PTT 1. LİG 34. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Denizlispor

Başlatan Kaya, 17 May 2015, 20:05:27

« önceki - sonraki »

cakir55

bu arada bir avantajımız var. denizli buraya bizi yenmeye gelecek. beraberlik fazla işlerine gelmiyor. bizi yenerlerse diğer maçlara hiç bakmadan ligde kalacaklar. beraberlik ve yenilgi durumunda yine buca ve manisa bakıyorlar.

maçın berabere bittiğini düşünelim 34 puan yapar denizli. buca eğer osmanlıyı yenerse 35 yapar ligde kalır. yani beraberliğin anlamı kalmaz.

yenildiklerini düşünelim 33 puanda kalırlar. buca berabere kalıp, manisa yenerse üçlü averaja kalır ve bu sefer manisa ligde kalır :D ama manisa yenemezse denizli ligde kalır. arap saçı gibi birşey resmen.

ama genel olarak değerlendirdiğimizde denizliye beraberlik pek yaramıyor gibi. sadece bir seçenekte baya yarıyor. eğer buca yenilirse direk saf dışı kalır. bizim maç berabere bitince denizli 34 yapar manisa yense bile o 1 puan ligde tutar denizliyi.

yani demek istediğim biz öyle kapanan takımlara karşı zorlanıyoruz ama denizli açık oynayacaktır o yüzden işimize gelir bu.

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: samsunum - 18 May 2015, 10:55:03
Kayseri passolig siz taraftar aldı diye  para cezasi almıştı.   Bizim yonetim de böyle birşey yapmali
Zaten bilet parasindan cikar ceza.  Bu maç taraftara cok iş düşecek

Bence o topa hiç girmeyelim.Tff zaten fırsat kolluyor bizi yakmak için para cezasiyla falan bırakmazlar

Sol Açık

Sadece Play-Off için değil, düşme meselesinde de işler çok karışık. Manisa'nın bile halen şansı var!
Puanlar:
Denizli 33, Buca 32, Manisa 30.
Maçlar:
Samsunspor-Denizli, Osmanlı-Buca, Manisa-Giresun.

Denizli ile Buca'nın ikili averajı eşit, normal averajda Denizli iyi. Denizli'nin Manisa'dan ikili averajı fazla. Manisa'nın da Buca'dan fazla. Eğer Denizli'yi yenersek, Buca Osmanlı'dan 1 puan alırsa ve Manisa Giresun'u yenerse; 3'lü averajda Manisa kümede kalıyor!!!

Buna karşın, Buca kaybederse, her durumda Denizli kümede kalıyor!

Herşeyin mümkün olduğu bir son hafta. Aynı anda pek çok final var, ama en zoru bizim maç. Her 2 takım için de final.

Benim korkum, Denizli'nin 1 puana gelmesi. Hiç de mantıksız değil. 1 puan Manisa'yı küme düşürür, Buca'nın da Osmanlı'yı o savunması ile yenebileceğini hiç sanmıyorum.

Ama her ne olursa olsun, taraftarın asla vazgeçmemesi gerek. Oyuncularımız bu sezon "asla vazgeçmediklerini" pek çok kez gösterdiler. Yardıma ihtiyaçları olacak ve bu yardımı taraftarımızın vereceğine hiç şüphem yok!

deado

trt altyazı geçti Manisaspor ptt 1. lige veda etti diye?

fanatik samsunsporlu

Serkan Atak cezalı Denizli'de.Ofeedu maraton baskısı olmadan oynamıyor.Çoğu deplasmanda isteksiz oynuyor.İnşallah bu maçta coşar da alırız maçı.Denizli kontrollü oynar bence.Buca nın yenmesi çok zor

Duško Milinković

Bu hafta mahkeme bizim 3 puanı geri versede stressiz bir maç izlesek.

adige73

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 18 May 2015, 12:34:25
Serkan Atak cezalı Denizli'de.Ofeedu maraton baskısı olmadan oynamıyor.Çoğu deplasmanda isteksiz oynuyor.İnşallah bu maçta coşar da alırız maçı.Denizli kontrollü oynar bence.Buca nın yenmesi çok zor
Osmanlı ligden çıkmayı garantilediği için maça asılmayabilir.bu ihtimal denizliyi biraz daha atak oynatacakır

cakir55

Alıntı yapılan: Sol Açık - 18 May 2015, 12:26:00
Sadece Play-Off için değil, düşme meselesinde de işler çok karışık. Manisa'nın bile halen şansı var!
Puanlar:
Denizli 33, Buca 32, Manisa 30.
Maçlar:
Samsunspor-Denizli, Osmanlı-Buca, Manisa-Giresun.

Denizli ile Buca'nın ikili averajı eşit, normal averajda Denizli iyi. Denizli'nin Manisa'dan ikili averajı fazla. Manisa'nın da Buca'dan fazla. Eğer Denizli'yi yenersek, Buca Osmanlı'dan 1 puan alırsa ve Manisa Giresun'u yenerse; 3'lü averajda Manisa kümede kalıyor!!!

Buna karşın, Buca kaybederse, her durumda Denizli kümede kalıyor!

Herşeyin mümkün olduğu bir son hafta. Aynı anda pek çok final var, ama en zoru bizim maç. Her 2 takım için de final.

Benim korkum, Denizli'nin 1 puana gelmesi. Hiç de mantıksız değil. 1 puan Manisa'yı küme düşürür, Buca'nın da Osmanlı'yı o savunması ile yenebileceğini hiç sanmıyorum.

Ama her ne olursa olsun, taraftarın asla vazgeçmemesi gerek. Oyuncularımız bu sezon "asla vazgeçmediklerini" pek çok kez gösterdiler. Yardıma ihtiyaçları olacak ve bu yardımı taraftarımızın vereceğine hiç şüphem yok!
eğer buraya 1 puana gelirse küme düşüp giderler çok net söylüyorum. buca çok güzel top oynuyor adsyi falan yendi bizi de yeniyorlardı az daha. zaten osmanlı çıktı bu maçı salabilirler.
ben denizlinin buraya yenmek için geleceğini düşünüyorum.

özkan

Geçmiş yılları hatırlayalım,son hafta kim galip gelmesi gerekiyorsa o gaip geliyor.Bana göre hem buca hem manisa alır o maçları.Belki osmanlı vermeyebilir maçı kötü imaj yaratmamak adına ama biz hesap kitap yapmadan,işimize bakıp,maratonun ortasındaki grup saçmalamadan koydukmu yapmadan küfür kesinlikle etmeden sahaya geriye düşsek bile bişey atmadan işimize bakıp,öne geçince de susup oturmadan işimize bakıp maçımızı almamız lazım.Gerisi hikaye.

samsunum

55ertan

Sezer yedek baslarsa buca macinin aynisini yasiyabiliriz

vanlioglu

rakip rahat olsaydı zor kazanırız derdim ama rakipte stresli olacağı için farklı yeneriz diye düşünüyorum.
rahat bir galibiyet olacaktır.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: samsunum - 18 May 2015, 21:55:20
Başkanları istifa etmiş

Tamamen önemli bir maç öncesi rakip kafasi karistirma şehirden maddi destek vb şeyler bulma gibi yapilan ayaklar.

Edit : Sanirim başkanları vazgeçmiş.

beşnumara

orucreis

İlk yarı ortada bir oyunla geçer ancak 2. yarı diğer maçların durumuna göre allah ne verdiyse saldırcaklar bizde kontradan 2 tane atar alırız  ;)