Devre arası kaç transfere ihtiyacımız var?

Başlatan samsunsporlu1994, 15 November 2016, 20:06:43

« önceki - sonraki »

brigand

Urfa'nın Ayite ve Doka'yla anlaştığı ve kesinleşti gibi haberler var. Doka hangi takıma giderse gitsin seviye atlatır. 2 gün sonra her şey netleşir. İmzayı attıran çıkarır lisansı. 

GurbetciFanatik

Kampanya baslatalim.
Bize 1 Futbolcu verene istedigi 3 kisiyi alsin bizden.
:D :D :D :D :D

tactician

Önceden anlaşma sağlanan adamların on protokol imzalatılıp (ki bir kısmıyla ön imzaların atıldığını bizzat Osman hoca söylemişti) kampa götürülmememesini anlayamıyorum. Ya halen tahtanın açılmaması gibi bir ihtimal var ya da imza esnasında futbolculara vadedilen bir para var ve bu para hazır değil.

Öte yandan her mecrada farklı farklı bilgiler dolanmaya devam ediyor.  Şu yönetim taraftarı bilgilendirmeyi ve dezenformasyonun önüne geçmeyi bir türlü başaramadı kaç yıldır. Çık adamakıllı anlat durumu; yok müsait değilseniz resmi siteden bir bilgilendirme metni paylaşın. Bu kadar eziyet etmenin ne manası var taraftara.

55ertan

02 January 2017, 21:38:35 #213 Son düzenlenme: 03 January 2017, 01:23:11 55ertan
Transfer tahtası açıldığı an transferlerin hepsi açıklanır. Ozamana kadar futbolcular gizli tutuluyor gibi... 100% eminim  :-X

Shane_Falco

Samsunspor, Altınordu'dan ayrılan Göksu Türkdoğan ile anlaşmak üzere. Tahta açıldığı an imza atılacak. via @Afalakus

eprianu

AlıntıSamsunspor'a FİFA tarafından verilen 2 dönem transfer yasağının tam olarak 5 Ocak'ta biteceğini belirterek sözlerine başlayan Osman Özköylü, "Statü gereği bu tarihten önce hiç bir oyuncuyu ne kampa davet edebiliyoruz nede sözleşme imzalayabiliyoruz. Biz elimizdeki kadro ile antrenmanları sürdürürken başkanımızda Anakara ve İstanbul'da gerekli görüşmeleri yaparak transfer tahtasının açılması için yoğun bir şekilde çalışıyor. Bu çalışmalar çok daha önce başladı. Son bir ayda oyuncu transferi konusunda neler yapabiliriz. Eksik bölgelere düşündüğümüz oyuncularla alakalı çalışmalarla geçti. Tabi k i transfer yasağı bitmeden hamle yapamıyoruz. Şurada 2-3 gün kaldı. Başkanımızdan gelecek iyi haberleri bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak : http://www.samsunsporluyuz.com/ozkoylu-acikladi-oyuncu-cok-2-3-gun-kaldi.html

jean

Kampa cagiramiyorsak mersin nasil yapiyor anlamadim

samsunsporlu1994

Bu Trabzondaki azeri forvet hem ulusal basında hem de yerel basında sıkça yer aldı. Fiziki olarak pivot santrafor gibi bir görüntüsü var. Kiralık olarak geleceği konuşuluyor,olur da gelirse katkı sağlar mı bize? Şahsen tanımadığım ve özelliklerini bilmediğim bir oyuncu. Bildiğim kadarıyla Azerbaycan uyruklu olduğu için de yabancı kontenjanına girmiyor. En azından alternatif olarak transfer edilebilir gibi.

cakir55

Bizim yönetimden gelse o açıklama inanmam ama Osman hocanın samimiyetine inanıyorum bekleyelim bakalım bir kaç gün daha.

celebi

Alıntı yapılan: cakir55 - 03 January 2017, 08:49:57
Bizim yönetimden gelse o açıklama inanmam ama Osman hocanın samimiyetine inanıyorum bekleyelim bakalım bir kaç gün daha.

Shane_Falco

Başkan bugün basın açıklamasında bulunacaktı sanırım. Saat kaçta yapılacak o açıklama bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

ata55

Sadece Samsunspor

jean

Tarihimizin bence en kritik sezonu transfer yapamazssak bir koaeli sakarya olusumusun habercisidir

muzaffer4

Hani açıklama yapılacaktı bugün ne zaman yapılacak?