Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

isa55

Bak şu giresuna yaa!
İkinciliğe oturdu. Rakiplerimiz form tutarken biz surunuyoruz.

Sadece Samsunspor

Giresunun cok guclu kadrosu yok aslinda. Bi hava tutturdular bizim gibi gidiyorlar. Bizim patlayan balon misali dusmeye baslayacaklardir

Karabudun

Giresun, çok değil daha ilk yarı bitmeden ilk altının dışında bulur kendini. Öldük desek Giresun'dan önde bitiririz ligi.

orucreis

Giresun play offa kalırsa sene sonunda dua etsin

ErkÇay55

Alıntı yapılan: Karabudun - 08 December 2015, 01:49:58
Giresun, çok değil daha ilk yarı bitmeden ilk altının dışında bulur kendini. Öldük desek Giresun'dan önde bitiririz ligi.

Vedatmuriç,yabancıları kadro olarak bizden kat kat üstün arkadaşlar topçuları yazın bile çalışmışlar.
Bizde Orta sahayı çevirecek böyle bir oyuncu yok onun sıkıntısını çekiyoruz.

beşnumara

Ümit Özat'ın ahmak sözüne niye bütün basın atlıyor ki? Kime dedikleri belli zaten. Herkes kendini biliyor.
Hocanın o kelimeyi kullanması farklı bir konu ama bizim basın ve bazı futbolcular çok mu masum?
Gazetelerde, tvlerde veya internet haberciligi yapanlar kendini nimetten zannediyor ya ben ona yanıyorum. Kalitesiz bir basın ümit Özat'ı tehdit ediyor işe bak. Erhan her maç fantezileriyle takımı yakarken, tribünde taraftarı her maç kanser ederken, mehmet pank recep hun ikilisinin kulübü bile bile zarara uğratırken bu yalakalar nerdeydi acaba? Tüm bunlara ağzını açmayan sözde basın o zaman niye susuyor bir de üstüne yalakalik yapıyordu?

Duško Milinković

Yukarıdaki yoruma aynen katılıyorum.

serkancengiz

yalakaninda yalakalari var onlara ovguler yagdiranlar hicmi karekter yok ya

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: beşnumara - 11 December 2015, 09:52:28
Ümit Özat'ın ahmak sözüne niye bütün basın atlıyor ki? Kime dedikleri belli zaten. Herkes kendini biliyor.
Hocanın o kelimeyi kullanması farklı bir konu ama bizim basın ve bazı futbolcular çok mu masum?
Gazetelerde, tvlerde veya internet haberciligi yapanlar kendini nimetten zannediyor ya ben ona yanıyorum. Kalitesiz bir basın ümit Özat'ı tehdit ediyor işe bak. Erhan her maç fantezileriyle takımı yakarken, tribünde taraftarı her maç kanser ederken, mehmet pank recep hun ikilisinin kulübü bile bile zarara uğratırken bu yalakalar nerdeydi acaba? Tüm bunlara ağzını açmayan sözde basın o zaman niye susuyor bir de üstüne yalakalik yapıyordu?

Noktası, virgülüne kadar katılıyorum.

Sadece Samsunspor

Yalak rize 3 tane atmislar trabzon sen bizim kardesimizsin diye tezahurat yapiyorlar.

isa55

Bu sezon ilginç, dengeli gidiyor. kimse alıp götüremedi. Takımımız biraz kımıldasa ipi göğüsleyecek.
Ne maçlar oynanıyor, herkes birbirine ikram ediyor.
Ligin başında iyi puan topladik. Kâğıt üzerinde kolay görünen maçlarda kaybettik. Zirveye hemen hemen herkes ortak oldu. Biraz toparlanarak, devre arası takviyelerle sıyrılabiliriz. Bu sezon çıkmak daha kolay bence. Fırsatı degerlendirmek lazım. İnşallah Balıkesir ile başlarız.

samsunum

bizede küfür etmişler herhalde

Karabudun

Rize hep sövse ne olur? Adamların tribün kültürü yerle yeksan. Mustafa Denizli'yi karşıladıkları şu videoda olaya noktayı koyuyorlar.

Hey seksi leydi, Mustafa Denizli: https://www.youtube.com/watch?v=SKgbtvDV8rg   ???

5trawberry

13 December 2015, 16:19:21 #43633 Son düzenlenme: 13 December 2015, 17:45:35 5trawberry
Hayal kırıklıkları, üzüntüler, gözyaşları bırakacak yerini bir gün çığlıklara şevinclere.
O gün yıkılacak bu şehir sokaklardaki şampiyon sesiyle.

www.youtube.com/watch?v=EXlYGJTcxII

Karabudun

Alıntı yapılan: 5trawberry - 13 December 2015, 16:19:21
Hayal kırıklıkları, üzüntüler, gözyaşları bırakacak yerini bir gün çığlıklara şevinclere.
O gün yıkılacak bu şehir sokaklardaki şampiyon sesiyle.

www.youtube.com/watch?v=EXlYGJTcxII

Bir heyecanla izliyordum ki 1.40' ta labunyayı görünce kapattım direkt.