Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ata55

Bakandan korkularına hiç bir halt yapamaz bu yönetim. Kağıt bilet işini yayan kimse yalan söylemiş.

samsunsporlu1994

17 May 2017, 00:33:59 #45406 Son düzenlenme: 18 May 2017, 01:01:59 samsunsporlu1994
TFF 2.lig play off finali 24 Mayıs Çarşamba günü Gümüşhanespor-Erzurumspor arasında oynanacak. Gümüşhane iyi takım ancak Erzurumspor'un çıkmasını isterim. Ciddi bir taraftarı var.

5trawberry

Şirinler Mehmet Soykan Facebook hesabından, passoligi olmayan cezalı olan herkese gireceksiniz cevabı veriyor.

Karabudun

Urfa yönetimi bu haftaki maçta e-bileti geçersiz kılıyor. Girişler de ücretsiz. Bu uygulamanın cezası da 110 bin TL.

adige73

bence maçı yeni statta oynayalım yönetimde paso kartlar daha sisteme tanıtılmadı gibi bir gerekçeyle passoyu kaldırıp maçın kağıt biletle izlenmesine karar veresin

eprianu

Yine PFDK'ya sevk edilmişiz.

9- SAMSUNSPOR Kulübü'nün 14.05.2017 tarihinde oynanan GÖZTEPE A.Ş.-SAMSUNSPOR TFF 1. Lig müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=1294&ftxtID=27183

55ertan

Facebook da biri yolun açık olsun hasan yazmış. Hasan gidiyormu  kesin ???

Sadece Samsunspor

Cok oldu anlasali osmanliya imza atti

sadece55

A101 de bugün bütün Türkiyede geçerli olmak üzere Samsunspor ürünleri çıktı...Özellikle gurbetçi arkadaşlara duyuralım yüklenelim...

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: Erdinc - 18 May 2017, 08:59:33
A101 de bugün bütün Türkiyede geçerli olmak üzere Samsunspor ürünleri çıktı...Özellikle gurbetçi arkadaşlara duyuralım yüklenelim...

Sadece Samsun'daki marketlerde var diye biliyorum.

Karabudun

Sinop'ta bulunan A101 marketlerinde yok. Sanırım Samsun ile sınırlı.

brigand

Sadece Samsun ile sınırlı diye biliyorum bende.

eprianu

Broşürde 81 ilde yazıyordu.

evolution55

evet broşürde 81 il yazıyordu o da mı yalanmış  :(

ata55