Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

jean

Evet kazanirsak ins avantaj bizde oluyor

cakir55

Mersin - Göztepe maçı bile çok önemli. Eğer Mersin burdan kaza bela 3 puan çıkarırsa hem diğer hafta oynanacak olan Bandırma maçına umutlu çıkar. Hem de Göztepe'nin playoff şansını bitirir. Bizim önümüzü açmış olur.

celebi

eprianu

Abi biz kimi destekliyorsak yeniliyor. Strateji mi değiştirsek :)

55.hakan

Ndiaye için önemli eksik haberini kim yapıyorsa ya futboldan anlamıyor ya da takımın kötülüğünü düşünüyor başka açıklaması yok.

http://www.habergazetesi.com.tr/sporhaber/542778/samsunspor-defansta-onemli-eksiklik

s_uzunkaya

son 3 takım düşer bence...

cakir55

Biz Giresun'u yenip 35 yapıyoruz. Bandırma'da Mersin'i yenip 34 yapsın. Son hafta Bandırma ile bir puanı paylaşıp yolumuza bakarız.
Tabi bunun olması için Gbbnin Ümraniye maçında mutlak puan kaybı gerek.O kadar senaryo yazdım en kilit maç Gbb-Ümraniye maçı kesin karar verdim 😂

Kötü Senaryo;
Son maçlar öncesinde

Samsun 35
Bandırma 34
Gbb 33
Urfa 31

Gbb son maçını kazanırsa 36 yapar bizim maç berabere biterse bizle Bandıma yolcu olur. Gel şimdi kaçırdığımız puanlara yanma.

GurbetciFanatik

Manisa yenildi ve 33 puanda kaldi.
Onlarinda gelecegi hic parlak degil.
Balikesir (d)
Urfa (ev)
Bolu (d)

tactician

Bir iki baslikta dogru iletisim yollarinin tesisine vesile olmasini amaçlayarak cevap vermek zorunda hissettim kendimi. Öncelikle bunun icin özür diliyorum.
Her ne kadar arzu etmesemde, şahıs temelli tartismalari ve satasmalari dogru bulmadigim için; bir tepki gosterdim.

Maalesef psikolojik ve sosyolojik olarak toplumumuzun ayrışma/kamplaşma üzerine yoğurulduğunu gözlemliyoruz.  Bizim de burada, bütünleşmemiz gereken bir platformda, aynı gelenekle bak ben şunu demistim, bak ben bunu demistim, hani şunu iddia edenler şimdi gelsin, şucular, bucular gibi ifadeler ile asli derdi samsunspor olan gönülleri kırmamız ne kadar doğru olacaktir?

Fikir beyan ederek, karşımızdakini hedef almadan, saygı çerçevesinde yorumlar yapmak ve en önemlisi bu kritik süreçte enerjimizi ortak sevdamıza Samsunspor'umuza kanalize etmek en doğrusu değil midir?

samsunmania

Katılıyorum kardeşim. Sinirlerimiz bozuk ama enerjimizi sevdamız için harcayalım. Yıkmak kolay yapmak zordur.  Değerli arkadaşlarım da bunu gözeterek yazarsa bir olma yolunda mesafe kat ederiz.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

55ertan

05 May 2017, 09:10:24 #45295 Son düzenlenme: 05 May 2017, 09:20:26 55ertan
Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 04 May 2017, 20:22:07
Manisa yenildi ve 33 puanda kaldi.
Onlarinda gelecegi hic parlak degil.
Balikesir (d)
Urfa (ev)
Bolu (d)

Gelde önde götürdümüz maçı berabere bitiremedik diye yanma şimdi. Biz 33p onlar 31p olcakdı.

samsunsporlu1994

Bizim fikstür zor bunun bilincinde olmak lazım. Bu fikstürden 6 puan çıkarır mıyız? Açıkçası son haftalardaki oyunu gördükten sonra çok çok zor diye düşünüyorum. Rakiplerin alacağı sonuçlar bizim için belirleyici olacak. Bandirma,GBB,Urfa son 3 maçta en az 6 puan alırlarsa biz düşeriz malesef. 7 puan önde ol,ligde kaldık diye sevin son 4 haftada 1 puan al. Biz kendi kendimizi bu hale düşürdük malesef.

eprianu

05 May 2017, 12:05:08 #45297 Son düzenlenme: 05 May 2017, 14:13:01 eprianu
Dün ADS ve Manisa'nın yenilmesi gerçekten çok iyi oldu.
Buyrun kalan maçlar, matematiği geliştirmeye devam.

samsunsporlu1994

36 puanlı Denizli her türlü kalır,onu saymaya gerek yok.

55ertan

05 May 2017, 14:15:16 #45299 Son düzenlenme: 05 May 2017, 15:31:33 55ertan
Urfanında düşmesini istemem ama en fazla 4P alır. Çok kötüler ve rakipleri iddalı+2Deplasman peşpeşe.

Denizliye bombalar sona kalmış. Hepsini kayıp ederse şaşırmayın.

Bukadar takımın potada olması ve rakipleri iddalı olması bize belki 3P yetebilir. 4P kesin kalırız. Giresuna karşı galip gelcez diye 1P olmıyalımda.

18takımdan tek 2 takımın elazığ ve balıkesirspor iddası kalmamış. Ne garip bi lig  :o