PTT 1. LİG 34. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Denizlispor

Başlatan Kaya, 17 May 2015, 20:05:27

« önceki - sonraki »

evolution55

arkadaşlar 3 sene denizlide yaşadım,tırtlar,taraftar desen zaten yok.manisa maçına o kadar adamnasıl topladılar şaşırdım gerçekten.

passolig olmadan stada girilmesi ise tff nin yine bize ceza kesmesi ile son bulur,zaten fırsat kolluyorlar. ancak cumhurbaşkanı araya girecek kayserideki gibi,öyle ceza kalkar,bakanla falan olmuyormuş bu işler demekki.

maça gelirsek de öyle ya da böyle maça giden arkadaşlarımız bu maçı aldırır,sonrasında inşallah 5 haziran final maçına kadar gideriz

korayxyz

Denizlinin iddiası varsa bizim de var. Ayrıca biz denizliden 3-4 gömlek üstün bir takımız ve kendi sahamızda oynayacağız. Abartacak bir şey yok bence. Zaten Denizliyi kendi sahasında yenemeyen takım play off filan oynamasın.

Raqua55

Yalnız Bu maçın bir önemide 19 Mayıs Stadyumuna Veda Maçı olabilir Seneye Malum Yeni stad Muhabbeti  :'( :'( :'(

muzaffer4

beşnumara

Yeni stat seneye devre arasına ancak yetişir.

5trawberry

Kritik bir mac ve biz bu tür maçların hic birinden galip cikamadik. İnsallah şeytanın bacağıni bu maçta kıracağız.

jean

Ulan tff ne guzel garantilemistik simdi play off u 3 puanimizi silmeseydi iz hic yoktan strese soktunuz bizi

Kaya

Elimde belgeler var düşersek açıklarım yer yerinden oynar diye diye bizi düşürdü Denizli başkanı Ali İpek...Allah çok büyük gün gelir devran döner demiştik...

İşte o gün geldi çattı.. Onları bir alt lige yollayıp süper lige çıkmak için ilk adımımızı atmış olacağız...

s_uzunkaya

Duško Milinković

Sakinleştirici bir ilaç alıp izlemek gerekiyor bu maçı.

yirmiuc

Haydi hayirlisi.

Sent from my iPad using Tapatalk

evolution55

inşallah sezonun en kalabalık taraftar desteği olan maç olur

Kaya

Raqua55

Sezonun Finali Geldi Haydi Çocuklar Güldürün Yüzümüzü

mehmet yılmaz

Rüyamda maçı gördüm. Dk. 80 ve 0-0'dı. Bu arada Soner 2 tane penaltı kurtarıyordu. 0-0'a rağmen biz ilk 6'ya kalıyormuşuz.
Ama ben bu akşam 2-0 kazanacağımızı düşünüyorum. Hatta buna rağmen Denizli de düşmeyecek bence.