Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

evolution55

Milletin çükü bir bize mi kalkıyor arkadaş bu nedir yaa 3 sezondur!!! Finale taraftarımızı alma, geçen sene puanımızı sil, bu sene puanımızı sil, bu nedir yaa bir de do...lım isteseniz >:( >:(

Ellibeş Numara

spor x sitesi şike davalarında ve puan silme olaylarında doğru haberler yapan bir site. Tff'de iyi kaynakları var, haberleri doğru çıkıyor hep. Tff'nin sitesinde ceza alacak yazıyor ancak şu puan demiyor. Zaten geçen sezon başında ertelenen 3 veya 4 puan bir cezamız vardı. Bu sezonda da mali kriterlere uymadık. 7 puana denk geliyor. Spor x'in haberi doğrudur. Birkaç güne kaç puan ceza verildiği Tff sitesinde açıklanır.

55.hakan

Bir de her şeyden olmuş bitmişken haber alıyoruz.Uyarılar yapılmış,ek süre verilmiş olan olmuş artık puan silme gelmiş bizim haberimiz oluyor.Öyle bir çaresiz durumda kalıyoruz ki kimin ahını aldık acaba.Lanetlendik mi ne oldu.Kamuoyu bile oluşturamıyorsunuz bu durumdan kimsenin haberi yok muydu yani şimdi.Transfer tahtası açılamıyorken mali tablo nasıl ayarlanacaktı o da ayrı konu.

maço

Bi şekilde bu krizi fırsata donusturmemiz gerekir ,yönetim yapsın maratonu 20 30 tl civarı ,fulleyelim destek se destek

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayberk

10 lira olunca fulluyor muyuz ki 30 lira olunca fulleyelim

beşnumara

Tffde puan miktarından bahsedilmiyor. Açıklama  şu şekilde
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=23635

bayfa55

05 September 2015, 05:23:30 #43281 Son düzenlenme: 05 September 2015, 05:31:55 bayfa55
Samsunsporun  ya bilerek üzerine geliyorlar yada hakikaten yönetimsel ciddi hatalar var . Erkut tutu döneminde sağlam cezalar yiyoruz.

beşnumara

Alıntı yapılan: bayfa55 - 05 September 2015, 05:23:30
Samsunsporun  ya bilerek üzerine geliyorlar yada hakikaten yönetimsel ciddi hatalar var . Erkut tutu döneminde sağlam cezalar yiyoruz.

Bu dönemde yediğin cezalar hangi dönemden kaynaklanıyor acaba?

Karabudun

Camia olarak resti çekip ligden çekilelim. Her sene ayaklar altında ezilmekten yeğdir. Türk futbol tarihinde bizim kadar aşağılanan başka hiçbir camia yok. Hani söylenecek çok şey var ya neyse.

brigand

Parasını ödeyemeyeceği futbolculara imza attıran, bu paraları ödemediği gibi kendisine de borçlandıran, kulübe giren paranın çok üzerinde para harcayan, komisyonla çalışan, kendi menfaatleri için kulübü gelirlerden eden vb. birçok yanlışa imza atan yönetici ve başkanlar suçlu değil ama son dönemde kendisine denk geldiği için Erkurt Tutu suçlu öyle mi? Ben bizim toplumumuzda ki şu unutma hastalığına artık birşey diyemiyorum.  

evolution55

biz yine gider tüpçüyü destekleriz ama!!!  >:(

bayfa55

Biz Erkut Tutu suçlu demiyoruz ki bu cezaların kimin döneminden kaynaklandığı açıklansın gerçi açıklansa ne olacak olan samsunspora oluyor yapan yaptığıyla kalıyor. Türk futbolunda bu kulüp yönetim tarzı değişmeden hiç bir yere varılmaz. Kazım Yılmaz ve diğerleri yaptı hataları umurlarında mı kendilerini bağlayan hiç bir şey yok.

nomak55

Demirören efendi sanki kendisi çok masummuş gibi yaptığı hareketlere bak kendisi bjk başkanıyken CAS'la neler neler uğraştı biliyoruz. Fazla konuşmak istemiyorum. Art niyet arıyorum artık geçen senede play off a girmeyelim diye ligin sonlarına doğru 3 puanımızı sildiler ama ALLAH çok büyük başardık gene başaracağız

muzaffer4

Tff sitesinde talimatlar bölümünde kulüp lisans ve mali fair play talimatına bir bakın sayfa 88 de cezalar var ve bu cezalar 2015-2016 sezonunda getirilmiş orada toplayınca 7 puan ediyor :(

Jnr.Serkan

Benim anlamadigim olay tamam kazim yilmaz doneminden futbolculara yuklu miktarda borç var e  kazim yilmaza da borç var.Biz ayni anda ikisine nasil borclandik nasil basardiniz bunu