Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ask55

Alıntı yapılan: 551 - 06 September 2015, 13:54:26
Bu borç 37 milyondan 50 milyona nasıl çıktı 1 senede işte 1 sene önceki açıklama http://www.milliyet.com.tr/emin-kar-dan-transfer-ve-borc---1908336-skorerhaber/  Erkut Tutu döneminde daha iyi bi mali yapilanmamiz oldugu kesin bu fark kur farkımı ?
dolar ve euronun ne kadar arttığının farkında mısın ?
o zaman 20 milyon dolar olan borcumuzun karşılığı 40 milyon tl ise bugün 60 milyon tl.

geçen gün aziz yıldırım yaptığı açıklamada klüpleri bekleyen en büyük tehlike kur artışıdır demişti.
ülke genelinde dolar ve euro üzerinden borçlanan klüplerin borçları ek harcama yapmalarına gerek kalmadan 1.5 katına çıktı.

muzaffer4

Başkan takımı ligden ceksin 2 sene rahatlayalım sağlığımız yerine gelsin  2 sene içinde altyapıdan adam cıkartıp 3.ligden altınordu gibi geliriz.

ask55

Dağlıca'da şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet diliyorum.
Milletimizin başı sağolsun.

İsterseniz yeni bir başlık açalım şehitlerimiz için.Zira seçime kadar ölümler devam edecek gibi görünüyor.
Sebep olanlar Allahın gazabına uğrasın inşallah.

5trawberry

Siyaset yapmayalım diyenler, baslik acalim der olmuş.

erkutdem55

Millet sonuç olarak bizden kaç puan silinecek? 3 mü 4 mü 7 mi ?

55.hakan

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 07 September 2015, 12:36:02
Millet sonuç olarak bizden kaç puan silinecek? 3 mü 4 mü 7 mi ?
Bir sezonda 3'ten fazla silinemiyormuş.Bu sene 3 seneye de lisans alamazsan 3 silinecek öyle öyle gidecek talimata göre.Ben öyle anladım haberden.

ask55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 07 September 2015, 09:11:12
Siyaset yapmayalım diyenler, baslik acalim der olmuş.
siyaset mi yaptım ? başlık açalım demek siyasi bir söylem mi ?
ne boş adamsın

5trawberry

Akil insanlar heyeti ve Bdp'liler vatan hainidir Samsun'da gereken cevap verilmeli dediğimde, hassasiyete bürünüp bu sitede siyaset yasaktir diye başa bela olanlar şehitler için başlık açalım der olmuş. Boş adam olan kim acaba?

ask55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 07 September 2015, 16:13:35
Akil insanlar heyeti ve Bdp'liler vatan hainidir Samsun'da gereken cevap verilmeli dediğimde, hassasiyete bürünüp bu sitede siyaset yasaktir diye başa bela olanlar şehitler için başlık açalım der olmuş. Boş adam olan kim acaba?
aradaki farkı anlayamayacak kadar boşsun.

Karabudun

Alıntı yapılan: ask55 - 07 September 2015, 16:53:44
aradaki farkı anlayamayacak kadar boşsun.

Aradaki farkı anlayamadığım için boş olan ben oluyorum galiba. Lakin cidden aradaki fark nedir kardeşim?

5trawberry

Bdp, ve Hdp vatanin değerlerine kasteden hain, pkk kanatli bir olusumdur. Bunu dile getirdik siyaset yapılmasın dendi. Simdi gelmiş şehit diyor, madem cok hassastin niye siyaset yasak diye Bdp avukatligina büründün. Niye haklisin kardes, al benden de o kadar diyemedin. Gelmiş boşluktan bahsediyorsun. Boşun en onde gideni sensin o zaman. 50 100 sıkı takipcisi olan sitede, başlık acalim diyosun. Biz kimin ne b.k olduğunu bilmiyor muyuz? Sehit haberinden ya da vatab hainlerinden bi haber miyiz de, baslik acinca farkinda olacagiz

ask55

Alıntı yapılan: Karabudun - 07 September 2015, 17:42:18
Aradaki farkı anlayamadığım için boş olan ben oluyorum galiba. Lakin cidden aradaki fark nedir kardeşim?
aradaki fark ben ilk yaptığım yorumda siyaset yapmadım.
şehitlerimizle ilgili gelişmeleri, temennileri dualarımızı tek bir başlık altında toplamak için başlık açılsın dedim.
diğer konu başlığını bölmemek için.
5trawberry ise benim siyaset yaptığımı ima etti.yazılanlar ortada.isteyen önceki sayfaya baksın.

5trawberry denen boş adam hala siyaset yapmaya devam ediyor.bdp hdp farketmez.
bir siyasi parti ismi burda geçerse bu siyaset olur.

bu siyaset konuları sıkıntılı.
5trawberry ile daha önce yaşadığımız tartışma çok uzamıştı ve ben üyeliğimin iptalini istemiştim.
uzun süre de çok sevdiğim samsunspor.biz sitesine girmemiştim.

fazla uzatmaya gerek yok.benim demek istediğm açık ve siyasetten uzak.

şehitlere kimin ne kadar üzüldüğünü, kimin vatanını ne kadar sevdiğini, parayla imanın kimde olduğunu kimse bilemez.

5trawberry

07 September 2015, 19:37:05 #43317 Son düzenlenme: 08 September 2015, 09:08:37 5trawberry
Ben de diyorum ki Cumhuriyetin insaasinin atıldığı Samsun sınırları içerisinde Hdp'nin adının geçtiği yerde siyaset vardir diyen sempatizandir. Hdp'nin adinin oldugu yerde vatan hainliği vardir soysuzluk vardir.

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: 5trawberry - 07 September 2015, 19:37:05
Ben de diyorum ki Cumhuriyetin insaasinin atıldığı Samsun sınırları içerisinde Hdp'nin adının geçtiği yerde siyaset vardir diyen sempatizandir. Hdp'nin adinin oldugu yerde vatan hainliği vardir soysuzluk vardir.
aynen öyle, bu ülke de vatan hainleri kadar değerimiz yokmuş kardeşim. Ne zaman vatan hainlerine hadlerini bildirsen, onların anlayacağı dilden konuşsan Faşist damgası yiyorsun. Söz konusu vatansa, bu işin solu sağı kalmadı. Terör örgütlerine hep birlikte tepki vermeliyiz. Askerlerimizin, polislerimizin her zaman yanında olmalıyız. 

ugurozkan

Alıntı yapılan: 55.hakan - 06 September 2015, 13:15:13
Samsunspor'un Kaç Puanı Silinecek? İşte Cevabı!
TFF Kulüp Lisans Kurulu'nun, Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Sistemi kapsamında Samsunspor'a verdiği puan cezasını sizler için araştırdık.

Samsunspor'a ceza verilmesine neden olan Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Talimatı'nın 25/1. maddesi şu şekilde:

MADDE 25 - ULUSAL KULÜP LİSANS TALEBİNİN REDDİ
(1) Kurul tarafından yapılan değerlendirme neticesinde Ulusal Kulüp Lisans kriterlerinin birini veya birkaçını yerine getiremediği tespit edilen kulüpler uyarılır ve eksik kriter veya kriterleri yerine
getirmeleri için süre verilir.
Kendilerine verilen süre içinde eksiklikleri tamamlamayan kulüplere kulübün bulunduğu lige ve yerine getirilmeyen kritere göre ceza verilir. Bu halde kulüplere eksiklikleri tamamlamaları için verilecek süreler ile eksikliklerin tamamlanmaması ve Ulusal Kulüp Lisansı alınamaması halinde EK XI‟de belirlenen yaptırımlar uygulanır.

Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Talimatı'nın 25/2. maddesi ise şu şekilde:

(2) Kulüplere bu talimat uyarınca bir sezonda en fazla 3 puanı geçmeyecek şekilde verilen puan silme cezaları, Ulusal Kulüp Lisansı başvurusunda bulunduğu tarihi takip eden sezonda uygulanır.

Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Talimatı'nın 25/2. maddesine göre Samsunspor'a verilecek puan cezası bir sezon için 3 puanı geçemiyor.
Ayrıca Samsusnpor'un bu cezaya itiraz etme hakkı da bulunuyor?

http://www.samsunsporluyuz.com/samsunsporun-kac-puani-silinecek-iste-cevabi.html

2012 kulüp lisans talimatına göre puan silme cezaları ve sebepleri aşağıda. son hali ne oldu bilmiyorum ama cezalar birleştiriliyorsa 3+3+1 den 7 puan ceza alınabilir.