TFF 1.LİG 33.HAFTA | Göztepe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 07 May 2017, 18:45:02

« önceki - sonraki »

Kaya

Sadece Samsunspor

Mersin 4 attiysa bizde gol atariz demektir. Atalim direnelim yeter. Bide izmir takimi puan aliriz.

orucreis

İnsalah 3 puan aliriz ama beraberlik kokuyor. 

_SoN_

giresun maçından daha rahat çececektir,ben burada sıfır çekeceğimizi düşünmüyorum.

jean

jurista

Sakat cezalı durumları nedir bilgisi olan var mı ? jahoviç ve umut nayır 34 gol atmış ,tehlikeli ayakları var ,fakat bütüne baktığımızda biz daha iyi mücadele eden daha kompakt bir ekibiz,harici müdahaleler olmazsa kazanacağımızı düşünüyorum.Kone gol veya goller atabilir.Allah son haftaya kalmadan işi bitirmemizi nasip etsin inşallah.

55.hakan

Alıntı yapılan: jurista - 07 May 2017, 23:08:19
Sakat cezalı durumları nedir bilgisi olan var mı ? jahoviç ve umut nayır 34 gol atmış ,tehlikeli ayakları var ,fakat bütüne baktığımızda biz daha iyi mücadele eden daha kompakt bir ekibiz,harici müdahaleler olmazsa kazanacağımızı düşünüyorum.Kone gol veya goller atabilir.Allah son haftaya kalmadan işi bitirmemizi nasip etsin inşallah.
İnşallah son haftaya kalmadan bitirelim işi.Kone ayrı bir motive oynayacaktır.Vedat mutlaka oyunda olmalı.

samsunsporlu1994

Şunları yenelim kalalım ligde. Bunlardan kötü takım değiliz. İyi motive olursak 3 puanı alırız bunları da play off'tan ederiz. Beter olsunlar.

tactician

bu federasyonun yönetiminde nasıl bir iyi niyet aranabilir.
ligin altında bize play-off kanadında da göztepe'ye ciddi bir haksızlık yapılıyor.
biz ve göztepe hep rakiplerimizden önce oynatılıyoruz.
Örneğin göztepe, son 10 haftaya bakıldığında, 24-27-28-29. haftalarda o haftanın ilk maçını oynayan takım olmuş.
Bu hafta olduğu gibi haftalarda da rakiplerinden önce oynamış. Yalnızca rakipleri ile oynadığı maçlar bu düzeni bozmş. 25.hafta eskişehir maçı, 30 ve 31. haftalar malaty ve sivas maçları gibi.

Bizim için de benzer bir durum söz konusu. Biz 24.haftadan sonra 33. haftaya kadar; bir tek 26. hafta hariç hep rakiplerimizden önce oynatılmışız. 24.haftada da antep belediye ile oynadığımızı, ve  o hafta diğer düşme hattındaki takımların bizden sonra oynadığını hatırlatayım.

İki takım hakkında federasyondaki tilkilerin oluşturduğu durum böyle olunca, haftanın ilk maçının bu iki takım arasında oynatılmasından daha doğal ne olabilir ki!!

binikalamadım

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: jurista - 07 May 2017, 23:08:19

İzlediğim kadarıyla Murat Akın ciddi şekilde sakatlandı ve sahayı sedye ile terketti. Sanırım sakatlığı bizim maçta oynamasına engel gibi.

samsunmania

Bunlara bi güzellik yapacağız gibi bir his var icimde. Defansları evlere şenlik. Orta sahalarını presle dağıtırsak açık oynayan bir goztepeye birden fazla gol atmamak işten değil. Inşallah galip gelip işi son haftaya bırakmayız.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karabudun

Alalım şu maçı biz ligde kalalım, Göztepe play-off göremesin. Nefis bir çalım olur vallaha!

55ertan

Berabere bitsin iki takımda son maça stresli çıkmasın.
Bize son maç beraberlik yeter bandırmaya yetmez

Sol Açık

3 puan kesin çözüm, ama 1 puan da önemli!