Devre arası kaç transfere ihtiyacımız var?

Başlatan samsunsporlu1994, 15 November 2016, 20:06:43

« önceki - sonraki »

Stoper

28 December 2016, 18:35:45 #165 Son düzenlenme: 28 December 2016, 23:00:15 Stoper
Erkut başkanı Migros'ta gördük. Ben farkli bir reyondaydim,konuşamadım ama arkadaş konuştu. Kone transferi bitmiş,geliyormuş. Alperen'i kiralık göndereceklermiş.

yilmazselcuk55

28 December 2016, 22:41:10 #166 Son düzenlenme: 28 December 2016, 22:47:12 yilmazselcuk55
Boluspor 8 oyuncusuyla yollarını ayırdı.  Efe Halil Özarslan (Stoper) ve Özgür Özkaya(Sol Bek) Bize uygun olabilir ;)

Edit:  Kemal TOKAK Boluspor'dan ayrılmış adam nereden nerelere gitti adı sanı duyulmuyordu. Paşam ts'ye Gidecekti Sözde  :D :D :D

samsunsporlu1994

Ne kadar yalanlansa da Doka,Dilaver Güçlü ve Kone ile anlaşıldığı yönünde söylentiler var. Forvet ve diğer kanat oyuncusunun ise ismi belli değil. Sol bek için ise Bilal Aziz Özer'in adı geçiyor.

tactician

gün geçmiyor ki yeni yeni isimler zikredilmesin.
Bugün de dokanın yanı sıra, gökhan karadeniz, attamah ile trabzonspordan akakpo ve Sheidaev isimleri geçmiş.

samsunum

Önüne  gelen  bir isim atıyor  ortaya. İnsanları umutlandırıyolar boş yere

orhan

Kaleci alınacağı söyleniyor ama ismi hiç gündemde yok olmazsa olmazlarımızdan biri kaleci transferidir.

Stoper

Kemal Tokak , 2. Lig takımlarından Erzurum ile anlaşmış. 27 yaşında, ne çabuk piyasadan düştü. Sakatlıklar bunda en büyük etken.

Kaleci için geçen sene Aykut'un ismi geçmişti, eski Galatasaraylı. Bence de kaleye tecrübeli bir isim alınmalı.

jean

GurbetciFanatik

Ofeodu haberi ne kadar dogru bilen varmi ?
94 bin avro ödenmeseymis tahta acilmiyormus mus mus.

orucreis

3. E.2016/408

Futbolcu Chikeluba Francis Ofoedu'nun, Samsun Spor Kulübü ile arasındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 26.10.2016 tarih ve E.2016/476 - K.2016/565 sayılı kararına itirazı incelendi. İtirazın süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Yapılan müzakere neticesinde;

- Duruşma isteminin reddine,

- Tarafların karşılıklı ikrarı ve kabulü doğrultusunda Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararında yazılı olan davacı alacağının 94.005,00 Euro olarak düzeltilmesine,

- Değişen alacak miktarına göre yargılama giderleri ve vekalet ücretinin gerekçeli kararda belirtilmesine,

- Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararının diğer kısımlarının onanmasına, oybirliği ile, (K.2016/424)

GurbetciFanatik

Orucreis tesekkürler ama anladiysam arap olim desem yeri.
Sonuc ney onu anlamadim engel mi degil mi  :o

ata55

orucreis

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 29 December 2016, 16:28:48
Orucreis tesekkürler ama anladiysam arap olim desem yeri.
Sonuc ney onu anlamadim engel mi degil mi  :o

Engel degil hocam odenmis

Karabudun

Doka ve ayarında dört beş futbolcu ile bu ligde ve şu vaziyette play-off oynarsın. Biz o denli transferler yapabilir miyiz? Hiç sanmıyorum. Tek beklentim kaleye de bir takviye yapılması.

orucreis

Alıntı yapılan: orucreis - 29 December 2016, 16:58:48
Engel degil hocam odenmis

Odeme olmamis hocam yanlis anons 😊 Odeme tutari budur diye aciklik yapmislar sadece bende yatirildi ve durusmaya gerek yok yazisini gorunce odendi sandim sadece tutari ozetleyip odeyeceksiniz siyo