Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55ertan

01 May 2017, 21:59:40 #45240 Son düzenlenme: 01 May 2017, 22:19:33 55ertan
Giresun 1P
Bandırma 3P
---------------------
4P alır ligde kalırız. Ama bende son maçı kaldırcak Kalb yok.

3hafta önce 2yarının 2ncisi bu hesaplari yapmasi  :(

Bukadar mı ters gider şansımız. Bitti dedimiz bandirma ads i yendi. Gbb gitti son 4dak. atti. Biz ise 3 maçıda elimizden kaçırdık. Berabere kalsaydık bile bize yeticekdi

Karabudun

Alıntı yapılan: samsunsporlu1994 - 01 May 2017, 21:38:39
Alt ligden Ankaragücü ve İstanbulspor geldi. İki takım da lige renk katacaktır. Play off'tan umarım Erzurumspor gelir. İç sahada ciddi taraftar desteğiyle oynuyorlar. Süper lig'den Adana ve Rize düştü gibi. Antep'in az da olsa şansı var ancak onlar da büyük ihtimal ligden düşecek. Seneye keyifli bir lig olacağa benziyor.

2.lig play off maçları;
Menemenspor- Gümüşhanespor
Sivas Belediye- Amedspor
Hatayspor       - Kastamonuspor
Kocaeli Birlik  - Erzurumspor

Amed beyaz grubun güçlü takımlarından biri. İstanbulspor'la uzun soluklu bir şampiyonluk yarışı verdiler.
Kastamonu kırmızı grubun tek kelime ile sürpriz takımı ve yanılmıyorsam ikinci devrenin en başarılı takımı. İlk yarıyı 15. sırada tamamlayıp devre arası transferleri ile inanılmaz bir çıkış yaptılar ve ligi 3. bitirdiler.
Gümüşhane de kırmızı grubun iyi takımlarından biriydi. Ankaragücü ile şampiyonluk yarışını son ana kadar sürdürdüler.

Benim favorim Gümüşhanespor,gönlümden geçen Erzurumspor.
Sürpriz takım ise Kastamonuspor olabilir.

Kastamonu oynadığı son 20 maçta yenilgi yüzü görmedi.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 19 April 2017, 08:19:28
Bandırmanın Göztepe'yi yenmesine şaşmamak lazım. Göztepe futbol adına hiç bir şey yapmadı. O maç 6-1 felan olurdu Bandırmalı oyuncuların bitiricilik noktasında kazmalıkları ve Göztepe kalecisinin üstün performansı vardı. Bu ligde kimin kimi yeneceği belli olmuyor.

Bu gün Manisa'yı yenip biraz daha ateş hattından uzaklaşmamız lazım. 2 hafta sonra korkulu rüyalar görmeye başlamayalım.

Play-off diyen arkadaşlar vardı. Bilmem acaba şimdi beni anlayabildiler mi. 2 hafta önce yazmıştım. Maalesef aklıma gelen başımıza geldi. Bu gün Eskişehir'de de zorlanacağız. Önümüzdeki 3 hafta bizim için stres dolu geçecek.

tactician

çok büyük düşünür ve fikir adamısınız sayın shanefalco.
rica etsek daha önceki iletilerinizden de alıntı yapabilir misiniz?

Shane_Falco

Alıntı yapılan: töngel - 02 May 2017, 11:31:56
çok büyük düşünür ve fikir adamısınız sayın shanefalco.
rica etsek daha önceki iletilerinizden de alıntı yapabilir misiniz?

Hadi canım. Git kumda oyna sen.

tactician

Shane_Falco

Alıntı yapılan: töngel - 02 May 2017, 17:09:05
Edebinle yaz...

Töngelciğim diyeceğin bir şey varsa buradan uzatıp boşuna insanları rahatsız etme. Özelden istediğin kadar uzatırız. Varsa söylemek istediğin kelamın özelden yaz canım.

samsunmania

Değerli kardeşler rica etsem birbirimizi kırmasak. Bir avuç insan kaldık surada zaten. Lütfen.  

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tactician

Uzatacak bir şey yok.
Sadece kisiler hedef gösterilerek yazı yazılmasın.
Varsa fikirler yazılsın tartışılsın
Çok şey mi bu?
Dip not: Sayın abim samsunmania özür :)

samsunmania

Est kardeşim biraz gerginiz son günlerde hepimiz can kardeşiz kırmayalım birbirimizi

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eprianu

03 May 2017, 05:27:44 #45250 Son düzenlenme: 03 May 2017, 05:32:43 eprianu
Abartısız söylüyorum ligin en kötü, en işe yaramaz yabancıları bizde. Batıyor dediğimiz mersindeki Pedriel ayarında topçumuz bile yok. Lige bu sene çıkmış Bandırma'nın bile yabancıları bizden iyi. Allah aşkına işin içinde olan bir büyüğümüz varsa lütfen açıklayabilir mi, kim geçiriyor bu yabancıları bize? Hangi menajerler salak yerine koyuyor bizim kulübü? Daha da acısı yönetim ve başkanın bu takıma kastı mı var ki kimsenin almadığı yabancıları alıyoruz?

Bir de işin daha acısı Muyters ve Lumu ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan yönetim bu esnada sarhoş muydu? Hem geçmiş yönetimlere laf atıyorlar akılalmaz sözleşmeler yapılmış diye hem de vasat adamları alıyorlar kulübe? Şu Tom ve Lumu'ya yıllık ne kadar ücret veriyorsunuz acaba açıklayın da bilelim.

samsunsporlu1994

Alıntı yapılan: eprianu - 03 May 2017, 05:27:44
Abartısız söylüyorum ligin en kötü, en işe yaramaz yabancıları bizde.

Kesinlikle haklısın,Osman bey daha önceki takımlarına ne yabancılar aldırıyordu ama nedense bizde aynı başarıyı gösteremedi. Brands,Muyters,Lumu seyredilerek mı alındı neye göre alındı kimse açıklamadı. Kaç senedir top oynamamış Adilovic neden alınır? Bunu da anlayamadı kimse. FB'den Caner alındı oynatmadın, sırf transfer yapmak olsun diye yapılmış transferler bunlar. Tüm bunları düşündüğümüzde toplanan 21 puan başarıdır bence,heleki ligde kalırsak şampiyon olmuş kadar başarılı oluruz.

samsun 55

eprianu

03 May 2017, 16:30:50 #45253 Son düzenlenme: 03 May 2017, 16:37:02 eprianu
Bandırma 2-0 önde. Daha dakika 30.

Edit : Bandırma oldukça etkili oynuyor. Kolay kolay dönmez maç

Raqua55

Hay böyle işe istemediğimiz ne varsa oluyor