Devre arası kaç transfere ihtiyacımız var?

Başlatan samsunsporlu1994, 15 November 2016, 20:06:43

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Ugur boral adli sahisin kimseden kazanamayacagim parayi kazandim samsundan diye roportaji vardi. Kahpe herif

Shane_Falco

Cuma vakti şimdi Uğur Boral'a Adnan Sezgin'e, Kazım Yılmaz'a ayrı ayrı söveceğim. Nelerle uğraşıyoruz :/

s_uzunkaya

GurbetciFanatik

cakir55

Kenan Karışık ile anlaşmışız kampa katılmış. Hayırlı uğurlu olsun.

Raqua55

Twitter'da Jem Karacan ismi söyleniyor eğer doğruysa Orta sahaya cuk oturur.Güçlü fiziği ile ptt de her türlü fark yaratır

samsunsporlu1994

Alıntı yapılan: cakir55 - 06 January 2017, 17:49:09
Kenan Karışık ile anlaşmışız kampa katılmış. Hayırlı uğurlu olsun.

Kaynak nedir?

eprianu

Twitter'da Kenan Karışık kampa katıldı haberleri var ama bir tane fotoğraf yok.
İnsan bi foto koyar arkadaş. Kone de geldi diyorlar o da yok :)

samsunsporlu1994

Göksu ve Kone fena isimler değil de Kenan Karışık'ı fazla tanımıyorum,katkı sağlar mı bize?

jean

Tum oyuncularma anlasmislar pazartesi para yatirip aciliyormus rustu araboglu acikladi

eprianu

Hadi gözümüz aydın resmi açıklama geldi

AlıntıBilindiği gibi, eski yabancı futbolcu alacaklarının ödenmemesi üzerine kulübümüze FIFA tarafından 2014-2015 sezonunda önce 3 puan silme cezası verilmiş, ardından iki dönem transfer yasağı getirilmiş idi.

Geçtiğimiz sezon infaz olan bu yasaktan sonra içerisinde bulunduğumuz 2016-2017 sezonu ara transferinde bu kez Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Transfere Engel Futbolcu Borçları nedeni ile transferimizi yasaklamıştı. Bu sebeplerle kulübümüz iki sezondur transfer yapamamıştı.

Samsun ve spor ile ilgili her kesimin yakından takip ettiği bu durum ile ilgili eş zamanlı bilgi veremediğimiz için üzgünüz. Konunun hassasiyeti nedeni ile gösterdiğiniz anlayışa teşekkür ederiz.

Gelinen noktada TFF'de bulunan Transfere Engel toplam 31 adet Futbolcu Borcu dosyası yeniden yapılandırılmıştır. Alacaklı taraflarca hazırlanan sözleşmeler tarafımızca kabul edilerek imzalanmıştır. 10 Ocak 2017 Salı günü anlaşma gereği maddi yükümlülüklerimiz yerine getirildiğinde sözleşmeler devreye girecek ve transfer yasağımız sona erecektir.

Bu zor süreci bu güne getirmek için yardım ve anlayışlarını gördüğümüz futbolculara ve avukatlarına teşekkür ederiz.

İyi bir Samsun'lu olan Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç ise bu süreçte her zaman hem yanımızda olmuş, hem de destekçimiz ve yol göstericimiz olmuştur. Sayın Bakanımıza kulübümüz ve yönetim kurulumuz adına teşekkürlerimizi sunarız.

SAMSUNSPOR YÖNETİM KURULU

http://www.samsunspor.org.tr/haberDetay.php?id=2828

samsunsporlu1994

Camiaya hayırlı olsun,anlaşılan oyuncuları kampa davet edip Bandırma maçına hazırlanmalıyız.

evolution55

yirmiuc

Gelinen noktada TFF'de bulunan Transfere Engel toplam 31 adet Futbolcu Borcu dosyası yeniden yapılandırılmıştır.