PTT 1. LİG 27. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Orduspor

Başlatan Kaya, 06 April 2015, 19:59:26

« önceki - sonraki »

55(tuncay)55

55(tuncay)55

urfa yenildi bu hafta girdigimiz ilk 6 dan sadece süper lig için çıkarız inşallah

jean

Ads yendi yine beraberlik iyidi su an 6. Her ne olursa olsun korumaliyiz konumumuzu

ngonge

Urfa'nın yenilmesi iyi oldu. Hayallere dalıp ilk 6'dan olmak da var. Rakiplerimiz, Urfa, Antalya, Alanya.
Bunlardan inşallah Urfa playoff' a kalamaz. Playoff'da ciddi siyasi destek görecekler, Osman da fena hırs yapacaktır. Bizim pısırık Erhan'ı yer bunlar.
Karşıyaka'nın gücü yetmez ama GBB de beni düşündürmüyor değil. En azından 1 puan almamız lazım GBB deplasmanından.

GurbetciFanatik

Ordu tamam kardes takimsin gelin bizede 3 puan hediye edin demedik ,
ama
be kardesim bize oynadiginiz oyunu mücadeleyi hirsi baskalarina karsida oynayin bari.
Baskalarinada ecel terleri döktürün eksik birakin yani.
Yinede gecmis olsun size.

55.hakan

Ortayı sol bek yapıyor stoper kafayla asisti yapıyor bir diğer stoper golü atıyor.Maçı geri dörtlü hariç kimsenin önemsemediği izlerken de çok belli oluyordu zaten.

evolution55

Maçı izleyemedim ama anlattıklarınızdan az daha antalyanın durumuna düşebileceğimizi anladım,her maçı ayrı ciddiye almak lazım

samsunmania

Kendime ancak gelebildim. Bu sene bu kadar gerildiğimi hatırlamıyorum. Vardır her işte bir hayır. İnşallah gereken ders çıkartılmıştır.

s_uzunkaya

Güzel maç oldu. hatta harika bir maçtı. hayrolcak inşaallah....

beşnumara

Erhan altın yaptığı hatalarla takımla taraftarın kenetlenmesine engel oluyor. Dün de futbolcular kaçtı gitti maçtan sonra. Senin yaptığın hatalar yüzünden oluyor bunlar erhan altın.
Orduyu zor yendik ama bizim takım bu maçtan gereken dersi çıkarır hatta bundan sonra daha iyi olur.

kuzey55

herkesin averaj olarak baktığı Orduspor'u zorlanarak tek golle geçmek ancak Erhan Altın gibi bir hocanın yönettiği takıma yakışır.adamın takım yönetme kapasitesi yok.öğrendiği ve söylediği tek şey varyasyon.

Stoper

Neredeyse Orduspor U20 takimina puan kaybedecektik. İlk yari kale önünde birkaç karambol oldu , Eren Tozlu doğru yerde doğru zamanda olabilse işi erken bitirecekti. İlk yari sonunda gelen kirmizi kartla takim daha da panik haline büründü. Aceleci oyun hatalari da getirdi. Taraftar 4-5 gollu bir maç beklerken , stres ve heyecan dolu dakikalar yaşadı. Tatsiz bir maç olmasinin yani sira Hasan Kilic'in da cezali duruma düşmesiyle yara aldik.

Levent ÖCAL

özkan

13 April 2015, 14:26:52 #103 Son düzenlenme: 13 April 2015, 15:44:05 özkan
Maçın adımıza tek artısı,adam gibi oynamaları gerektiğini artık öğrenmişlerdir herhalde.Hangi takım olursa olsun maçın hangi dakikası olursa olsun.Bizim golden önce adamların top direkten döndü,yine son dakikalarda 1-0 iken kaleciyle karşı karşıya yüzde yüz bir pozisyon daha kaçırdılar.O golü yesek çıkarabilirmiydik orası meçhul..İnşallah ders olmuştur diyeceğim ama ders almaya ihtiyaçları olunan bir yaş takımı da değiliz.

Ellibeş Numara

Biz kalparı neden eleştiriyorduk? Takımı defansif oynatıyor, 1-2 gol atıyor(daha fazla atmamak için direniyordu) sonra geri çekiyor takımı, tak golü yiyorduk. Ama öyle veya böyle kazanmasını biliyorduk. Kalparda geçen sene bazı fantazilerinden dolayı takım ilk 2'ye girecek durumdayken, play off bana yeter dedi ve play off'a bıraktı. Malum devamını biliyorsunuz. Erhan altında aynı fantaziyi yapıyor ama kalpardan daha fazla fantazi yapıyor. Bu sezonki adana, elazığ, bolu, urfa maçlarında 3 puan çıkarmışız 9 puan kaybetmişiz. Eğer bu sezon kalpar olsaydı, bu deplasman maçlarından rahat 8 puan çıkartırdı. Ve biz şimdi kafaya oynardık.  ;)