Samsunspor'da İstifalar Sürüyor

Başlatan Sadece Samsunspor, 15 January 2008, 01:12:46

« önceki - sonraki »

ozkan17

yerel medya ayaklarda..ıkı haber yapıyolar üçü yalan cıkıyo..o medya kendıne medyalık yapar anca..zaten medyada kimin ellerinde xD

celebi

Alıntı yapılan: ozkan17 - 17 January 2008, 23:58:24
yerel medya ayaklarda..ıkı haber yapıyolar üçü yalan cıkıyo..o medya kendıne medyalık yapar anca..zaten medyada kimin ellerinde xD

sana harfiyyen katılıyorum özkanım yalnız bazen doğruda çıkabiliyor yani. ;)

körfez55

TAKIMI DEĞERLENDİRDİ
Aydın ayrıca, "İstanbulspor maçında kendimize yakışır bir futbol ortaya koyamadık. bunun nedeni ise çok açık. Bizler yani yönetim kurulundan kaynaklanıyor. Çünkü futbolcularımıza sürekli çok samimi sözler verdik. Ancak gelişen olalardan dolayı bunları yerine getiremedik. Onlarda haklı olarak işlerine konsantire olamadılar. ilk 10 maça kadar mükemmel futbol oynayan ancak son haftalarda ve ikinci devrenin ilk maçında istediğini sahaya yansıtamayan Samsunspor'da tek sorumlu yönetimdir" diye konuştu.

BORCU TEK KALEMDE SİLEBİLİRİZ
Futbolculara en kısa zaman içerisinde ödeme yapılacağını söyleyen Aydın, "Yürüttüğümüz bir iki proje var. Bunları şu anda sizinle paylaşmak istemiyorum. İlerleyen günlerde, projeler iyice netlik kazandığı zaman gerekli açıklamayı yapacağız. Ancak şunu söyleyebilirimki, öyle çalışmalarımız varki, şu anda olan borcumuzu tek kalemde silebilir. Gece gündüz demeden yönetim kurulu olarak bu çalışmaları sürdürüyoruz. Projelerimiz sonuçlardığı zaman futbolcularımıza ödeme yapacağız" diye sözlerine son verdi.

celebi

HADİ BAKALIM DAHA NELER BEKLİYOR BİZİ GÖRELİM. :-*

ozkan17

borclarımızı tek kalemde sılecek projeler...ınsallah hayata gecurulırdı  su ekonomık darbogazdan takımımız kurtulur..buyuk ıhtımal cakıl tası yada benzınlık projelerı olsa gerek bu projeler...yonetımın ozverılı calısmalarından dolayı sonsuz kere tesekkurlerımızı sunuyoruz onlara..