TFF 1.LİG 33.HAFTA | Göztepe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 07 May 2017, 18:45:02

« önceki - sonraki »

evolution55

orhan

Ne yapıp edip 3 puan almalıyız.Üzerimize oynuyorlar Bandırma  maçı seyircisiz olabilir çünkü pfdk sevk edilmişiz 52 ve 53 maddelerden bunlar bize para cezası vermez seyircisiz oynatırlar diye düşünüyorum.

s_uzunkaya

tv yayını olurmu acep! internettenmi verilcek şimdi maçımız?

isa55

Aynı anda 9 maç var.
Avaz, Türk sabit birer maçı, TRT spor dönüşümlü verir diye tahmin ediyorum.

celebi

dönüşümlü olur sabit olarak internetten verir tahminim

celebi

maç klubün twitter hesabından trtsporda yayınlanacak diyor ama dönüşümlü olur tahminim

celebi

Elazığspor-Balıkesirspor: TRTSPOR
Evkur Yeni Malatyaspor-Boluspor: TRTSPOR-TRTKÜRDİ-TRTAVAZ
Manisaspor-Şanlıurfaspor: TRTSPOR-trtspor.com
Adana Demirspor-Sivasspor: TRTSPOR-TRTTÜRK
Bandırmaspor-Mersin İdmanyurdu: TRTSPOR
Ümraniyespor-Altınordu: TRTSPOR
Giresunspor-Denizlispor: TRTSPOR-trtspor.com
Göztepe-Samsunspor: TRTSPOR-trtspor.com
Eskişehirspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: TRTSPOR-trtspor.com

yayınlar

Stoper

İki önemli oyuncuları Murat ve Fuchs sakat. Puanla döneriz de rakiplerin ne yapacağı çok önemli.

eprianu

İnşallah TRTSpor internet üzerinden WebTV'de maçları ayrı ayrı verir.

55_OrHaN_55

Ercan Yazıcı sakatlığından dolayı göztepe maçında oynamayabilirmiş.

celebi

Alıntı yapılan: eprianu - 10 May 2017, 16:57:06
İnşallah TRTSpor internet üzerinden WebTV'de maçları ayrı ayrı verir.

trtwebden tamamını izleyebeileceğiz

mehmet yılmaz

Kazanabileceğimize dair hayli umutluyum. Göztepe bizim ikinci devredeki takımımızdan daha iyi değil. Sakin kalabilir ve takım savunmasını iyi yaparsak üç puan gelir. N'Diaye kesinlikle oynamalı. Bence Ercan sakatsa Fatih-Abdülkerim ikilisi göbekte olmalı. Attığı kritik gole rağmen Gökay yine yedek beklemeli. Sonradan girdiğinde çok etkili oluyor. Ayrıca Hasan gibi bir oyuncunun yanına dirençli ve koşan bir orta saha lazım. Bu isim yine Caner olmalı. Lumu'nun yerineyse Vedat Bora forma giyecektir diye düşünüyorum.

tactician

İnşallah en azindan bir puan ile döneriz
Manisa urfa maçından sürpriz bir urfa galibiyeti daha çok işimize gelir. Manisa son hafta bolu deplasmanına giderken urfa evinde muhtemelen galip bitireceği bir elazığ maçı oynayacak. O nedenle manisanın son hafta çemberin içinde kalması bence daha iyi bir alternatif.
Antep belediye iki maçta sıfır cekeçektir tahmin ediyorum.
Çok sürpriz görünse de; bandırma'nın teşvik alması ihtimali yuksek kafaları rahat mersinli oyuncu grubu karşısında puan kaybı yaşaması da ballı kaymak olur.

Levent ÖCAL