TFF 1.Lig, 18.Hafta | SAMSUNSPOR 0 -1 İstanbulspor

Başlatan HaSaNCaN, 20 December 2007, 16:59:59

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

bu kaderımız oldu artık 4aydır para alamadılar böyle şehır olmaz

celebi

söverler tabii :evil:  :evil:  
sövdürtmesinler sahtekar herifler.

ulan ben bile o adamların hepsinden daha iyi oynarım ya :evil:  :evil:

Cagdas Ünver

erkan55

harbisamsunsporlu5517

erkan55

RADYOSAMSUNSK´ya tesekkürler
tam parcayi koydular simdi
´´NELER OLUYOR BIZE´´

King Of The North

MeL_55

gecen seneden farkimiz yok suan 11. 23 puanimiz var gecen senede 23 puanimiz vardi..

YAZIKLAR OLSUN BE !!

CEM DEMIR HARUN .. YETMEZ TRANSFER LAZIM

edmontdante

Yorum Yapmaya dahi gerek yok.

Adamların biri gol olan üç  net pozisyonu var ilk yarı.

Maçın kırılma anı Fatih AYTEKİN'in ilk yarıda kaçırdığı pozisyon.Bunun dışında bir de 2.yarıda Caner'in serbet atışı.Bunun dışında  kaleye atılmış bir tane şutun yok.Başka bilen varsa söylesin.

İstanbulspor gibi bir rakibe karşı HAKKI'dan medet umarak forvet yaratıyorsan ACİZSİN demektir.

Sadece CAN Herzamanki gibi mücadele etti.Onunda kapasitesi belli zaten.Birazda Sinan DEMİRCİOĞLU.

Ortasahandaki dikine top oynayabilen  tek yetenekli adam (Nispeten)
FURKAN'ın 80 dakika kulübede oturtmayı hoca nasıl açıklar bilemiyorum.

Artık yerel gazete falan okumayacağım."Antalya'da şöyle kamp,böyle kamp,Caner şöyle gol attı,5  tane attı " vs zırvalar devre arasından bugüne kadar.

Hiç para almasanız  sezonda 300-400 e oynuyorsunuz.Yarım sezonluk alınan 3 maç oynayan Erol KAPUSUZ'a bile 400-500 verilmiş.Yeter bu kadar para muhabbeti.Başka ne iş yapıp bu paraları kazanacaksınız bu ülkede.AYIPTIR BEE.PARA,PARA,PARA yeter artık.Oynamayacaksanız ...........olup gidin

pitbul055

ben bu yerel gazetelerin ta.......ibneler topculardan paramı alıyorlar yok antalyada böyle yok şöyle.yok patladı.böyle hocanında topcularında alayına.......yazıklar olsun ibneler satdılar.bunun içinmi başkana yalvardık.şunu anladım sokakdaki herkes bu takımda oynayabilir.sokakdaki herkesde bu külübe başkanlık yapabilir.samsunspor bukadar aciz olamaz.lik sonuncusuna pozisyon bulamıyan takımın a.gyim.EN BÜYÜK TARAFTAR BUNLARIN ALAYI SAHTEKAR.

s_uzunkaya

bu samsunspor diyerbakıra maç sattı diye bidahaki sene her türlü rezillikler utanılmadan yapılarak küme düşürüldü! hakettimi? federasyona göre haketti, biz samsunsporlulara göre samsunspor her ne yaarsa yapsın hiçbir kötü muameleye maruz kalmamalı, küme düşürülmemeli, hakkı yenilmemeli. gerçi diyerbakır maçında maçı satan 3-4 tane şerefsizdi ama bu şerefsizlere izin verende, şerefsizlik yapmalarına ruhsat çıkaracak zemini hazırlayanda samsunsporlu yöneticiler ve sorumlulardı. olmamalıydı....samsunsporum düşürüldüğü kümede kaderine terkedilmiş bir halde bulunduğu bataklıktan kurtulmaya çalışıyor. zenginler dolaşılıyor, bağaş kampanyaları yapılıyor, federasyona borçlar taksitlendirilsin diye yalvarılıyor hale gelmiş. şimdi soruyorum yöneticilere(eminimki burayı okuyorlardır)
*bu maç iddaadan nye çıkarıldı?
*ligin sonunda bulunan takıma maç kaç paradan satılabilir?
*küme düşmesin diye maçı sattığın takımın altında ligi bitirmeyeceğini nası garantiye aldınki böyle bir maçı satabildin?

körfez55

serkansız bir maçı daha kaybettik.forvette caner fatih ve turgut hiçbiri bişey yapmadı.defans iyiydi büyük bir hata yaptı ve golü yedik.orta saha zaten kördövüşü gibiydi.bu kötü oyuna rağman 2 tane %100 lük pozisyon kaçırdık.kaleci zaten malum...

sanırım yönetimimizin düşüncesi bu sene ligde kalıp borcları bitirmek seneye süper lige çıkacak takımı oluşturmak.iyi niyetlerinden şüphem yok ama bu sene kümede kalma savaşı veriyoruz malesef.hepimize şimdiden ALLAH sabır versin.

edmontdante

Bu arada saat 13.00 da başlayacak olan maç için saat 12.25 de Maratonda tek kapı açma talimatı veren her kimse onu ve orada bekleyen insanlara köpek muamelesi yapan, lütfen ve siz demekten aciz ,cebimize elini sokarak arama yapmaya çalışan  emniyet mensuplarını kınıyorum.

SAAT 12.25 VE MARATONDA TÜM KAPILAR KAPALI

kadifekaleli

Arkadaşlar artık eminim Kandırılıyoruz bu yönetim bizi uyutuyor.la sezon başı geç geldiler tamam transfer yapamadık.Devre arası bekledik hiçbirşey yok lafontenden masallar.Görürsünüz bırakıp gidecekler Ligin sonuncusu karşısında pozisyona bile giremiyoruz biz kimi yenicez kötü gününde yanındayız takımımızın 3 yıldır birgün olsun futbol namına tekbir gelişme bile yok.İyi takımız diyoruz yalan biz kötü bir takımız kabul edelim.Futbolculara da birşey demiyorum artık yazık mazık küfür etmekten yoruldum.3 yıldır destek destek bi bok olduğu yok olacağı yok.Sezgin gümüş bırakma bizi diye bağırdık bıraksa bundan kötümü olurdu bi sorun kendinize bu yönetimin bir icraatını bilen varsa söylesin.Paraları yok Böyle bende yönetirim kulubü ayrıca Galip Öztürk onada ayriyetten değinelim çarşambalıymış hikaye kulübüne adam gibi sahip çıkmayanının ..............

MeL_55