Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

beşnumara

Erhan bizim maça kadar kalsın. Onu biz yollayalim ordan ;)

Shane_Falco

orucreis

Ulan erhan altın gıttın hala yakıyosun benı senın yuzunden iddadan kaçırdık parayı senın sansına ne dıım ben

samsun 55

Samsunspor Yönetimi'nin büyük uğraşları sonrası Samsunspor Kulübü bu sezon puan silme cezası almayacak

SAVUNMA YAPILDI
Türkiye Futbol Federasyonu mali kriterlere uymadıkları gerekçesiyle aralarında Samsunspor'un da olduğu 7 takıma puan silme cezası verileceğini duyurmuştu. Federasyonun resmi internet sitesinden yapılan o açıklamayla birlikte çalışmalarına başlayan Kırmızı-Beyazlı yönetim ilk olarak Tahkim Kurulu'na savunmasını sundu.

YÖNETİM DAHA NE YAPSIN
Başkan Erkut Tutu ve kurmayları daha sonra alacaklı olan yabancı futbolcularla temasa geçip, hepsinden olumlu cevap aldı. Gerekli teminatlar Türkiye Futbol Federasyonu'na iletilince puan silme cezasının ortadan kalktı belirtildi. Yönetim gerekli girişimlerde bulunmasaydı Samsunspor'un 7 puanı silinecekti.
Fatih TUTAR/Gazete Gerçek

İnşallah öyledir

samsunum

Günlerdir Denizispor'un başkanın açıklamalarını okuyorum  gazetelerde 6 milyon tl bulabilirsek ceza almaktan kurtulacağız diyordu.Demek ki böyle bir durum var ceza ertelenmiş olabilir.

evolution55

inşallah doğrudur çünkü çok iyi gidiyoruz şu anda ve umarım tüp beyinli ahengimizi bozmaz!!

Shane_Falco

Şahsen 3 puana razıyım ama şu puan silme cezası ortadan kalkarsa işler değişir. Bu durumda rüzgarı arkamıza öyle böyle almayız.

_SoN_

haber çoğu sosyal medya hesabında geçmeye başladı,doğruluk payı nedir acaba,eğer haber doğruysa bizi kimse tutamaz :)

Levent ÖCAL

AlıntıGençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsunspor'a bakanlıktan haciz gönderildiği iddiasının gündeme gelmesi nedeniyle yaptığı açıklamada, "Samsunspor'un 19 Mayıs Stadı için kira borcu olduğu doğrudur. Fakat Bakanlığımız tarafından Stadyum kira borcu karşılığında Samsunspor Kulübüne gönderilmiş bir haciz yoktur. Dolayısı ile bu iddia gerçeği yansıtmamaktadır" diye konuştu.

http://samsunda.net/spor/bakan-acikladi-samsunspora-haciz-geldi-mi/

samsun 55

tahkim kurulu puan silme ilgili kararı yarın verileceği konuşuluyor.  Olumsuz bir sonuç çıkması maçtan bir günce takımı da olumsuz etkiler

Jnr.Serkan

3 puan silinecek diye duydum net bir kaynaktan ,umarim yanlistir hic silinmez

55.hakan

Kötü taraftan bakarsak Bolu maçını kaybedip 3 puan da silinirse 5 puanda kalacağız.Ne zaman umutlansak bir darbe yiyoruz.

samsun 55

Samsunspor'da Tarihi Gün

Tarihi günlerden birisini yaşayan Samsunspor'da , gözler bugün Tahkim Kurulu ve PFDK'dan gelecek kararlara çevrildi.

Puan silme cezasına itirazı görüşecek olan Tahkim Kurulu, cezanın uygulanıp uygulanmayacağına veya ertelenmesine karar verecek. PFDK ise Şanlıurfaspor maçında yaşanan olaydan dolayı savunmayı inceleyip dosyayı karara bağlayacak.

CAMİA TAHKİME KİLİTLENDİ

Samsunspor için bugün tarihi günlerden biri yaşanacak. Çünkü Samsunspor'un hem puan silme cezası Tahkim Kurulu'nda görüşülecek hem de Şanlıurfaspor maçında yaşanan olaydan dolayı ceza alıp almayacağına PFDK tarafından karar verilecek. Samsunspor için birinci derece önemli konu puan silme cezası. Mali kriterlere uyulmadığı için geçmiş dönemlerde 4,  bu sezon ise 3 olmak üzere toplam 7 puan silme cezası alan Kırmızı-Beyazlı kulüp, konuyu Tahkim Kurulu'na taşımıştı.

CEZALARA AYRI AYRI SAVUNMA HAZIRLANDI

Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ve yönetiminin yanı sıra kulüp avukatları tarafından geniş kapsamlı savunma hazırlanıp cezanın uygulanmaması için Tahkim Kurulu'na itiraz yapıldı. Samsunspor, Tahkim Kurulu'na itiraz yaparak zaman kazandı, cezanın  şu ana kadar uygulanmamasını sağladı. İtiraz savunmasında dikkat çeken ayrıntılar var. Yönetim, her iki puan silme cezasına ayrı ayrı savunma hazırladı. Savunma dosyasında, 4 puan silme cezasının, verildiği sezon uygulanmadığı ve artık uygulanamayacağı vurgulandı.

KARAR İHTİMALLERİ

Samsunspor Yönetim Kurulu, son olarak gelen 3 puan silme cezasınada ayrı bir dosya ile savunma verdi. Geniş kapsamlı hazırlanan savunmalar, Samsunspor'un elini güçlendirirken caima Tahkim Kurulu'ndan çıkacak sonuca kilitlendi. Eğer Tahkim Kurulu, Samsunspor'u haklı bulursa ceza uygulanmayacak. İtiraz reddedilirse ceza uygulanacak. Ayrıca borçların yapılandırılması için ek sürede verilebilir. Ancak cezanın ne zaman uygulanacağı henüz belirsiz. Tahkim'den cezanın önümüzdeki sezon uygulanması yönünde erteleme kararı da çıkabilir.

GÖZLER PFDK'DA

Samsunspor, camiasının merakla beklediği bir konu ise Şanlıurfaspor maçında yaşanan olaydan dolayı ceza gelip gelmeyeceği. Tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilen Kırmızı-Beyazlı kulüpte bekleyiş hakim. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'da tıpkı Tahkim Kurulu gibi kararını bugün açıklayacak. Öğle saatlerinde toplanması beklenen kurul, dosyasıyı görüşecek ve Samsunspor'un savunmasını değerlendirecek.

Avukat Engin Tuzcuoğlu başkanlığındaki Tahkim Kurulu, Samsunspor'un itirazını değerlendirip karar verecek.

Ertuğrul Sağlam

Dün Süperlig kulüpleri borç batağında diye haber dolaşıyordu internet sitelerinde.
Bugün ise; Kulüpler birliği başkanı Mesut Hoşcan  ''Uefa'nın mali kriterleri canımızı yakacak'' diye bir açıklaması var gazetelerde.
İki gün üst üste böyle haberlerin yapılması sanki olumsuz sunuç alacağımızı gösteriyor gibi geliyor.
İnşallah işler biraz olsun yolunda giderken canımızı acıtacak bir sonuç çıkmaz...

muzaffer4

Tahkim kurulu kararı açıklandı çok sükür bizden bahsetmiyor