PTT 1. LİG 34. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Denizlispor

Başlatan Kaya, 17 May 2015, 20:05:27

« önceki - sonraki »

Kaya

Tarih : 23.05.2015 Cumartesi

19:30

Senenin en önemli maçı ya tamam ya devam..Kader maçımızı kazanırız inşallah..

muzaffer4

17 May 2015, 20:13:20 #1 Son düzenlenme: 17 May 2015, 21:18:29 ekigho55
Vura Kıra KA-ZA-NA-CA-ĞÌZ...

yirmiuc

Denizli can derdinde Altinordu macindan cok cok daha zor bir mac olacak.

Sent from my iPad using Tapatalk

GurbetciFanatik

Bu macta size güveniyorum size ( Taraftarlarimiza ) siz alacaksiniz bu maci.

Lusage

Çantacı Ali (İpek)'in 2005 - 2006 yılında yaptıklarının bedelini ödetme zamanı. Yenelim ne halleri varsa görsünler..

eprianu

Malatya, Sivas, Mersin... Ben bildim bileli kritik maçları alamıyoruz.
Allah yardımcımız olsun ne diyim inşallah sonu hüsran olmaz.
Çünkü en büyük acıyı yine taraftar yaşayacak...

Raqua55

Bu maçı kazanırsak taraftar kazandırır yoksa Erhan ın beyni yetmez bu maçı aldırmayı

SametYılmaz55

Denizli'nin kümede kalma iddaasi varsa bizim de süper lig iddaamiz var.Kaldi ki kadro kalitesi olarak çok çok üstünüz.Bence rahat bir galibiyet alırız

ngonge

Denizli zayıf takım, bu galibiyetlerine aldanmamak lazım. Hep zayıf takımları yendiler son haftalarda. İnşallah alırız bu maçı. Akılları diğer Buca maçında olacak, bu konsantrasyonu etkiler. Bizim için ise her türlü sadece galibiyet gerekiyor.

Raqua55

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 17 May 2015, 23:51:44
Denizli'nin kümede kalma iddaasi varsa bizim de süper lig iddaamiz var.Kaldi ki kadro kalitesi olarak çok çok üstünüz.Bence rahat bir galibiyet alırız

Samsunspor ve Rahat Bir Galibiyet Güldürme Beni Abi ☺ ve final maçı ☺

erkutdem55

İş başa düştü yine iç saha maçında.Taraftar ne kadar çok isterse ihtimal o kadar çok artar.TFF'nin elimizden almaya çalıştığını,biz söke söke alacağız.90 dakika susmassak Denizli o sahadan çıkamaz.

beşnumara

Bizim maraton skoru garantiye almadan adamları gaza getirecek hareketlerde tezahüratlarda bulunmasa bari.
Normalde Denizli takımı bize göre çok zayıf takım ama son haftalarda kazanmaları ve durumlarının kritik olması, bunun yanında bizim mutlaka yenme şartımızın olması bu maçı çok zorlu kılacaktır. Allahtan içerde oynuyoruz ipler bizim elimizde. Bu arada mbillanın inşallah bir şeyi yoktur.

Mert

Zor bir maç olacak her iki takımın da hedefi var.Allahtan iç sahada oynayacağız taraftarın olmasını avantaj bilip denizliye karşı baskılı oynarsak alırız bu maçı.Bir avantaj da şudur ki denizli kazanmak için açık oynayacaktır yine her zamanki gibi kontra ataklarla bu maçı 2-0 alırız diye düşünüyorum.

samsunum

Kayseri passolig siz taraftar aldı diye  para cezasi almıştı.   Bizim yonetim de böyle birşey yapmali
Zaten bilet parasindan cikar ceza.  Bu maç taraftara cok iş düşecek

cakir55

mbilla sakat ise hiç oynamamalı. zaten pek beğendiğimi söyleyemem. birde takım mbilla ilerde olunca uzun topa dönüyor. en azından eren falan oynar hem uzun top oynamaktan vazgeçeriz hemde orta sahaya bir adam koyup daha sağlamlaşırız.

soner
murat tuna sezer abs
musa hasan taha ofe
msevgi
eren

eğer abs yoksa msevgi sola geçer fw arkası recep oynar