Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

binikalamadım

http://www.samsunkoftecisi.com/

70li 80li yıllarda Bankalar Caddesinde Meşhur Samsun Köftesi yiyormuşsun gibi bir şey...enfes...

Atalar - Kartal / İSTANBUL bu mevkiye yakın kardeşlerim yöremize özgü bu nostaljik lezzeti kaçırmasın derim

eprianu

Son dakika...
Samsunspor yönetiminden bir yonetici (İsmi bizde saklı kalsın)spor bakanımız görevinize devam edin dediği sürece görevimizin başındayız

https://www.facebook.com/BuyukSamsun/posts/1584279178279929

binikalamadım

spor bakanı görevinde kalabilecek mi acaba , sürekli kabine revizyonu kulisleri konuşuluyor.

sadece55

Spor Bakanı en azından bir dönem daha kalsa bizim için iyi olacak...

yirmiuc

Alperen , gumushane - erzurum macinda kurtarici olarak oyuna girdi.

55.hakan

Yine bir belediye takımı geldi artık bol keseden transfer yaparlar.para belediyenin nasıl olsa

jean

Erzurumspor kapandi bu kuluple devam ediyorlar iki yilda iki lig ciktilar cikmalarinida istiyordum iyi oldu turkiyenin vatan sever sehri erzurum ptt de

yirmiuc

Seneye 1. Lig cok cok zor olacak. Hem super ligden dusen takimlar guclu, hem de alttan gelenler gelenegi olan onemli camialar..

binikalamadım

Samsunspor ayranı satışı devam ediyor mu ? etmiyorsa bu üründen koleksiyon için elinde bulunduran bir arkadaşımız var mı acaba ? bana fotosu lazım da..

Sadece Samsunspor

transfer tahtası yine kapanmış ivanov a borç varmış. anlamadığım o kadar 10 trilyon borç ödendi deniyor kimlere ödeme yapılıyor

samsun 55

Coskun zeren yalan haber oyle bisry yok dedi

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 25 May 2017, 14:02:41
transfer tahtası yine kapanmış ivanov a borç varmış. anlamadığım o kadar 10 trilyon borç ödendi deniyor kimlere ödeme yapılıyor

Sanırım devre arasında yönetim kime ne kadar borç ödediğini içeren bir liste yayınlamıştı. Bir şekilde bulunabilir herhalde aynı liste.

5trawberry

halk gazetesinden bi eleman engin sever'e atip tutmuş bu samsunsporla alakası olmayan sahislar bu gücü nerdenkimden buluyor

eprianu

Onca taraftar sahaya girdi diye 33 bin TL ceza vermişler, merdiven boşluğu yüzünden 42 bin TL. Adamların tek derdi paraymış gayet net anlaşıldı. Bir de üç dört maç saha kapatma yeriz zannediyordum. Ucuz yırttık :)

SAMSUNSPOR Kulübünün, 20.05.2017 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - BANDIRMASPOR TFF 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 33.750.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada SAMSUNSPOR Kulübünün, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı takdiren 42.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada SAMSUNSPOR Kulübünün, tel örgülere seyircilerin görüşünü engelleyici pankart asılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına

sadece55

Kralı bile yargılayanlar var yazıklar olsun...Engin Sever bu taraftarın gururudur.kral Engin Sever..