TFF 1.Lig, 18.Hafta | SAMSUNSPOR 0 -1 İstanbulspor

Başlatan HaSaNCaN, 20 December 2007, 16:59:59

« önceki - sonraki »

MeL_55

YÜCEL ISTIFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!! ANLAMAYANLARA  ISTATIKLERE BAKSIN ISTANBUL MACINI EKLEYIN .. oOF OFOFOF

HAKKI BAYRAK GERI ISTIYORUZ  !!!

Alıntı
[/quote]

pitbul055

Alıntı yapılan: "Tuqberk"

kardeş yönetimin yapacak birşeyi yok lig başlamadan önce gruplar maratonda değildi ondan oralarda kombine bilet olarak satıldı biraz dikkat  :wink:
kardeş biliyoruz lig başlamadan önce guruplar maratonda değildi.ama yapacak birşey yok diye birşey yok.orda kargaşa çıkacağı belliydi.stadda okadar boş yer var.kombinesi olanları başka yer gösterebilirdi.boşuna demiyorum onu yapacak ve düşünecek BEYİN lazım.takımın buhalde olması maratonda sıkıntıların yaşanmasının tek nedeni YÖNETİMDİR.zaten yönetime sahip çıka çıka dibe vurduk her konuda

cembaba

abi adamın yapacak bişeyi yok yani. futbolcular gecen haftalarda ne guzel oynuyordu kimse bişey demiyodu. en son diyarbakır maçında neden cagırdık o zaman o kadar yucel hocayı falan. sorun bence parasızlık başka bir sorun yok. paramız olsa en iyi transferleri yaparız. getiririz. istanbuLspor'daki metin mesela gunun adamıydı. her ara topuna cıkıyo adam. adnan gibi ama daha hızlı. PARASIZLIGIN GOZU KOR OLSUN :(

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "pitbul055"kardeş biliyoruz lig başlamadan önce guruplar maratonda değildi.ama yapacak birşey yok diye birşey yok.orda kargaşa çıkacağı belliydi.stadda okadar boş yer var.kombinesi olanları başka yer gösterebilirdi.boşuna demiyorum onu yapacak ve düşünecek BEYİN lazım.takımın buhalde olması maratonda sıkıntıların yaşanmasının tek nedeni YÖNETİMDİR.zaten yönetime sahip çıka çıka dibe vurduk her konuda

bence yanlış düşünüyorsun önceden alınmışların yerleri değiştirilmez aynen şöyle mesala bir yere rezervasyon yaptırdın diyelim ama ordaki adam sana kalk yerinden diyor olabilirmi böyle birşey bence olamaz.  :wink:

ozkan17

ya samsun taraftarı demek  sabır taşı demekmı? artık herkes aklını basına alsın yucel hoca sen kenanı hangı hakla yedek oturtuyon fantazılerını kendıne sakla hocaa!!! samsunspor efsanedır öle ıkı gunde sonmez bu efsane..bugun bıle her nekadr ıkıncı lıgde olsakda kenan serkan caner celıl dedımmı mıllet bı durup dusunuyo samsunspor dıye..herkes aklını basına alsın bu takım burda kaldıkca kımse yerınde rahat edemezz samsunspor samsunun tek markası bu takım ya cıkacak super lıge yada cıkacak..taraftarız bız cekerız cefaa ama kımsede buna bakıp sefa surmesın

Çaðrý55

üst taraf koltuklar yapılmış ne bekleniyo halen yani azcık acele etsinler daha az bişeyi kalmıştır açsınlar üstü kombineli adamda mağdur oldu ben bişe diyemem onlara yerlerini vermişler zaten.
şu üst açılsın artık anasını satim yaptıkları çatıda bişeyime benzemiyo zaten

sbc_emo

Maçtan sonraGeri Gelirken Ambulansın Girdiği Kapı açıktı. Ordan Bi Baktık Koltukları Takmıslar Ve SAMSUNSPOR Yazıodu..

ozkan17

vay ust tarafta samsunspor yazıyuo he koltuklarda ıyı hadı bakalım bu malubıyetın ardından bı bardak su gıbı geldı bu haber

pitbul055

Alıntı yapılan: "Tuqberk"

bence yanlış düşünüyorsun önceden alınmışların yerleri değiştirilmez aynen şöyle mesala bir yere rezervasyon yaptırdın diyelim ama ordaki adam sana kalk yerinden diyor olabilirmi böyle birşey bence olamaz.  :wink:
nasıl değiştirilemez.değiştirdileryaa işde.adamların yanına gurupları koydular.ben koymasınlar demiyorum.senin verdiğin örnek kadıköyd oluyor.sen 19 mayısdasın.rezillikler daha sıtadın girişinde başlıyor.maratona gidecek seyirciler taa nreleri dolaşıyor.sen neyden bahsediyorsun.

Alemci İsmail

Fazla söze gerek yok ya sattılar maçı
yada onursuzca oynadılar tatile gitmeden önceki son maç misali.İstanbulsporu tebrik ederim eğer satın almadılarsa maçı.Samsunsporumuz bu senede düşmemeye oynayacak,para alamayan topçu varsa çeksin gitsin,hiç değilse topçu yokda ondan sıradan takımları yenemiyoruz deriz.
Ayrıca 50.baskı olacak ama Celil ve Serkan Aykut yoksa sahada Samsunspor yok demektir,acilen bu adamların yerine yeni jenerasyondan topçu yetiştrimemiz lazım.

maviay55

videolar için tşkler streetürk...

!!en büyük taraftar futbolcular sahtekar!!

dün foruma şike iddaalarını yazan bendim..daha ben bişey demiom bu takıma..

yazıklar olsunnn :!:  :!:

inş küme düşmeyiz

Sadece Samsunspor

gnc bengülü

fatıh kotu oynuyo dıe cıkarttı hoca canerde kotu oynuyodu onu nıye cıkartmadı macı fatıh ve caner yuzunden kaybettık benım gorusum bu bırde serkan ve celıl onlarsız mac alamıyoz inş. bırsonrarakı macta galıp gelırız