Devre arası kaç transfere ihtiyacımız var?

Başlatan samsunsporlu1994, 15 November 2016, 20:06:43

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Tamam Transfer dönemi acildi ya, simdi 1 adam almadan bu sitede 25 adam aliriz yine  :D :D
Havaalaninda yada tesislerde 20 ye yakin zenci görülür.
Seviyorum Transfer sezonu herkes birini aliyor ;D

Formali imza töreni görmeden inanmiyorum

Sadece Samsunspor

Bu serdar gurler bizdemiydi. Bizdeyken kiralikmi almistik. Adam cok iyi top oynuyor. Eger bizdeyse neden vermistik

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 27 December 2016, 13:19:14
Bu serdar gurler bizdemiydi. Bizdeyken kiralikmi almistik. Adam cok iyi top oynuyor. Eger bizdeyse neden vermistik

Tam olarak bizde değildi. Bizimle antremanlara felan çıktı bir süre. Sanırım o dönem hocamız Petkoviç'ti ve beğenmemişti. Fransa'dan gelmişti eleman. Yanlış hatırlamıyorsam da aslen Samsunlu.

jean

Evet samsunlu sochaux dan geldi hatta imzaladida fes oldu diye biliyorum cok sukur tahta acildi yoksa felaketti sonumuz

Stoper

Yarın gidecek isimleri açıklayacaklarmış. Kimisinin sözleşme fesh edilecek,kimisi kiralık.

Sağ açık,sol açık ve forvet 3 yabancı ile anlaşmışlar.

Desiqner

Yabancı transferi çok önemli.Umarım kaliteli isimlerdir.

orucreis

Twitterda emrah bassan haberi var ve bu aksam samsuna geliyomus ?

Karabudun

Adamın olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi diyoruz. Kone de o hesap.

eprianu

Transfer yasağı nedeniyle sezon başı profesyonelliğe imza atan genç oyuncular Berkay Çalık, Ramazan Özcan, Kemal İşlemek, Erdi Dikmen, Erkan Çam, Mete Genç ve Enes Keleş'in alt liglere kiralık olarak verileceği belirtildi. Bunun yanında takımda yer alan Mehmet Çakır başta olmak üzere takımda yer alan bir kaç isimlede yolların ayrılacağı dile getirildi.

Kaynak : http://www.haber1965.com/samsunsporda-o-isimler-yolcu-11831.html

seskat

Tek isteğim var, armaya yakışan futbolcuların imza atması ve faydalı olmaları. Gerçekten zoruma gitmeye başladı, her hafta 'acaba gol atabileceğiz mi, puan alabileceğiz mi' diye saçma sapan düşüncelerin oluşması. Hayırlısıyla şu transfer dönemini atlatıp, takım, taraftar, teknik ekip ve yönetim olarak birleşip güzel günlere kavuşmak.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Raqua55

Dedikodusu bile güzelmiş özlemişim transfer dönemini  :D   Emrah Bassan doğruysa eğer iyi bir transfer olur kone konusu Biraz sıkıntılı olur gibi geldi bana bencilliğinin önüne geçilmesi lazım Durum geçen seneye göre çok daha ciddi.Puan kaybına tahammülümüz yok. Zor bir süreç başlıyor hakkımızda hayırlısı olsun.

samsunsporlu1994

Umarım Samsunspor'umuz'a yakışır isimler transfer edilir de yeni stadımızda sıkıntı çekmeden bu sezonu tamamlarız.

tactician

emrah başsan daha önceki Türkiye kupası maçlarında kadroda 11 olarak yer alırken dün oynadıkları Sancaktepe maçında 18'de dahi yoktu. Bu artık onun takımdan gönderileceği yönünde önemli bir belirti. Tabi bize mi yoksa başka takıma mı gidecek; orasını zaman gösterecek.

Karabudun

Transfer sezonu ile forum da açıldı. Ortalık kıpır kıpır.

cakir55

Emrah'ın bize geleceğini sanmıyorum Süper ligde bi takım bulur olmadı PTTde şampiyonluğa oynayan bi takıma gider.
Güya kampa yetişecekti oyuncular. Hiç duyum bile yok ortada.