Samsunspor'da İstifalar Sürüyor

Başlatan Sadece Samsunspor, 15 January 2008, 01:12:46

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı Samsunspor'da İstifalar Sürüyor

Samsunspor Yönetim Kurulu üyeleri, Kulüp Başkanı Sezgin Gümüş'e istifalarını sundu.
Nuri Asan Tesisleri'nde bir toplantı düzenleyen Samsunspor Basın Sözcüsü Can Aydın, Kulüp Başkanı Sezgin Gümüş'ün isteği üzerine tüm yönetim kurulu üyelerinin istifalarını sunduğunu söyledi. Başkan Gümüş'ün yönetim kurulunda kimin kalıp kalmayacağına karar vereceğini belirten Aydın, toplantılara katılmayan Ahmet Titiz ve Mustafa Güneş'in yönetim kurulu üyeliğinden çıkarıldığını da açıkladı.

Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl ise, Teknik Direktör Yücel İldiz'in istifasının ardından yardımcı antrenörlerin yeni teknik direktör gelene kadar takımı çalıştıracağını ifade etti. Başgöl, İstanbulspor karşısında alınan mağlubiyet sonrasında ise Fatih, Hakan, Feridun ve Furkan'a para cezası verildiğini kaydetti.

anlamadığım feridun ve hakana neden ceza verildi adamlar maçta oynamadı ayrıca furkan da 80 de oyuna girdi ?

samsunmania

15 January 2008, 01:15:22 #1 Son düzenlenme: 15 January 2008, 01:20:35 samsunmania55
İnanmıyorum ya. Biraz evvel yönetim istifa eder diye yazdım. Artık alıştık zaten.Yazıklar olsun ne diyeyim.Adamlar da dayanamadılar artık.Bravo naylon Samsunlular bravo Samsunspor düşmanları. Bir ihtimal belki başkan güven tazemek için veya yönetime paralı yöneticiler alabilmek için bu yolu seçti. İnşallah öyledir.

ozkan17

ıkı tane yonetım kurulu uyesı ıstıda etmıs..hayırlı olsun ne dıyelım..onemlı olan YONETIMIMIZ GİTMESIN..ŞAFALK BAŞKAN-SEZGIN BASKAN,AYKUT CEPNİ ve daha niceleri..NOLUR SAMSUNSPORUMUZU BU KOTU GUNLERDE YALNIZ BIRAKMAYIN..ıkıncı lıgde olalım besıncı lıgde onuncu lıgde olalım ama serefımızle guruumuzla olalım KAYYUMA KALMAYALIM ADIMIZI SİLDİRMEYELIM FUTBOLDAN..YETERKİ BIRAKMAYIN SİZLERDE DÜŞMANLARI GÜLDÜRMEYELİM

körfez55

iyi oldu hakediyoruz bunları ne zaman bişey yapmaya çalışan birileri gelse bi maç kaybedince  maç sattı diyoruz sonrada neden gitti yönetim gerçek samsunsporlu değillermiş diyoruz.kimse beş kuruş vermez.taraftar maç sattı der.zaten başarı yok.neden dursunlarki?

samsunmania

Samsunspor maç sattıysa o zaman biz de bu takımı destekleyer olarak zan altında kalıyoruz demektir. Mağlubiyetin heyecanından olsa gerek bazı arkadaşlar istemedikleri şeyleri yazmışlar. Süperligden nasıl düştüğümüzü unutmayalım.Asıl biz iyi yönetilemediğimiz ve fazla dürüst olduğumuz için buralardayız. Şu anda yönetimdeki insanar da tertemiz işler ortaya koymaya çalışan insanlar bence. Kesinlikle izin vermezler böyle kolpalara.

ozkan17

tamam ben kendı adıma şike mike sozlerı ıcın ozur dılıyorum bızım yonetımımızdekı buyuklerımız zaten bole bısey yapmazlar benım sozlerım yanlıs anlasılmıs nedense..neyse yınede ozur dılıyorum

erkan55

anlamadigim simdi kim gitmis kim kalmis yönetimde

celebi

BUNDA VAR BİR BİT YENİĞİ AMA ANLAYAMADIK

körfez55

sayın hüseyin başgöl maç sonu taraftarların yaptığı çirkin tezahüratları tasvip etmediklerini belirtmiş.biz o taşları haketmedik diyerek serzenişte bulunan başgöl bunu bütün taraftara maledemeyiz bunu yapanlar kendini bilmez bir gruptur diyerek tepkisini dile getirmiş.yusuf ziya yılmaza yapılan çirkin tezahüratları kınıyoruz o her zaman bizim yanımızdadır demiş ayrıca hüseyin başgöl.

sonuc olarak sezgin gümüş hariç bütün yöneticilerin istifa ettiği söyleniyor.teknik direktörlük içinse yardımcı antrenörle devam kararı büyük olaslılık.diğer bir isim olarak ise Ahmet Ertem in adı geçio.

celebi

inşaallah bu bizim 2.lig göstergemiz olmaz. ???

Tribün_ali

Sonumuzu allah hayır etsin takımın durumu cok kötü 30 milyon borc var milletvekileri ve belediyelerden sivil toplum örgütlerinden iş adamlarından yardım göremedik bu yönetim ne yapsın

Kadir ÇELEBİ

Yonetim cok buyuk bir yukun altına girdiginin farkında olarak basladı. biz taraftarlar olarakta gercekleri goruyorduk surekli beklentilerimizi, umut ettiklerimizi dile getirdik goruyoruzki kiriz git gide buyuyor..umutlar icinde yıkılıp dokulmektense  acıkcası ben razıyım artık ne olucaksa olsun..kimsenin kimseyi suclamaya hakkı yok taraftar kufretmis eder.. yonetim elinden geleni yaptımı yaptı.. kimse buna itiraz edemez..takımı  bizler bu hale getirdik '' sivaslılar degil ''  onlar takımları icin daha yeni baslayan kampanyalarında 2 ila 3 tirilyon arasında para toplayabiliyorlar -25 derecede tirubunlerini doldurabiliyorlar.. bizim sehrimiz bu takımı artık yok sayıyor... acı gercegimiz..

Cagdas Ünver

Samsunspor'a belediyenin destek vermesi lazim diye düsünüyorum.Borc o kadarda büyük degil aslinda.Samsunlu zenginlerimiz var ama malesef destek yok.Korkarim Türk futbolu cok kötü'ye gidiyor.Anadolu kulüpleri borc icinde bogulurken , Istanbul Takimlari dünya yildizlarini getirmeye devam etsin....Federasyon sanki kulüplere destek yerine köstek oluyor.O kadar paralari varken 800 Milyarin hesabini mi yapiyorlar ?
Belki cok duygusal bakiyorum olaya ama biz sonucta memleketimizin takimini tutanlardaniz.Biz Taraftariz , Biz Samsunsporluyuz.HERKEZ GIDER BIZ KALIRIZ !!!!!!!!!!!!!!

ali ihsan

Başkan tüm üyelerin istifasını istemiş,galiba bir kısmıyla devam edecek,uyumlu olamadıklarınında istifasını kabul edip yeni üyelerle takviye yapacak.Durumun iç açıcı olmadığı ortada,bu sahipsizlik devam ederse başkanda bırakır bence.

ozkan17

bu dakikaya akdar baskanımız canyoldaşlarım dedıgı yonetım kurulu uyelerınin neden istifasını ıstedı acaba ınsallah takım ıcınde kötu gıden ıkılı ılıskıler yokdur..