Devre arası Transfer Gelişmeleri

Başlatan körfez55, 18 December 2007, 11:14:02

« önceki - sonraki »

veis

işte sorunda orada enfazla 5 hafta yararlanırsın serkan aykut ve canerden.

celebi

bizim kesin bir forvet ve orta saha almamız gerek.

MeL_55

AlıntıTransferde son bombalar

Transfer çalışmalarına hız veren Kırmızı-Beyazlı ekip, Burhan, Cem, Çağatay ve Eren ile prensipte anlaşarak el sıkıştı. Dört oyuncuyada son pürüzler giderildikten sonra imza attırılacağı belirtildi.Samsunspor, bir yandan para krizini aşmaya çalışırken diğer yandanda transfer çalışmalarına hız verdi. Kırmızı-Beyazlı ekip, dört futbolcuyla prensipte anlaşma sağladı. Mardinspor´dan Burhan(sol kenar), Orduspor´dan Cem Demir(santrafor), Gençlerbirliği Oftaşspor´dan Eren(orta saha) ve Çağatay(orta saha) ile bir süredir görüşen Kırmızı-Beyazlı ekip, bu oyuncularla prensipte anlaşarak el sıkıştı.

LİSANS SORUNU
Transfer çalışmaları büyük bir gizlilik içinde yürütülürken borçlar nedeniyle federasyon ile yapılacak görüşmelerin ardından dört futbolcuya da imza attırılacağı öğrenildi. Bilindiği üzere Samsunspor, TFF´ye olan borcunu ödemeden transfer edeceği oyunculara lisans çıkartamayacak. Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl, "Oyunculara kısa sürede imza attıracağız. Ama, önce bazı problemlerimizi çözmemiz gerekiyor dedi.

celebi

burhan kaliteli bir oyuncu fakat diğerlerini tanımıyorum.hayırlı olurlar inşaallah.

erkan55

cem demir iyi futbolcudur trabrumda da oynamisti ve iyi oyuncu oldugu söylenmisti
cagatay ve burhani tanimiyorum
eren ise sezon basindada gündemdeydi galiba orta sahada oynuyor bizim aradigimiz 10 numara olabilir

Atakumlu

cem demir bizim takıma faydalı olur..diger futbolcuları tanıyanlar warsa fikir verirse iyi olur..

**KaR6**

adı gecen oyuncularla ilgili detaylı bir bilgi verebilecek olan var mı acaba?

ozkan17

detaylı bılgıye ulasan arkadaslar yazarsa sevınırız ama bırtek cem demır ve eren hakkında bılgım war ınsallah bu ıkısını alırız ıyı oyuncular

ali ihsan

Mardinsporlu Burhan Akgül bu sezon toplam 4 gol attı.2 sini bize olmak üzere. 1982 Almanya doğumlu.mardinden önce sivasta oynamış.

veis

adı sanı duyulmamış olsada sorun degil biz ne ünlü topçular gördük hepsi bomba çıkdı.umarım bu arkadaşlar samsunsporda parlayıp büyük takımlara gitme düşüncesi güderde bize faydalı olurlar çünkü hepsi genç topçular.ama süpewrlige çıkmak için transfer lazımdı ya bunlar süper lige çıkaramaz bizi.

jean

sadece cem biraz taninmis supriz adam alamadik yine bakalim nasil cikacak

celebi

nomak kardeş teşekkürler bilgiler için

Atakumlu

futbolcular hakkında en detaylıyı bilgileri gormek isterseniz www.tff.org  sitesine futbolcunun ismini yazarak bakabilirsiniz.  link i koyamadım ben beceremedim ama o siteden bakarsanız detaylı bilgilerine ulasabilirsiniz..

pitbul055

her sabah işe giderken yerel gazetelerden birkaçtane alıyorum.belki transfer haberi okurum diye.ama nerdee.yok futbolcuların para isyanı,yok idmana çıkmadılar falan haberler.kafayı yiyecem valla.elalem ne tarsferler yapıyor.transfer dneminde gazetelerden adam gibi haber okuyamayacakmıyız.benim transfer ümidim kalmadı.