Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

jean

En azindan birdaki sene icin kalksin bu seneden gecti seneye ins kadro kurulur guclu

Sadece Samsunspor

Uefa fifa bu konularda artik hic acimiyor. Barcelona real madrid athletico madrid gibi dev takimlara bile transfer cezasi geldi. Galatasray uefadan men alabilir yada buyuk bir para cezasi. Cok dikkatli olunmali. Turk futbolu kotu yerlere gidiyor.

ugrass

barcolanaya real madride borctan dolayı değil usulsuz transferden dolayı geldi diye biliyorum bu yüzden bizim durum realden barcadan farklı.

heryerdesamsunlu

20 January 2016, 19:47:26 #43713 Son düzenlenme: 21 January 2016, 09:15:00 brigand
Arkadaşlar takım iyiyken nasil umit hoca sorumlusuydu son 7 haftanin sorumlusuda ümit hocadır.bütun takim formsuz bunun sorumlusu tabiki hocadır.kaldiki sorunlarada çare bulamiyorsan gideceksin.
Birde ilk istifayı kabul etmeyen ve kötü gidişin uzamasına sebep olan başkan ve yönetimdir erhan hocayı bile arar olduk  hayat negarip hayat ne garip.
İyi bir hava yakalayıp galibiyetlere başlarsak herşeyi tersine çevire biliriz ama butamamen yönetimin ve kenan hocanın elinde ben kenan hocaya güveniyorum yeni bir ertuğrul sağlam doğabilir diye düşünüyorum.
Futbolcular ümit hocayı sevemediler yoksa bir takım bukadar zıt karekter sergileyebilirmi olan yine bize teraftara oldu inanin pisiolojim kaç haftadır bozuk.yönetim bu krizi önceden sezmeliydi diye düşünüyorum.yazık oldu kaybettiğimiz puanlara yazık.

Lütfen art arda yaptığınız yorumları tek bir iletide toplamaya dikkat ediniz.

berusa55

cakir55

Yeter artık ya her sene her sene. Kulüp mü satın alıyoruz alttan borçsuz bir kulüp mü çıkartıyoruz bir şey yapmamız lazım.
Altınorduyu biraz örnek alalım adamlar 2011 senesinde 3.Ligdeydi şimdi bizimle aynı ligdeler ve borçsuz alt yapı ile demek ki iş düzgün yapılırsa çok zor bir şey değil.

5trawberry

Evet küme düşmeme mücadelemiz başlamıştır.

bayfa55

Transfer yasağın var, tahtan kapalı, hocan yok küme düşmek için bütün nedenler mevcut.

samuray

ne ybu ya kesinleştimi puan silindimi nedir

eprianu

Düşme potası ile aramızda 5 puan kaldı. Allah sonumuzu hayır etsin.
Samsun düşmanları bu seneyi de berbat etmeyi başardı.

GurbetciFanatik

Sagolsun TFF dün silmemiş saygi göstermis bize.
20 ocak yerine 21 ocaga almislar cezayi.
300 silseniz ne yazar şerefsizzzlerrr.

serkancengiz

olsun sporbakanımız var siyasilerimiz var bu takım üzerinden kim nemalandıysa Allahımdan bulsun çekin kirli ellerinizi şu takımın üstünden

Sadece Samsunspor

Ulan Suat Kilic bile senden daha iyidi Cagatay Kilic. Yaziklar olsun sana be.

GurbetciFanatik

3 puan size sadakamiz olsun TFF.
Bizi yildirmaz bunlar yola devam.

evolution55

Ne bitmes çilemiz varmış arkadaş, kimin günahını biz çekiyoruz anlamıyorum ki nefir bu kaç senedir çektiklerimiz!