Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

heryerdesamsunlu

Maraton üst d.e.f alt c.d  de oturanlara bandırma maçı ceza gelmiş tff açıkladı

55ertan

11 May 2017, 18:52:45 #45376 Son düzenlenme: 11 May 2017, 18:56:16 55ertan
Alıntı yapılan: heryerdesamsunlu - 11 May 2017, 18:35:19
Maraton üst d.e.f alt c.d  de oturanlara bandırma maçı ceza gelmiş tff açıkladı

Tüp emoji eklesek bu foruma .
3-4 senedir tüpcüye söve söve bitiremedik.
Bukadar ceza dağıtarak elinize ne geçiyor anlamıyorum.

eprianu

İsmail Uyanık'ın bir okul ziyareti sonrasında yaptığı açıklama.
Son günlerde yaşananlar tevafuk mu bir şeylerin işareti mi anlamadım.

https://www.youtube.com/watch?v=rhrhrl4C4GU

Karabudun

Alıntı yapılan: heryerdesamsunlu - 11 May 2017, 18:35:19
Maraton üst d.e.f alt c.d  de oturanlara bandırma maçı ceza gelmiş tff açıkladı

Adaletinize tüküreyim. Ben bileti Üst B'den aldım da maçı  orada izlemedim ki hemşerim. Keza D'den alan renktaşlarımın kaçı orada izledi de cezalı duruma düştüler? Passolig dedikleri zamazingo piyangoya döndü yemin ederim. Bahtınıza ne çıkarsa artık. Cezalı durumda değilim belki ama başkasının passosuyla da olsa girerdim o maça ya da turnikelerden ikişer ikişer geçilecek hemşerim. Yapılmıyor değil, muhalefet etmeyin hemen.

Atakumlu

Alıntı yapılan: eprianu - 11 May 2017, 21:03:43
İsmail Uyanık'ın bir okul ziyareti sonrasında yaptığı açıklama.
Son günlerde yaşananlar tevafuk mu bir şeylerin işareti mi anlamadım.

https://www.youtube.com/watch?v=rhrhrl4C4GU

Ferhat abi bi açıklama yapsan Başkanın görüşüyle ilgili  :)

binikalamadım

Ekrem

Adalet mi ne adaleti hocam birileri paraları götürüyor işte bu sistemden seni beni düşünen mi var.

eprianu

Dün Radyo Gerçek'te İsmail Uyanık'ın konuşmasına denk geldim. Yarım saate yakın sürdü. Keyif alarak dinledim.

Türk futbolunun sorunları ve çözüm yolları üzerine konuştu, eski yöneticilerin takıma verdikleri zararlardan bahsetti.
Osmanlıspor Başakşehir gibi siyaset takımlarını eleştirdi. Bi ara da Yusuf Ziya Yılmaz'a giydirdi.

Benim en çok dikkatimi çeken stad konusu oldu. Başkana yeni stad olayı soruldu. Kendisi çok farklı bir durumdan bahsetti.
Zamanında biz Samsun 19 Mayıs'ı kiralamışız ve o dönem kiralama olayları en az 20-30 senelik oluyormuş. Eğer bu kira sözleşmesi
eski yöneticiler tarafından fesih edilmeseymiş, şu anda stadın bulunduğu yere yapılacak olan rezidanslarla ilgili olarak müteahhit firmanın
kesinlikle Samsunsporla gelip anlaşmak zorunda olduğunu söyledi. Acı tarafı da bu. Galatasaraf, Trabzonspor gibi takımlar bu işten çok ciddi kârla çıkmış.
Trabzonspor çok ciddi para almış, Galatasaray hem para hem de Mecidiyeköy'de otel almış. Ama bizin Samsun ve Samsunspor'u çok seven(!) yöneticilerimiz
maalesef sözleşmeyi fesh etmiş ve biz avucumuzu yalamışız. Düşünsenize adam milyar dolarlık proje yapıyor gelip size de milyonlarca dolar vermek zorunda dedi başkan.

İkinci olarak İsmail Uyanık'ın başkan olup olmayacağı meselesi.. İsmail Başkan kafasında planı çizmiş. Takıma kendisi gibi
cebinden çıkarıp para verecek 4-5 zengin iş adamı da bulmuş. Kendisi de yatırım yapmış, yatırımın sebebi ise tamamen Samsunspor. Para kazanayım takımı yeniden alacağım dedi.
Başkan kafasında bir şirket yapısı kurmuş. Samsunspor'u şirkete çevireceğinden, hisselerini satın alacağından bahsetti. Kendisi başkanlık düşünmüyormuş ama bu yapıda çalışacağını söyledi.

Zamanı olanların dinlemesini şiddetle tavsiye ederim. Videoyu izleyince bu ülkede futbol konusunda en bilgili insanlardan birinin İsmail Uyanık olduğuna bir kez daha kanaat getireceksiniz.

Link : https://www.facebook.com/radyogercek/videos/vb.1560106617652173/1770694989926667/?type=2&theater

jurista

Samsunsporu İsmail Uyanıktan başka kimse kurtaramaz.Hem futbolu,Hem ticareti hem de futbolun kirli yüzünü çok iyi biliyor.Samsunsporu Samsunspor yapan sportif başarılarının yanında Başkanlık makamına duyulan saygı idi.Samsunsporun hakkını her platformda kimseden çekinmeden koruyan ,savunan ,Başkanlığı süresinde kulüpten içeri siyaset sokmayan ,kimsenin desteği olmadan bu takımı kendi imkanlarıyla Anadolunun Şimşeği yapan bu adama söylenen laflar samsunsporu asalak gibi emen sömüren kan emicilerin işidir. Umarım gelir kurtarır bizi bu ateşten ...

isa55

1-0 ı 45 dakika koruyamadık.
0-0 ı maç boyunca nasıl koruyacağız.
Bandırma son maçlarda golcü bir takım oldu.
Allah hayırlısını versin inşallah.

GurbetciFanatik

0-0 oynicaksa Takim zaten maca cikmiyalim.
Ya bam bam bam hemen isi bitirecegiz yoksa bizi bitirirler, cünkü gol yicegimiz kesin biz kac tane atacagiz soru o ?

55ertan

14 May 2017, 20:38:46 #45386 Son düzenlenme: 14 May 2017, 20:47:10 55ertan
En kötü Beraberlik yetiyor.
Bandırma altımızda kalıyor ve Urfa yensede ikimizde 36P oluyoruz. Iki urfa maçını da 2-1 yenmişiz.

Ikili averaja bakılıyor diye biliyorum. Yanlışmıyım?

jean

eprianu

Az önce facebookta gördüm. Sonunda mantıklı bir karar verebildik.
Geçenlerde mersin taraftarı stada PassoLig'siz girmiş, kulüp 25 Bin TL para cezası almıştı.

http://www.forzasamsun.com/forza-samsun/bandirma-macinda-passolig-olmasin-tribun-gruplari-maratonda-olsun/

samsunum

Geçen  haftadan ceza almasaydik bu hafta kagit bilet olurdu ama ceza varken kağıt  bilete dönmek bayagi  bir sıkıntı olur diye düşünüyorum. Kadıköy  de ki mersin maci  malum  ortada. Umarim ben yanlış  biliyorumdur.