Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

forzasirin55

Alıntı yapılan: orhan - 04 December 2015, 10:38:31
Böyle taraftarlık olmaz en ufak bir şeyde hemen küfüre başlanılıyor,galipken bile sahaya ve hakemlere yabancı maddeler atılıyor olan maç seyretmek ve takımını desteklemeye gelen seyircilere oluyor.Ben ve benim gibi amacı sadece takımını desteklemek olan taraftarlara bu cezayı vermek haksızlıktır küfür edenler tespit edilmeli ve onlara ceza verilmelidir.Bu tip olaylara sebeb olanlara  hakkım haram olsun.

Pasolig neden çıkmıştı?
gya tribün olaylarını engelleyecek, yanlış yapanlar yasaklanacak falan filan..
eee ne oldu peki. parayı cukkaladılar..
tribünde üç beş kişinin yanlışının cezasını tüm tribün çekiyor.
ne işe yaradı pasolig?
tespit edip o kişilere versenize ozaman cezayı.
pasolig ne işe yaryor yahu ?

korayxyz

Aktif Bank'ın yönetim kurulu başkanının soy ismine bakın, Passoligin niye çıktığını anlarsınız. Uzun lafa gerek yok.

muzaffer4

Karabudun

Ulan Allahsız, kitapsızlar direkt küme düşürün de olsun bitsin şu iş.

AhmetDenizci

Ben Ümit Hoca ve takımdaki havayı şu duruma benzetiyorum:

2010-2011 sezonu, ilk yarıda takımda huzursuzluk ortamı hakim, Cenk İşler ve Anıl Taşdemir başta olmak üzere bazı oyuncular dönemin teknik direktörü Hüseyin Kalpar tarafından kesik yiyor. Devre arası Erkut Tutu, değerlendirmelerini yapıyor ve hocayla devam etme kararı alıp 5-6 oyuncuyla yollarını ayırıyordu.

100ler kulübüne gimiş, Samsunspor'un altyapısından yetişmiş Cenk İşler'e aynı durumda kapı gösteriliyorsa, Ofeodu kimdir bu neyin kaprisi ? Erkut Tutu'nun o dönemki değerlendirmesi, kimsenin Samsusnpor'dan büyük olmadığı göstermiştir.

Ben Erkut Tutu'nun söz ettiğim sezonda olduğu gibi aynı şekilde, devre arasında sorun yaratan oyuncular ile yolların ayrılıp, hocayla devam edileceğini tahmin ediyorum.

Tabi transfer tahtası da bu kararı etkileyecek önemli bir parametre olacaktır.

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 05 December 2015, 20:48:22
Ben Ümit Hoca ve takımdaki havayı şu duruma benzetiyorum:

2010-2011 sezonu, ilk yarıda takımda huzursuzluk ortamı hakim, Cenk İşler ve Anıl Taşdemir başta olmak üzere bazı oyuncular dönemin teknik direktörü Hüseyin Kalpar tarafından kesik yiyor. Devre arası Erkut Tutu, değerlendirmelerini yapıyor ve hocayla devam etme kararı alıp 5-6 oyuncuyla yollarını ayırıyordu.

100ler kulübüne gimiş, Samsunspor'un altyapısından yetişmiş Cenk İşler'e aynı durumda kapı gösteriliyorsa, Ofeodu kimdir bu neyin kaprisi ? Erkut Tutu'nun o dönemki değerlendirmesi, kimsenin Samsusnpor'dan büyük olmadığı göstermiştir.

Ben Erkut Tutu'nun söz ettiğim sezonda olduğu gibi aynı şekilde, devre arasında sorun yaratan oyuncular ile yolların ayrılıp, hocayla devam edileceğini tahmin ediyorum.

Tabi transfer tahtası da bu kararı etkileyecek önemli bir parametre olacaktır.
hüseyin koşmayanı mücadele etmeyeni istemiyordu ama ümit mustafa Mehmet ve musaya sesini çıkarmıyor demekki onun derdi düşüncesi başka bence o dediğin olay olmayacak ümit gidicek ve inşallah da kenan yelek takımın başına geçer

eprianu

Karabük yendi, Göztepe ve ADS de yeniyor.
Bu hafta her şey aleyhimizde gelişiyor maalesef.

GurbetciFanatik

Bizim mac pazartesi.
O zamana kadar rakipler yine oynicaklar ve muhtemelen 8 yada 9 düsebilirz Pazartsei macimizdan önce.
Gel de o stressi kaldir.
Insallah hafta icinde olan olurda kendimize gelip su kalan 3 mactan en az 6 puan toplasak bari.

muzaffer4

Her şeye rağmen devreyi ilk 2 içinde bitereceğimizi düşünüyorum 3 haftada rakipler birbirleriyle oynuyor bizde  6-7 puan alırız.

samsunmania

Kabus gibi bir hafta sonu. İnşallah önümüzdeki 3 hafta güzel günlere gebedir.

samsun 55

Teknik Direktör Ümit Özat'ın Samsunspor yönetimine istifasını sunduğu belirtildi

BAĞLARI KOPARDI
PTT 1. Lig'de son 3 haftada 7 puan kaybederek zirveden olan Samsunspor'da işler yolunda gitmiyor. Teknik Direktör Ümit Özat'ın Denizlispor maçı sonrası ise yaptığı açıklamalar, yönetim, futbolcular, teknik ekip ve kulüp personeli arasında bağların kopuk olduğunu gösterdi. Özat'ın dün akşam saatlerinde yönetime istifasını sunduğu kaydedildi.

TEK BAŞINA HAREKET EDİYOR
Özat'ın istifasının ardından bugün Samsunspor yönetiminin toplanarak istifayı değerlendireceği ve bir karara varacağı ifade edildi. Son üç haftada iki mağlubiyet ve bir beraberlikle liderliğe veda eden Kırmızı Beyazlı ekibin antrenörü Ümit Özat'ın dün akşam saatlerinde verdiği istifanın sürpriz olmadığı kaydedildi. Ayrıca Ümit Özat'ın kulüp içerisinde kimseyle görüşmediği, kendi başına hareket ettiği de iddia edildi. Kulüpte kimseye selam dahi vermeyen Özat'ı bazı futbolcuların da istemediği belirtildi.

Fatih TUTAR

SametYılmaz55

Ümit Ozat twitter hesabından yalanladı istifa konusunu

orhan

Kulüpte kesinlikle sıkıntı var bununda ümit Özat tan kaynaklandığını düşünüyorum her hafta birine sallıyor ofi konusundaki söylemleri doğruydu fakat bu haftaki söylemler son derece yanlıştı ofi kendisini nasıl takımdan büyük görüyor diyorsa ümit hocada kendisini takım dan üstün görüyor herkese gider yapıyor,kaprisli davranıyor diye düşünüyorum bu iş bu şekilde gitmez başkan kesinlikle çözüm bulmalı.

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: orhan - 07 December 2015, 00:13:28
Kulüpte kesinlikle sıkıntı var bununda ümit Özat tan kaynaklandığını düşünüyorum her hafta birine sallıyor ofi konusundaki söylemleri doğruydu fakat bu haftaki söylemler son derece yanlıştı ofi kendisini nasıl takımdan büyük görüyor diyorsa ümit hocada kendisini takım dan üstün görüyor herkese gider yapıyor,kaprisli davranıyor diye düşünüyorum bu iş bu şekilde gitmez başkan kesinlikle çözüm bulmalı.
günlerdir anlatmak istedigim bu ilk haftalar işler yolunda giderken ben kimseyi sorumlu tutmam hata varsa benimdir diyen adam son haftalarda medya önünde sürekli birilerini yem ediyor