Samsunspor'da İstifalar Sürüyor

Başlatan Sadece Samsunspor, 15 January 2008, 01:12:46

« önceki - sonraki »

King Of The North

Ya bunlar top oynamadıktan sonra insanın aklına şike de gelir satış da gelir.Lig sonuncusuna karşı pozisyona bile giremezsen taraftar tepki gösterir bu taraftarın en doğal hakkıdır.Kimse rezalat izlemek zorunda değil,adam gibi oynasınlar yenilsinler.Parasını alamayan tek topçular bizikiler değil ki,ama bizimkilerde olmayan bişey var o da gurur.

Sadece Samsunspor

sezgin başkanın herkesin istifasını istemesinin nedeni daha güçlü bir yönetim getirmek amacıdır. şubat da kongre var. ben size eskiden forumda demiştim şubatdaki kongrede yöneticiler değişecek maddi durumu daha güçlü olanlar gelecek diye bilen bilir. umarım böyle olurda yalan çıkmaz

celebi

valla tuğberk kardeş bence pek şimdilik heveslenmemek lazım bekleyeceğiz ve göreceğiz inşaallah o da fıs çıkmaz yani

55_HayLAZ_55

bu senede böyle gelip geçecek samsunda birlik beraberlik olmadıkça hiç bir yönetim başarılı olamaz

harbisamsunsporlu5517

kardesim bana ıstedıgınız kadar kızın bız hepimiz bugunlerı hakettık ben sızlere aylardır anlatmaya calışıyorum hıcbırımız adam akıllı iştişare edıp verdıgım fıkırlerı veya verılen fıkırlere sahip çıkıp yonetıme sundukmu armut dus agzıma dus mantıgıylada devam edıldıgı surece bızım sorunlar cozulmez samsung işindede oralı olanyok sıte içinde dosya paylaşımı yapan yok sms kampanyası  fıkrınıde sunan yok boşverın bız adam degılız

harbisamsunsporlu5517

herkes bıraksın gıtsın bakalım butakım futboldan sılındımı bu millet samsunsporun degerını ozaman anlayacak

Sadece Samsunspor

Alıntı Samsunspor'da toplu istifa!

Uzun süredir yaşadığı ekonomik bunalımı bir türlü aşamayan Samsunspor'da beklenen oldu! Kırmızı beyazlı ekipte yönetim kurulu üyelerinin topluca istifa ettiği bildirildi..

Edinilen bilgiye göre, uzun süredir yaşanan ekonomik sıkıntıların aşılması için bugüne kadar herhangi bir ilerleme kaydedilemeyen Samsunspor'da yönetim kurulu üyeleri kulüp başkanı Sezgin Gümüş'e istifalarını sundu. Başkan Gümüş'ün istifaları kabul ettiği ve kulübe maddi destek sağlayacak yeni yönetim kurulu üyeleri için arayışta olduğu öğrenildi.

ben size demiştim şubattaki kongrede maddi gücü yüksek olan insanlar gelecek diye bakın yavaş yavaş oluyor  ;)

körfez55

Samsun'da 3 istifa kabul edildi

TFF 1. Lig ekibi Samsunspor'un Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Gümüş, istifa eden yönetim kurulu üyelerinden sadece üçünün istifalarının kabul edildiğini söyledi.

Gümüş, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, yönetim kurulu istifalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yönetim kurulu üyelerinden Ertan Avcı, Şükrü Koç ve Hakan Yavuz'un istifalarını kabul ettiğini belirten Gümüş, diğer üyelerin istifalarını işleme koymadığını söyledi.

körfez55

15 January 2008, 22:03:50 #23 Son düzenlenme: 15 January 2008, 22:05:34 körfez55
acaba bu maddi gücü yüksek kişiler şimdiye kadar nerdeydi?samsunsporu düşünen adam yönetici olmayı beklemeden de destek verebilirdi.gelen adamların çok şeyi değiştireceğini sanmıyorum.

valla ya harbiden de sen söylemiştin tuğberk. şampiyon olcamızı söle belki o da yavaş yavaş olur.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: körfez55 - 15 January 2008, 22:03:50
acaba bu maddi gücü yüksek kişiler şimdiye kadar nerdeydi?samsunsporu düşünen adam yönetici olmayı beklemeden de destek verebilirdi.gelen adamların çok şeyi değiştireceğini sanmıyorum.

valla ya harbiden de sen söylemiştin tuğberk. şampiyon olcamızı söle belki o da yavaş yavaş olur.

evet söylemiştim inş. iyi bir yerde bitiririz ligi allahım sen bize yardım et

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: Tuqberk - 15 January 2008, 22:38:39
Alıntı yapılan: Tuqberk - 15 January 2008, 22:38:39

AMIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ozkan17

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 15 January 2008, 20:24:17
kardesim bana ıstedıgınız kadar kızın bız hepimiz bugunlerı hakettık ben sızlere aylardır anlatmaya calışıyorum hıcbırımız adam akıllı iştişare edıp verdıgım fıkırlerı veya verılen fıkırlere sahip çıkıp yonetıme sundukmu armut dus agzıma dus mantıgıylada devam edıldıgı surece bızım sorunlar cozulmez samsung işindede oralı olanyok sıte içinde dosya paylaşımı yapan yok sms kampanyası  fıkrınıde sunan yok boşverın bız adam degılız

cok guzel soluyosunda herkes yapalım tamam edelım tamam dıyo bu ısler taraftarla olmaz yetkılı mevzılerle oluyo..sen hıc bıgun spor haberlerınde xx takımın xx taraftarı takım ıcın bılmemne yardımı baslattı dıye gordunmu?samsunda ezelden berı gelen sorumsuzluk duruşu aldı basını gıdıyo hala..ben ısmaıl uyanık bile dahil bu gune kadar gelmıs gecmıs en özverılı en bseyler yapmak ısteyen yurekden bseyler pesınde koşan samsunspordakı yonetıcı olarak  baskanımız sayın sezgin gümüş ve şafak gedikoglunu doruyorum..

son olarakda yonetımin yaptıgı toplu ıstıfada safak gedıkoglu yokdur ınsallah ..

harbisamsunsporlu5517

tmm söylediklerine bende katılıyorum baskanımız özvereli olduğu için fıkırlerimizi sunalım dıyorum xx takımın taraftarı degımişin sana bunun ögreniğini şuan superligin lideri takımla verebilirim sivasta buyuksehır bldyesıde olmadığı halde halkıyla taraftarıyla valısıyle bldeyesıyle elele vermiş ŞAMPİYONLUK yolunda ilerliyor daha ne olsun

seskat

Defolun gidin hepiniz. Yönetimmiş. Hepsi boş. İş futbolcularda bitiyor. İnsanda biraz onur ve haysiyet olur. Bu kadar mı kolay. Bu formanın bir ağırlığı var. Bunu onlara hatırlatmak lazım. Hala öğrenememişler. Yeter be. Walla billa yeter. offfffffffffffffffffffffff

körfez55

onlar defolup gidince sen geçersin yönetime çıkarırsın bizi süper lige dimi.

kampanya olayına gelince amisos kart var iste kart basına 3.5 ytl kulübün kasasına giriyo alalım 500 bin tane rahatlayalım.ama nerdeee öyle yönetim gitsin hoca gitsin demekle olmuyo.