Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55.hakan

Mersin düşmüşken bir de bizi kurtarır mı dersiniz  :) ama en güzeli son maça bırakmadan kazanmak.

55ertan

Mersin fikstürü bozdu gercekden.  Bide bize aslan kesilen eses ve Ümraniye canımızı sıkdı.

samsunsporlu1994

08 May 2017, 01:07:33 #45332 Son düzenlenme: 08 May 2017, 01:21:18 samsunsporlu1994
Bandırma'nın kalan maçları;
Mersin 3 puan
Samsun (D) 1 puan

Antep'in kalan maçları;
Eskişehir (D) 0 puan
Giresun 3 puan

Urfa'nın kalan maçları;
Manisa(D) 1 puan
Elazığ 3 puan

Manisa'nın kalan maçları;
Balıkesir (D) 3 puan
Şanlıurfa 1 puan
Bolu(D) 1 puan

Adana Demir'in kalan maçları;
Malatya 1 puan
Sivasspor 0 puan
Mersin(D) 3 puan

Samsunspor'un kalan maçları;
Göztepe (D) 1 puan
Bandırma 1 puan

Ben böyle bir tahminde bulundum.
Manisa 38 puan
ADS 38 puan
Samsunspor 37 puan
Şanlıurfa 37 puan
Antep 36 puan
Bandırma 35 puan
Mersin

Bu şekilde lig bitebilir. Manisa ve Urfa'nın birbiri ile oynayacak olması en büyük avantajlardan biri.

samsunum

Playoff oynamak için kesinlikle kazanmasi  gereken bir goztepe.  1 puan güzel  3 puan efsane olur.. ancak  puansiz donersek bandirma  maçında  mutlak galibiyet  almamız  gerekecek. İşin  kötü  yani o kadar takımdan  sadece urfaya 2li averajda  üstünüz. :(

55ertan

08 May 2017, 11:19:23 #45334 Son düzenlenme: 08 May 2017, 12:28:15 55ertan
Alıntı yapılan: samsunsporlu1994 - 08 May 2017, 01:07:33
Bandırma'nın kalan maçları;
Mersin 3 puan
Samsun (D) 1 puan

Antep'in kalan maçları;
Eskişehir (D) 0 puan
Giresun 3 puan

Urfa'nın kalan maçları;
Manisa(D) 1 puan
Elazığ 3 puan

Manisa'nın kalan maçları;
Balıkesir (D) 3 puan
Şanlıurfa 1 puan
Bolu(D) 1 puan

Adana Demir'in kalan maçları;
Malatya 1 puan
Sivasspor 0 puan
Mersin(D) 3 puan

Samsunspor'un kalan maçları;
Göztepe (D) 1 puan
Bandırma 1 puan

Ben böyle bir tahminde bulundum.
Manisa 38 puan
ADS 38 puan
Samsunspor 37 puan
Şanlıurfa 37 puan
Antep 36 puan
Bandırma 35 puan
Mersin

Bu şekilde lig bitebilir. Manisa ve Urfa'nın birbiri ile oynayacak olması en büyük avantajlardan biri.

Benim hesap kitapda aynı çıkmışdı

Yalnız izmirden 0p la dönersek gbb bizi 3-0 yenmiş ve 0-0 berabere kalmışız. Yani ozaman bandırmayada bizede beraberlik yetmeyecek.

Manisa maçında 1-0 öndeyken beraberliğe yatalım. En fazla bi gol yeriz diye düşünmüşdüm. Ama biz saldırdık. O mağlubiyetin yarası çok büyük malesef  :(

binikalamadım

bugün ads elazığ ve manisa yenilirse ne güzel olur

Sol Açık

Gerçekten de çok önemli bir galibiyet aldığımız haftada, rakiplerimiz de çok ekstra 3 puanlar aldılar.

Hep 35 puan bizi ligde tutar diyordum, ama artık mümkün gözükmüyor. İkili, hatta 3'lü averajlar bile mümkün.

İkili averajda G.Antep Bld., Manisa ve Ş.Urfa ile denk gelme olasılığımız var gibi. Bunlardan sadece Ş.Urfa'dan üstünüz.
Bunun dışında 3'lü averaj da olasılıklar içinde. Bizimle, G.Antep Bld. ve Ş.Urfa'nın eşit puanda (örneğin 36) bitirmesi durumu da mevcut. Bu durumda ise sonuç şöyle oluyor;
G.Antep Bld. 8 puan, +5 averaj
Samsunspor 7 puan, -1 averaj
Ş.Urfa 1 puan, -4 averaj

Yani 3'lü averaj durumunda yine Ş.Urfa'yı altımıza alıyoruz.

Diğer bir 3'lü averaj olasılığı ise bizimle, G.Antep Bld. ve Manisa'nın eşit puanda (örneğin 36) bitirmesi sonucu olabilir. Bu durumda ise sonuç çok korkunç;
Manisa 7 puan, +2 averaj
G.Antep Bld. 7 puan, +2 averaj
Samsunspor 2 puan, -4 averaj

Yani 3'lü averajda herkese geçiliriz.

Çok bilinmeyenli bir denklem mevcut. Denklemin kolay çözümü, Göztepe deplasmanında veya içeride Bandırma'ya karşı kazanıp, meseleyi bitirmek.
En kötü senaryo ise, Göztepe'ye kaybetsek bile, Bandırma'ya kaybetmemek olmalı. Ama bu arada Manisa'nın bir şekilde Ş.Urfa'yı yenmesı de gerekli...

Özetin özeti; bizim açımızdan MİY dışında, Bandırma ve Ş.Urfa'nın başarısızlığını istememiz en akıllıcası olacak.
Bugün Manisa'nın Balıkesir'de kazanmaması önemli. Eğer kazanamazsa, Ş.Urfa'ya karşı bir final maçına çıkacak ve kazanacaktır diye düşünüyorum...

tactician

ben 34 puan ligde kalır diye yazmıştım.
Tabi bu kadar aleni biçimde maç alınıp satılmaların olabileceğini hiç tahmin etmemiştim.
Bizim ne yapıp edip kendi göbeğimizi kendimiz kesmemiz gerekiyor. Başkasının maçlarına bakınca utanç tablosundan başka bir şey göremeyeceğiz maalesef.

ata55

akpli belediyeler çok güzel satış yaptılar.
akpli gaziantep bşb'nin akpli ümraniye belediyesporu yenmesi mümkün değildi. ama maçı bağladılar. hasan can fatma şahini seviyo..

55.hakan

Manisa bugünkü maçını kazansa bile ikili averajda geride olduğu için Urfa maçından en az 1 puan çıkarmaya çalışacaktır.

Karabudun

ADS bugün kazanamazsa potaya girecek. Malum haftaya Sivas ile oynayacaklar. Son hafta ise MİY ile kendi çaplarında bir derbiye çıkacaklar.  Balıkesir asılır da Manisa'yı eli boş yollarsa tadından yenmez çünkü Manisa haftaya Urfa ile oynayacak ki bu maçtan çıkacak her sonuç lehimize olur. Yeter ki Manisa bu akşam puan alamasın.

55_OrHaN_55

Balıkesir Manisa'ya karşı çok misafirperver davranıyor. 3 puanı neredeyse ikram ediyor.

eprianu

Balıkesirspor resmen ikiye bölünmüş. Bir kısmı özellikle de defans maçı vermek için elinden geleni yaptı, bir kısmı da mücadele ediyor.

55ertan

manisadan şaka gibi  2gol  :-X.
Balkes kalecesine ikinci golde biri kahve ikram etseydi bari.

eprianu

Gol öncesi Balıkesir defansın hediye ettiği pozisyon neydi öyle? Karşı karşıya atamadı Manisa. Korner oldu gol oldu zaten.