunan şube hariç hepsinde formalar tükenmiş.