Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55ertan

7500 çok az ama ttarenada passoligden dolayı çok büyük.
En ideal kayseri olurdu (antalya-samsun) ama iş işden geçdi

Ekrem

Yönetim bir talepte bulunsa değişim için

muzaffer4

Yönetim resmi basvuruda bulunmazsa boş attığımız twitlerle hic birsey degismez.

CoRaqLi55

Bu gece rüyamda şampiyonlar ligi finali oynuyorduk sevilla ile 3-2 kazanıyoduk ofoedu'nun golüyle 😃

ismail

7500 kişilik yeri antalya da bir şekilde doldurur ama 40-50 bin kişilik stad olsaydı taraftar baskısını çok rahat kurardık

551

40 50 binlik stadı paso + cuma saat 17.00 kombosuyla doldurmamız imkânsız satilan paso 17000 çoğunluğuda Samsundan satilma..İstanbul da İstanbul takımlı pasolarla dolduracağı derseniz birşey diyemem..

ugrass

bu arada macın saati değişti. saat 20:00

samsunum

Yönetim stad icin degil kagit bilet icin federasyona basvuracakmis. Iyi de o stadi biz passoligle bile doldururz?

yirmiuc

kucuk stadda oynanmasi taraftari olmayan antalyanin lehine bir durum.
Daha buyuk bir stadla degismesi lazim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

551

Bizim pasoligle stat doldurma şansımız yok bakin "bizim" diyorum 17 bin pasonun nerdeyse hepsi Samsun dan satılma kaçı İstanbul a gidecek ? İstanbul daki Samsunlularda paso varmı varsa hangi takimin ?

muzaffer4

5 bin Samsundan gelirler 3 bin istanbul ve cevre illerden gelirler
Altinordu deplasmanina bile 2.500 kisi gidildi Istanbula final macına bilet bulamaz millet
kagıt bilet bizim dezavantajımıza olur Antalyanın passolig sayısı ortada.

samuray

arkadaşlar ben geçen hafta samsunda alanya maçını izledim pasolig kartımı çıkardım  da burada ben kendi pasolig kartımla bi arkadaşıma bilet alabilirmiyim bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bi cvp yazarsanız sevinirim maça gelince sezonun en güzel futbolunu oyynayarak üstelik kiki maçta tam 9 gol atarak geldik finalde antalyayı yenip süper ligteyiz inşallah

erkutdem55

Alıntı yapılan: samuray - 02 June 2015, 00:45:12
arkadaşlar ben geçen hafta samsunda alanya maçını izledim pasolig kartımı çıkardım  da burada ben kendi pasolig kartımla bi arkadaşıma bilet alabilirmiyim bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bi cvp yazarsanız sevinirim maça gelince sezonun en güzel futbolunu oyynayarak üstelik kiki maçta tam 9 gol atarak geldik finalde antalyayı yenip süper ligteyiz inşallah

arkadaşının tc kimlik numarasını girerek alabiliyorsun.şifre kayıtlı cep telefonuna geliyor.

orucreis

Site olarak organizasyon var mı ?

beşnumara

Parça parça gidiliyor Oruç. Erken giden var uçakla giden var. Organizasyon yapılmadı.