Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

emre

Mackolike gore Antep Bb ile su an macimiz var. Ivanov'un attigi golle 1-0 öndeyiz.

Duško Milinković

Periskoptan canlı yayın var. 1-0 öndeyiz doğrudur.

celebi

PERİSKOP LİNKİ NEDİR ARKADAŞLAR

serkancengiz

emre

isa55

2 ay sonra  maç kazanmışız.

emre

Ivanov yine atti. Alperen ve Ivanov 2-0 öndeyiz

eprianu

Samsun kanallarından canlı veren var mı maçı?

isa55

3-0 bitti.
Hazırlık maçı da olsa kazanmak moral için de maç kazanma alışkanlığı için de önemlidir.

Karabudun

13 January 2016, 23:39:17 #43691 Son düzenlenme: 13 January 2016, 23:44:33 Karabudun
Şu linkteki genç arkadaşı tanıyan, bilen var mı içimizde?

http://www.haberler.com/samsun-ailesi-tarafindan-sokaga-atilan-genc-yardim-8059134-haberi/

Haberin aslı varsa yardımcı olalım site olarak. Şu an pek çok sosyal medya platformunda bu hemşerimiz konuşuluyor. Ekşi yazarları organize bir şekilde  İlkadım Belediyesine mail atıyorlar. Sanırım bir bir de yardım kampanyası düzenleyecekler.

5trawberry

Ekşisözlükten
Alıntıarkadaşlar yardımlarınızı sezgin atik bey'le temasa geçip haber55'in adresine gönderebilirsiniz. ayrıca uğur kardeşimize 0545 905 7502 numaralı telefondan ulaşıp neye ihtiyacı olup olmadığını direk sorup öğrenebilirsiniz.

birileri garibimin adına yardım toplayalım diye hesap açıp para falan toplamış üç kağıtçılık yapmış kendi zimmetine geçirmiş paraları sanırım o yüzden dikkatli olun ve direk verdiğim numaralarla iletişime geçiniz. yardım yapmadan önce kesinlikle teyit isteyin.

19 mayıs mahallesi hürriyet sokak ayazoğlu iş hanı kat:1/3 llkadım/samsun
telefon : 0 362 432 23 05 '

edit 2 : sosyal hizmetler il müdürlüğü 0362 435 59 45

muzaffer4

5- E.2015/192

Samsun Spor Kulübü'nün, Kulüp Lisans Kurulu'nun 04.09.2015 tarih ve E.2015/26, K.2015/26-3 sayılı kararına başvurusu incelendi. Başvurunun süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Tüm dosya kapsamında yapılan müzakere neticesinde;

- Yerinde görülmeyen duruşma talebinin reddine;

- Başvuruya konu Kulüp Lisans Kurulu kararında usul ve esasa bir aykırılık bulunmadığı anlaşıldığından Samsun Spor Kulübü'nün başvurusunun reddine, oybirliği ile (K.2016/23);

-3 puan cezası kesinleşti yani..

GurbetciFanatik

:( >:( :( >:( :( >:( :( >:(
ulan su Takim herkese inat ah bi sampiyon olsa varya......
Gerci ciktigimiz gibi geri düseriz madem seneye Transfer yok ama hic olmazsa borclar sifirlanir.
Sahsi görüsüm -3 puandan sonra ilk2 cok zor ama sansla kazayla play off neden olmasin.