TFF 1.Lig, 18.Hafta | SAMSUNSPOR 0 -1 İstanbulspor

Başlatan HaSaNCaN, 20 December 2007, 16:59:59

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Samsunspor.biz için özel...

Bu sezon bütün hayallerin bittiğinin resmidir bu maç.

Serkan ve Celil'siz Samsunspor'un Samsunspor olmadığının da resmidir.

Ve bir de Yücel İldiz'in de artık tartışlması gerektiğinin...

Tamam, paramız yok ama haysiyetimiz olsun biraz. Ayıptır!.. [/img]

SaMsUnSpOr 55

körfez55

kolpaeli tribünlerinin komik ve basit pankartı.. :)

Sadece Samsunspor

maça gittim soğukta dondum ama değer dedim ama maç sonucu hüsrandı.

keşke kamp yapmasaydıkda lig devam etseydi ara vermeden önce daha iyi oynuyorduk. kemal in gönderdinizde ne oldu hakkı yı forvet yaptın. turguttan gol bekledik canere daha bişe demiyorum zaten

ayrıca bu zamana akdar hocamızı hiç eleştirmedim ama artık vakti geldi eyyy hoca:

1- her maçta 90 dk. oyunda olan kenan niye yedekte?

2- furkan neden 80.de oyuna girdi

3- murat dumanı niye çıkarmadın ?(emre balak dursaydıya oyunda)

4- sen artık hakkıyı forvet oynatıyorsan çok acizsin demektir.

yeni transferlerin lisansı hemen alınmalı kaleci oynamalı yeni gelen cemde forvette canerin yerine oynamalı :!:

futbolcularda bence iyi sabretti gerçekten diyorum 4 ay para almadan durmak ne demek :?:  taraftarın yaptığı "yönetim topçuya parasını ver" lafınıda çok haklı buluyorum bu saatden sonra

Çaðrý55

Her zaman olduğu gibi arkaşdaşlarla maça gittik maratonda yerimizi aldık bağırıyoruz gol yedik tamam olsun ama ordaki olaylar beni çok soğuttu ki yan tarafta oturan yaşlı başlı biletle içeri giren kombinesini almış takımına sahip çıkan insanlara yapılanlar beni çok üzdü taraftarlık sadece bağırma değildir para verip içeri girmektir klübe maddi anlamda sahip çıkmaktır kimse 50 60 yaşındaki adama çekirdekçi diyerek tepki gösteremez ben bile ilk 45 dk.da kesildim ses gitti.ordaki olay farklıydı gerçi tezahürat yaparken adamların üstüne çıktık nerdeyse ben değil ama
o taraftakiler haklı olarak tepki gösterdiler artık maçları kapalı veya k.arkasında izlemyi düşünüyorum takımıma lisanslı ürün alarak ve para verip içeri girerek sahip çıkıcam her zaman olduğu gibi...

sbc_emo

Alıntı yapılan: "Çağrı55"Her zaman olduğu gibi arkaşdaşlarla maça gittik maratonda yerimizi aldık bağırıyoruz gol yedik tamam olsun ama ordaki olaylar beni çok soğuttu ki yan tarafta oturan yaşlı başlı biletle içeri giren kombinesini almış takımına sahip çıkan insanlara yapılanlar beni çok üzdü taraftarlık sadece bağırma değildir para verip içeri girmektir klübe maddi anlamda sahip çıkmaktır kimse 50 60 yaşındaki adama çekirdekçi diyerek tepki gösteremez ben bile ilk 45 dk.da kesildim ses gitti.ordaki olay farklıydı gerçi tezahürat yaparken adamların üstüne çıktık nerdeyse ben değil ama
o taraftakiler haklı olarak tepki gösterdiler artık maçları kapalı veya k.arkasında izlemyi düşünüyorum takımıma lisanslı ürün alarak ve para verip içeri girerek sahip çıkıcam her zaman olduğu gibi...

ya sen orda adamın ne dediqini duymadan etmeden konusuyosun burda bizim yanımızda olan olaylar bunlar. biz orda az ileri gidinde biz maratonu ortalayalım dedik. ondan sonra gitmiyorum falan yaptı. bizde gene bişey demedik arkadan ilerledik. daha nereye geliyosun falan filan dedi karıştı ortalık. aynen olay budur. yanlış aksettirme milletin kafasını karıştırma. ;)

Çaðrý55

bende ordaydım yakındım adam ileri gitmek zorunda değil
kombinesini bileti almışlar oturuyolar daha ne yapsınlar hadi hiç bişe olmasın büyüklere saygısızlık yanlıştır

sbc_emo

Alıntı yapılan: "Çağrı55"bende ordaydım yakındım adam ileri gitmek zorunda değil
kombinesini bileti almışlar oturuyolar daha ne yapsınlar hadi hiç bişe olmasın büyüklere saygısızlık yanlıştır

birader daha dün Maraton nie Bagırmıyor.Neden Cekirdekcilik yapıyor die.tartısma yaratıodunuz.biz o adamlara kac defa dedik yana kayın die.maratonu ortalayalım die.ama yapmıyolar.işte.bizide anlamaları lazım bu konuda..

zaten Bundan Sonra Çekirdekciler Girmez herhalde maratona.gitsinler kale arkasına

Çaðrý55

yaa adam olur 20 25 yaşında tamam ama yaşlı başlı adamdanda ne kadar bağırması beklenebilirki neyse maratonun üstü açılınca sorun kalkar heralde

sbc_emo

hiç kapalıdan resim video ceken yokmu..?  :(

MeL_55

Alıntıİstanbul dipten kurtuldu!

TFF 1.ligde haftaya son sırada giren İstanbulspor deplasmanda Samsunspor'u 1-0 yenerek ligin son sırasından kurtuldu ve dibe Mardinspor'u attı.

Deplasmanda Samsunspor'a konuk olan İstanbulspor bu skorla 13 puana çıktı ve ligdeki 3.galibiyetini aldı. Samsunspor ise 23 puanda kaldı. İstanbulspor'u galibiyete götüren golü 20.dakikada Metin kaydetti.

SAMSUNSPOR: 0 - İSTANBULSPOR: 1
Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Çağatay Şahan, Arif Çelik, Gökhan Memişoğlu
Samsunspor: Ercüment, Sinan, Hakkı, Zafer, Caner, Fatih  (Dk. 46 Kenan), Can, Sefa  (Dk. 80 Furkan), Emre  (Dk. 57 Ömür), Turgut, Murat
İstanbulspor: Mehmet Bölükbaşı, Uğur, Cem  (Dk. 73 Ergün), Aytek, Uğurtan, Metin, Cemil, Bülent  (Dk. 84 Enis), Hakan, Oktay, Güven  (Dk. 59 Mehmet Deliorman)
Gol: Dk. 20 Metin (İstanbulspor)
Sarı Kartlar: Dk. 55 Hakkı (Samsunspor), Dk. 54 Bülent, Dk. 85 Uğur (İstanbulspor)

pitbul055

Alıntı yapılan: "sbc_emo"hiç kapalıdan resim video ceken yokmu..?  :(
takım ne hale düşmüş sen resim derdindesin.her ne olursa olsun adamların kombineli yeri.aslında suç yönetimindir.kombineli taraftarları başka yere yönlendirmeli.ama nerde bizde öğle düşünceli yönetim.bu işleri yapmak için BEYİN  lazım.taraftraı birbirine düşürmeyeceksin.kimseyi küstürmeyeceksin.her tarafı tellerle kesilmiş,Maratona gitmek için nereleri dolaşıyorlar.taraftarın zorluğu için herşey var stadda.BEYİN lazım BEYİNNN

sbc_emo

Alıntı yapılan: "pitbul055"
takım ne hale düşmüş sen resim derdindesin.her ne olursa olsun adamların kombineli yeri.aslında suç yönetimindir.kombineli taraftarları başka yere yönlendirmeli.ama nerde bizde öğle düşünceli yönetim.bu işleri yapmak için BEYİN  lazım.taraftraı birbirine düşürmeyeceksin.kimseyi küstürmeyeceksin.her tarafı tellerle kesilmiş,Maratona gitmek için nereleri dolaşıyorlar.taraftarın zorluğu için herşey var stadda.BEYİN lazım BEYİNNN

sanane bilader.Biz gittik takımıza desteğimizi verdik.Resim Soruyorum die.? Samsunsporu düşünmüyorummu zannediyosun.. gülüyorum sana sadece

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "pitbul055"

kardeş yönetimin yapacak birşeyi yok lig başlamadan önce gruplar maratonda değildi ondan oralarda kombine bilet olarak satıldı biraz dikkat  :wink:

cem and naz55

caner altın fatih aytekin sizler futbolu bırakın