Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunum

Yalnız  herkesin unuttuğu  bir şey  var.  ileri de silinecek  4 puan daha var

seskat

Bravo, aynen devam 🖕🏿

Sent from my iPhone using Tapatalk

GurbetciFanatik

Karabudun

Alıntı yapılan: samsunum - 21 January 2016, 22:30:59
Yalnız  herkesin unuttuğu  bir şey  var.  ileri de silinecek  4 puan daha var

Yanlış mı biliyorum? Toplam yedi puanlık bir cezamız var ve geçtiğimiz sezon silinen üç puan ve bugün silinen ile altısı gitti, kaldı bir puan. Yok, bir dört puan daha sileceklerse direkt kendimiz inelim bir alt kümeye. Esasen şu zamana kadar ligden çekilmediğimiz kabahat ya neyse.

551

Kimin ne yaptığı çıkacaksa Kayyum denen şeye kalalim.

samsunum

Alıntı yapılan: Karabudun - 22 January 2016, 00:57:23
Yanlış mı biliyorum? Toplam yedi puanlık bir cezamız var ve geçtiğimiz sezon silinen üç puan ve bugün silinen ile altısı gitti, kaldı bir puan. Yok, bir dört puan daha sileceklerse direkt kendimiz inelim bir alt kümeye. Esasen şu zamana kadar ligden çekilmediğimiz kabahat ya neyse.

Kardesim   geçen  sene gelen cezayı  bize fifa verdi. o da yabancı  futbolcuya ödeme  yapmadık  diye biz mali kriterlere uymadığımiz için  sırasıyla  1,3,3  puan  silme cezasi aldık.  cezalar hep bir sonraki  seneye  ertelendi o yüzden  4 puan daha ceza alacağız. en azından  ben öyle  biliyorum

Karabudun

Açılan başlığı görmemiş ve PTT 1.Lig forumunda bu başlığı açmıştım, kusura bakmayın.

http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=112717

korayxyz

Bakkal bile emanet edilmeyecek adamı, sırf CB yalakası olduğu için TFF başkanı yaparsan böyle olur işte. Onlar ceplerini doldursun biz de sürünelim buralarda. Bunlar yüzünden Milli takımdan bile nefret ettim. İnş gruptan bile çıkamaz !

muzaffer4

Karsıyaka macında protesto olur yine cezayı yeriz kısır döngü işte.

samsunum

bu arada bir şey  dikkatimi çekti. Bu sezon kendi sahamizda hiç  gündüz  maçı  oynamadik. Bu da ayrı  birsey ben gündüz  maçı istiyorum  arkadaş

orucreis

Alıntı yapılan: samsunum - 22 January 2016, 16:19:34
bu arada bir şey  dikkatimi çekti. Bu sezon kendi sahamizda hiç  gündüz  maçı  oynamadik. Bu da ayrı  birsey ben gündüz  maçı istiyorum  arkadaş

A olurmu ole sey bunu tff daha iyi biliyor lutfen nerede en uygunsuz maca gidilmeyecek sıkışık bir zaman var tupcu bey onu ayarliyor bize

orhanbey5555

travzon hüsemet kaldirmak istyrsa 1461 satin alalim onlar bizim yerimize takilsin borcsuz devam edelim

Ayberk

Ya ne satın alması vermesi en nefret ettiğim iş

Karabudun

Alıntı yapılan: orhanbey5555 - 22 January 2016, 19:06:39
travzon hüsemet kaldirmak istyrsa 1461 satin alalim onlar bizim yerimize takilsin borcsuz devam edelim

Zamanında dillendirilmedi değil ancak ortalama bir Samsunsporlu'nun dahi rıza gösteremeyeceği bir iş. Varsın bu takım sokak arasında maç yapsın biz de kaldırımdan izleyelim maçları.

Karşıyaka maçında ses getirecek bir karşılık vermeliyiz. Olay çıkarmaktan bahsetmiyorum, etkili ve dikkat çekecek bir eylemden bahsediyorum. Henüz vakit var, güzel bir iş çıkarabiliriz. Çok değil biraz öz güven ve organize olabilme yeteneği ile üstesinden gelebiliriz. Sineye çekecek değiliz ya. Fikri olan?