Samsunspor'da İstifalar Sürüyor

Başlatan Sadece Samsunspor, 15 January 2008, 01:12:46

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

kart 5ytl sanırım ben 10 alıyorum acılış yapıyorum körfez55 kardesim bufıkır harıka eger 500 bin alınırsa çokbuyuk bır para toplanır bunu msn de taraftarlarımızada sunacagım enaz bın klup kart satılır bnm listemdekılere

King Of The North

Artık bitti bu iş bence,bu seneden de geçti şampiyonlukla yola çık küme düşmemeye oynayacak hale gel.Kim ne derse desin arkadaşlar biz o kartlardan 500 değil 50 bin tane dahi satamayız.Buradakiler olarak 10 ar tane alsak nolur en fazla 1000 tane,Samsunspora sahip çıkmayan,markasına sahip çıkmayan bir şehirden fazla bişey beklememeliyiz ben açıkcası umudumu yitirdim.

körfez55

bu konuda biz taraftar olarak bişeyler yapalım mesela esnafları gezelim.izin alıp şehrin işlek yerlerine stand kuralım...bu seneden geçmiş olabilir ama böyle elimiz kolumuz bağlı hep başkalarından bişey beklersek malesef bi gelişme kaydedemeyiz.

körfez55

SANKİ TAKIM BENİM
Kulübün maddi gerçeklerinin ortada olduğunu da ifade eden Başkan Gümüş,"Dışarıda öyle bir anlayış varki, sanki bu takım 1.5 milyon kişilik Samsun'un değil de, Sezgin Gümüş ve arkadaşlarının olarak görülüyor. 3-5 kişinin sırtına yükü bindirmişler ve mucize yaratmalarını bekliyorlar. Samsunspor'un marka değeri ve imajı Süper lig ayarındadır. Maalesef üzülerek söylüyorum ekonomik değeri üçüncü lig ayarında. Bu ekonomik güçle ancak üçüncü ligde oynayabiliriz. Bu gerçeği görelim" diye konuştu

bunun üzerine ne söylenebilir ki yazık samsun şehrine bu milleti uyandırmak lazım...

harbisamsunsporlu5517

baskanımızın busozunden sonra hersey daha ıyı anlaşılır umarım eger gerekenı yapmazsak ikiyıla kadar samsunspor dıye bır takım kalmaz

ozkan17

16 January 2008, 16:29:34 #35 Son düzenlenme: 16 January 2008, 16:31:42 ozkan17
öyle birilerine yol vermekle biyere gelemeyız al işde onumuzde Trabzon ornegı var adamlar ayaklara düştü bırılerıne yol vemekden..ziya dogan gıbı adamı bırakıp hangı akıllı ersun yanalı getırır takımın basına..neyse bızı ılgılendırmez onların bu durumları dahada kotu olsunlar dıyorum..harbı samsunsporlu o kampanyayı zaten kendınde dedın valılerı baslattı belediyeleri baslattıı bızde varmı beledıye? varmı samsun ıcın ozvereılı resmı makamda bı allah kulu..valimiz hariç tabiki..onun bu klubu yenıden uyandırdıgını yenıden ayaklandırdıgını emeklerını unutmak mumkun degıl..benım solemek ıstedıgım resmı makamlardakı samsunlular neden bıseyler yapmıyor bu takım ıcın..

önerilen dusuncelerı ıllakı bı sekılde okuyorlar sıteden yonetımımız..yaw baslatın bı sms kampanyası baslatın bı yardım kampanyası..yada % bilmem ne kadar ek bır ucret koyun samsunda kesılen faturalara uc bes uc bes bak ne kadar para toplanıyo kasamızda..ama kardesım armut piş agzıma düş mentalitesı sarmıs heryerımızı..

az once spor haberlerınde sıvasspor antrenmanı vardı..adamlar antepden ugur yıldırımı almıslar..bu adam taaa nerlerde ronaldinho henry gibi adamları yendı frıkık yarısmasında..bedavaya almıslar bu adamı + sms den gelen paralarla avrupadan cok ıyı bır defans almak uzereler..sıvasdakı bırlık berabelık belkıde onlarra sampıyonlugu getırecek..

Dün gece ATATV'de futbol artı programına baskanımız katıldı..ve adeta ıcını döktü..beledıye destegının olmadıgını dıle getırdı..ve eskı yonetımın adeta artıklarını temızleme donemındeyız lıgle falan ugrascak dermanımız yok gibilerinden acıklamalarda bulundu..baskanımızın yenı getirecegı yonetım kurulu uyelerınden ben cok umutluyum..bu arkadaslarla yollarını ayırıp daha maddi gücü yuksek kişilerle yola devam edıcek olmamız  bu kotu donemden daha cabuk kurtulmamızı saglayacakdır..ınsallah hayırlısıyla eskılerın artıklarını hep beraber temızleyecegız..

Yeter artık bişeyleri baslatmak ıcın resmı mevkılere elımız kolumuz baglı kalmayalaım..Azcık ıcınde samsun sevgısı olsun yusuf ziya..Azcık!!!

red_white

parasızlık belimizi büküo başkan ne yapsın istanbul maçında pazar günü olmasına rağmen stda bile dolmadı doldur şu stadı bari stad geliri olsun

celebi

insa
Alıntı yapılan: red_white - 16 January 2008, 17:06:55
parasızlık belimizi büküo başkan ne yapsın istanbul maçında pazar günü olmasına rağmen stda bile dolmadı doldur şu stadı bari stad geliri olsun

insanlar samsunsporumuz başarılı olursa geliyorlar yoksa gelmiyorlar maalsef psikolojik olarak sonuç endeksli bir taraftarımız var. :-[

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: celebi - 16 January 2008, 17:10:26
insa
insanlar samsunsporumuz başarılı olursa geliyorlar yoksa gelmiyorlar maalsef psikolojik olarak sonuç endeksli bir taraftarımız var. :-[

onlara taraftar demesek daha iyi olur tarafatr yensede yenilsede gelir  ;)

celebi

Alıntı yapılan: Tuqberk - 16 January 2008, 17:58:13
onlara taraftar demesek daha iyi olur tarafatr yensede yenilsede gelir  ;)

düzeltiyorum tuğberk kardeşim.çift takımlı seyirci desek sanırım daha yerinde olur değil mi.taraftar dediğin 90 dakika boyunca susmaz. :P

samet

bir bu eksikti şimdi ne olacak acaba...

Tribün_ali

Bu takıma senin benim vermemle bu iş dönmez dönse nereye kadar bize sabit gelir kaynagı lazım her ay tıkır tıkır paramızı alacagımız

körfez55

bursasporlulr 2 trilyon topluyosa oluyomuş demekki.

harbisamsunsporlu5517

herkes elele verırse neden toplanmasınkı bursalılar  bursaspor için 7saatte 4.5 milyon ytl toplayabılıyorsa bizde toplayabılırız ama bizde böyle insanlar olmadığı için bu şuan imkansız bırtek bızlerin çabası yetmiyor malesef

samsunmania

Yerel basın ve televizyonların da bıkıp usanmadan Samsunspor diye haykırması, bu milleti uyandırması lazım. Yapılacak yardımların ya da kampanyaların en önemli silahı medya. Karşılıksız olarak bu kuruluşların arkamızda olması lazım.